yaa bölede olmazki ayıp ama ben yapacaktım 1000 i eve geliyorum ve 1000. sayfaya geçilmiş ohooo![]()
Abi şansa bakarmısın 1000. sayfanın ilk mesajını ben atmışım :thumleft:
yaa bölede olmazki ayıp ama ben yapacaktım 1000 i eve geliyorum ve 1000. sayfaya geçilmiş ohooo![]()
Eskişehir'e gitmeyenlerle haftalık, geleneksel, olağan, devamlı yapılan buluşmamızı yapacak mıyız ?:queen:
Saat 22:30 sularında kaza yaptım, Alkolik bi şerefsizin kullandığı Şahin çarptı, motorun sağ arka çantası parçalandı...Yere yatırmadım motoru, bende de bişi yok ama tadım kaçtı... Buluşma konusunda yarın karar verip listeye eklerim kendimi...
Bu arada Eskişehir işi ne oldu şimdi onu anlayamadım... Bu liste Ankara buluşması için mi ? Yoksa Eskişehir için mi ?
Saat 22:30 sularında kaza yaptım, Alkolik bi şerefsizin kullandığı Şahin çarptı, motorun sağ arka çantası parçalandı...Yere yatırmadım motoru, bende de bişi yok ama tadım kaçtı... Buluşma konusunda yarın karar verip listeye eklerim kendimi...
Bu arada Eskişehir işi ne oldu şimdi onu anlayamadım... Bu liste Ankara buluşması için mi ? Yoksa Eskişehir için mi ?
Arkadaşlar mekanı yazmamışız. Şimdilik kesin olmamakla beraber ya geçen buluşmada tantuniciden sonra gittiğimiz
bahçeli 4. caddenin girişindeki (7. caddenin bir üstü) Pyro bara yada Vodoo ya gidebiliriz.
1-nezih77 hüseyin-selma
2-motoriderrr - Taşkın
3-buberk - Buğr@ (22:00)
4-mukavemeth-hakan
5-RamuthRa - Kenan
6-WTP - Ertan ( Gelebilir, bi konuşayım akşamüstü )
7-TSunam! - Cem
8-forewer - Koray (kesin değil)
Pyro güzel pyroda buluşalım, ha voodoo diye ısrar ederseniz oda olur farketmez ama pyro güzel sessiz sakin hafif müzik rahat muhabbet edebileceğimiz bi ortam