koray saat kaç gibi fuarda olursun...?
Abi benim planda hala bir değişiklik yok, cmrtsi en geç öğlen 12:00 gibi fuardayım kısmetse, iş dolayısıyla cuma gününe yetişemiyorum malum, yalnız gece kalma olayı iptal olabilir, İzmir'den gelecek arkadaşlar yan çizdiler, belki ben de cmrtsi dönerim, önümüzdeki hafta netleşir...
RamuthRa @ Artık şu "motosikleti" kısmındaki virago' yu değiştir bence başkan, olm çok güzel yaa =) ama ben lastikleri değiştirince motor bambaşka oldu yaa, çook kral oldu olm, deli gibi yatıyor, supersport lar bok yemiş =P
(Kanka nerden geldiğimizi hatırlarız adımı harley yapsam birşey değişmez ben özgür sen kardeşim kenan sonrası teferrüat...
eyvallah ben o saatte içerde olurum...ararsan görüşürüz içerde...
ya da ortak bir saat ve yer belirleyip (14:00) hep beraber de görüşebiliriz...
eyvallah ben o saatte içerde olurum...ararsan görüşürüz içerde...
ya da ortak bir saat ve yer belirleyip (14:00) hep beraber de görüşebiliriz...
Kenanım hava sıcak gibi gözüksede mesafe uzun olduğu için bir süre sonra vücut ısın düşüyor ve üşümeye başlıyorsun.
Eziyete dönüşebilir motorla gitmek. 200 km falan olsa neysede.
yunus sen gelmiyon mu? bi sen eksiksin![]()
La taşkın bırak la gitsinde görsün gidicem gidicem diye reklam yapıyoen son gidemicekler cayacaklar hepsi o zaman görürüm ben :queen:
Lan olm zaten 850 tl bayılıp lastik aldım, sürecem olm! ama bana pantolon lazım, chap ile soğuk ve uzun yolda ön takımlar fena üşüyor =)
olurmu olm racona ters pantolon mantolon, senin chap'ın altına bile bişi giymemen lazım gerekirseakıllarda öle yer edinmiş çapırcılar
hep bu amarıkan kültürünün empoze edilmesi işte yoksa senle bi alakası yok :king: ha bu arada benim pantolu vereyim sana bide yün içlik var onuda vereyim olmadı termal içlik de aldıydımdı onuda veririm
sonra takım taklavattan olma
![]()
kenan takımlar için linkteki ürünü kullanırsan problem olmaz...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...icisi-moto-capro-outlet-249-tl-74585079/detay
kenan takımlar için linkteki ürünü kullanırsan problem olmaz...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...icisi-moto-capro-outlet-249-tl-74585079/detay
Bunun daha ucuz yöntemi var; 2-3 tane sıcak su torbası alıyorsun, göbeğine-koltuk altına-sırtına vs koyuyorsun, molalarda su takviyesi yapıyorsun, bitti-gitti :queen:
göbek koltuk altı falan tamam hacı da benim daha hassas yerleri ısıtmam gerek, ona yaramaz işte =)
Olm oraların zaten soğuk kalması lazım şurda bize yaptırdığın muhabbete bak :mrgreen: