[Ankara - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
1000. sayfanın ilk mesajını atan talihlimiz taşkına,kendi motorunu hediye ediyoruz güle güle kullan :mrgreen:

Eskişehir'e gitmeyenlerle haftalık, geleneksel, olağan, devamlı yapılan buluşmamızı yapacak mıyız ?:queen:

Çok teşekkür ederim binerken hep sizleri hatırlıycam :mrgreen:

---------- Post added at 20:50 ---------- Previous post was at 20:47 ----------

Eskişehir'e gitmeyenlerle haftalık, geleneksel, olağan, devamlı yapılan buluşmamızı yapacak mıyız ?:queen:

Evet bu cumartesi ilk haftalık buluşmamız olacak inşallah. Hüseyin abi liste yapmaya başlıyalım mı?

17.09.2011 saat 20:30 buluşması
haydin yapalım listeyi

1-nezih77 hüseyin-selma
2-?
3-?
4-?
5-?
6-?

.
17.09.2011 Cumartesi saat 20:30 buluşması

1-nezih77 hüseyin-selma
2-motoriderrr - Taşkın
3-?
4-?
5-?
6-?

Motosikleti
VFR1200X

1-nezih77 hüseyin-selma
2-motoriderrr - Taşkın
3-buberk - Buğr@ (22:00)
4-?
5-?
6-?

1-nezih77 hüseyin-selma
2-motoriderrr - Taşkın
4-mukavemeth-hakan
5...

Saat 22:30 sularında kaza yaptım, Alkolik bi şerefsizin kullandığı Şahin çarptı, motorun sağ arka çantası parçalandı...Yere yatırmadım motoru, bende de bişi yok ama tadım kaçtı... Buluşma konusunda yarın karar verip listeye eklerim kendimi...

Bu arada Eskişehir işi ne oldu şimdi onu anlayamadım... Bu liste Ankara buluşması için mi ? Yoksa Eskişehir için mi ?

Saat 22:30 sularında kaza yaptım, Alkolik bi şerefsizin kullandığı Şahin çarptı, motorun sağ arka çantası parçalandı...Yere yatırmadım motoru, bende de bişi yok ama tadım kaçtı... Buluşma konusunda yarın karar verip listeye eklerim kendimi...

Bu arada Eskişehir işi ne oldu şimdi onu anlayamadım... Bu liste Ankara buluşması için mi ? Yoksa Eskişehir için mi ?

çok geçmiş olsun mehmetim allah korumuş seni:pale:.allah beterinden korusun gerçekten çok üzüldüm:pale:.yapabileceğim bişey varsa sonuna kadar yanındayım.bi alo de yeter...:cat:
bu hafta sonu ankara buluşması için bu liste.

Gecmis olsun. Herhangi birşeyinin olmamasına sevindim. Yapabileceğim bisey varsa biz burdayiz

Geçmiş olsun Mehmet. Akşam gec saatlerde trafik boşken motor sürmek ne kadar keyifli olsada bir o kadar da tehlikeli malesef.
Sarhoşu mu dersin yoksa yol nasıl olsa boş diye deli gibi sürenler mi dersin...

Hakan sana da günaydın. Ne o sabah sabah dalmışsın MT ye :)

Mehmet geçmiş olsun dostum aman sana birşey olmasın gerisi hikaye. Bu liste cumartesi akşam buluşması için, eskişehir bir sonraki hafta müdür.

1-nezih77 hüseyin-selma
2-motoriderrr - Taşkın
4-mukavemeth-hakan
5-RamuthRa - Kenan
6-WTP - Ertan ( Gelebilir, bi konuşayım akşamüstü )

---------- Post added at 11:05 ---------- Previous post was at 10:41 ----------

Kenan'ın hesabına sızdım, nihohohoho..

Kenancım, ben kahvaltıya geçiyorum sen çalış çiçeem :))))

Bu arada benim gelip gelemeyeceğim kesin değil yarın haber ederim.. Bu arada Ertan ben..

1-nezih77 hüseyin-selma
2-motoriderrr - Taşkın
4-mukavemeth-hakan
5-RamuthRa - Kenan
7-TSunam! - Cem

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS

geçmiş olsun abicim... aman dikkat...

Selamlar Arkadaşlar, Hepinize çok teşekkür ederim ilginiz için... Allah beterinden saklasın hepimizi, kaza kötü şey... Sizi yanımda görmek de beni çok mutlu etti, sağolun...

Motorun sinyalleri çanta üzerinde olduğundan, geçen ki kazada çanta da parçalandığından şu an motorda sinyal filan yok... Bugün de düğün için alışverişe çıkacağım için sanırım motoru yaptıramayacağım... Eğer yaptırabilirsem buluşmaya gelirim... Listeye adımı eklemiyorum, gelebilirsem ararım seni Hüseyin Abi...

Arkadaşlar mekanı yazmamışız. Şimdilik kesin olmamakla beraber ya geçen buluşmada tantuniciden sonra gittiğimiz
bahçeli 4. caddenin girişindeki (7. caddenin bir üstü) Pyro bara yada Vodoo ya gidebiliriz.

1-nezih77 hüseyin-selma
2-motoriderrr - Taşkın
4-mukavemeth-hakan
5-RamuthRa - Kenan
7-TSunam! - Cem
8-forewer - Koray (kesin değil)

Arkadaşlar mekanı yazmamışız. Şimdilik kesin olmamakla beraber ya geçen buluşmada tantuniciden sonra gittiğimiz
bahçeli 4. caddenin girişindeki (7. caddenin bir üstü) Pyro bara yada Vodoo ya gidebiliriz.

1-nezih77 hüseyin-selma
2-motoriderrr - Taşkın
4-mukavemeth-hakan
5-RamuthRa - Kenan
7-TSunam! - Cem
8-forewer - Koray (kesin değil)

Pyro güzel pyroda buluşalım, ha voodoo diye ısrar ederseniz oda olur farketmez ama pyro güzel sessiz sakin hafif müzik rahat muhabbet edebileceğimiz bi ortam

Pyro güzel pyroda buluşalım, ha voodoo diye ısrar ederseniz oda olur farketmez ama pyro güzel sessiz sakin hafif müzik rahat muhabbet edebileceğimiz bi ortam

Pyro olursa gelirim ama vodoo ya gelemem beyler. Çünkü ticari araçla geleceğim malum oralara girmek istemiyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar