[Ankara - MT]

çok güldüm videolara yaf :)
ustumde derı montum olur,yakasına da kırmızı karanfıl takacam tanıyın benı diye..:)
o degılde edındıgım bılgılere gore fuar alanı ataturk havaalanının oralarda..sanırım ben esenler dıye bır yerde ınecegım..ya sonra??
-çok cahıl hıssettım kendımı,ilk kez gıdıyorum fuara-:thumright
en azından bılenler burdan guzergahı anlatsın,ben bulurum sonrasını :cat:
ps: o ben degılım :wiinkk:

ULAŞIM

Büyütmek için lütfen tiklayiniz.
http://www.motoplus.org/images/motop...MHARITASON.jpg

Havaalanın'dan Ulaşım
Havaalanından fuara en hızlı ulaşım metro ile yapılmaktadır. Aksaray yönündeki HM1 hattına binerek, ilk durak olan "İstanbul Fuar Merkezi" 'nde inebilirsiniz.

Fuar alanı taksi ile, havaalanından 5 dakika uzaklıktadır.

Otogar'dan Ulaşım
Eğer metro ile gitmek isterseniz, HM1 hattında Havaalanı yönündeki metroya binerek 9. durak "İstanbul Fuar Merkez" 'nde inmelisiniz. (Yaklaşık 25 dakika sürecektir.)

Taksim'den Fuar Alanına Ulaşım
Eğer metro ile gitmeyi düşünürseniz Kabataş'a giden funiküler sistemi kullanarak Kabataş'a gelin. Buradan Zeytinburnu yönündeki TR1 Hattını kullanarak son durak olan Zeytinburnu'nda inin. Buradan aktarma yaparak Havaalanı yönüne doğru giden metroya (HM1) binerek 5. durak olan "İstanbul Fuar Merkezi'nde inmelisiniz. (Yaklaşık 50 dakika sürecektir.)

Kadıköy'den Fuar Alanına Ulaşım
Kadıköy'den Bakırköy'e giden İDO Deniz Otobüsünü kullanabilirsiniz.

Bostancı'dan Fuar Alanına Ulaşım
Bostancı'dan Bakırköy'e giden İDO Deniz Otobüsünü kullanabilirsiniz.

Sultanahmet'ten Fuar Alanına Ulaşım
Eğer metro ile gitmeyi düşünürseniz Zeytinburnu yönündeki TR1 Hattını kullanarak son durak olan Zeytinburnu'nda inin. Buradan aktarma yaparak Havaalanı yönüne doğru giden metroya (HM1) binerek 5. durak olan "İstanbul Fuar Merkezi" 'nde inmelisiniz. (Yaklaşık 30 dakika sürecektir).

Fuar Alanına UlaşımMetrobus ile Ulaşım
Zincirlikuyu, Mecidiyeköy, Avcılar ve Söğütlüçeşme'den Fuar alanına ulaşım en hızlı Metrobus ile sağlanmaktadır. M2 hattını kullanarak "Yenibosna-Kuleli" durağında inerek Yenibosna'dan Metro ile (HM1) fuar alanına ulaşabilirsiniz.

o degılde edındıgım bılgılere gore fuar alanı ataturk havaalanının oralarda..sanırım ben esenler dıye bır yerde ınecegım..ya sonra??
-çok cahıl hıssettım kendımı,ilk kez gıdıyorum fuara-:thumright
en azından bılenler burdan guzergahı anlatsın,ben bulurum sonrasını :cat:
ps: o ben degılım :wiinkk:

Hocam metronun (tranvay da denebilir) son durağı havaalanı, bir önceki durak EXPO, kendini metroya at, gerisi kolay :)

adsz-1.jpg

Bir de geçen sene farklı bir salonda aksesuar satışı vardı motor stantlarından ayrı, bu sene de aynı format olur muhtemel, yani motor kulüpleri vs. tarzı küçük stantlar farklı bir yerde olsa gerek...

olabilir katılacak bir çok klup ve aksesuarcı var, zaten afişlerde 11. salon da görünüyo...planda yok...11. salonda olacak bahsettiklerimiz herhalde..

arkadaşlar fuara kimler kimler gidecek kesin olarak ? Elimde iki adet davetiye vardır, birde biletle falan uğraşmayın, 2 kişilik davetiye verebilirim isteyenlere ?

arkadaşlar fuara kimler kimler gidecek kesin olarak ? Elimde iki adet davetiye vardır, birde biletle falan uğraşmayın, 2 kişilik davetiye verebilirim isteyenlere ?

Kenancım ben geliyorum kısmetse her halükarda, girişlerde arka kapıyı tercih ediyorum tarz olarak :cherry: yinede saol kardeşim :cat:

slm beyler. size bi sorum var. ankardan motor aldım yarın bınıp manısa ya gelmeyı düşünüyorum... havalar uygun mu oralarda ?

slm beyler. size bi sorum var. ankardan motor aldım yarın bınıp manısa ya gelmeyı düşünüyorum... havalar uygun mu oralarda ?

Ankarada hava ayın başındaki soğuklara göre biraz ısındı gibi, biz biniyoruz motora hafta sonları :cherry: ama uzun yol yapılır mı dersen bence henüz yapılmaz, belli bir zaman sonra çok üşürsün! ne giyersen giy fayda etmiyor, özellikle el ve ayaklar çok üşür.

Hocam sen şu 2004 EN500 ü mü aldın yoksa, öyleyse kavga edeceğiz bak, benim de gözüm vardı onda :queen:

Ankarada hava ayın başındaki soğuklara göre biraz ısındı gibi, biz biniyoruz motora hafta sonları :cherry: ama uzun yol yapılır mı dersen bence henüz yapılmaz, belli bir zaman sonra çok üşürsün! ne giyersen giy fayda etmiyor, özellikle el ve ayaklar çok üşür.

Hocam sen şu 2004 EN500 ü mü aldın yoksa, öyleyse kavga edeceğiz bak, benim de gözüm vardı onda :queen:
er5 benımkı

Kenancım ben geliyorum kısmetse her halükarda, girişlerde arka kapıyı tercih ediyorum tarz olarak :cherry: yinede saol kardeşim :cat:

Peki sen bilirsin dostum.

ben ayırtayım madem la pantölü almaya geldiğinde verirsin artık :mrgreen:

Biz arabayla gidiyoruz la, pantolona falan ihtiyaç kalmadı bro :) ama kesin fuara gidecek birileri varsa vereyim davetiyeleri, yoksa yanmasın...

Abi gözlüksüz görebiliyorum ama biraz puslu görüyorum hala. Bir aya kadar geçiyormuş o da.
Bir ay sonra kontrolüm var o zaman numaram sıfırlandımı kaça düştü belli olacak. Ağrı sızı bir şikayetim yok.

Taşkın geçmiş olsun , umarım kısa sürede herşey daha net olur :) görüşmek üzere ...

Dur la bunu milletin gözüne sokmam lazım :queen: hüseyin abi ve diğer arkadaşlar buyrun top sizde :p

Seve seve açıklayabilirim;

Özgür' ün Harley' in akü sorunlu daha değiştiremedi riske atmak istemiyor,
Ertan hasta oldu bide o soğuğu yiyerek daha beter olmak istemiyor,
Ben ise Cankurtaran' ı arabayla geçme taraftarıyım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar