[Ankara - MT]

Yİne eskişehir yine festival yine yağmur çok tanıdık bir sahne :) bakınız: 3-4 ay önce emok festivali :)

hani yazlar sıcak ve kurak kışlar soğuk ve kar yağışlıydı?
bildiğin karadeniz iklimine döndük arkadaş!
fındıkla çay yetiştirecem. :pr:
yine başladı muson yağmurları!!

Yİne eskişehir yine festival yine yağmur çok tanıdık bir sahne :) bakınız: 3-4 ay önce emok festivali :)

Biz o yağmurada alışığız, bkz: nisanın ilk haftası eskişehir sarıcakaya, @kuvvetmira =)

hani yazlar sıcak ve kurak kışlar soğuk ve kar yağışlıydı?
bildiğin karadeniz iklimine döndük arkadaş!
fındıkla çay yetiştirecem. :pr:
yine başladı muson yağmurları!!

he yaa, tohum lazımsa tohum falan bakalım =)

eskişehir yolcularına hayırlı yolculuklar , yalnız bol yağışlı bir yolculuk olacak gibi . bu zevkten mahrum kalanlar olarak bol bol foto görmek isteriz oralardan .

saygılar ve selamlar ...

abi o öle olmaz ama madem bi kumpanya düzenliyorsun feybukta falan grup kurman lazım evvela zira feybuk kullanıcıları motosiklet net kullanıcılarından çok daha fazla :) hem madem bakalım kampanyaya kimle katılacak katılımcı sayısı çok ise değiştiricem..

ha bu arada abi senin bi fotorafını buldum geçenlerde sana gösterecektim unutmuşum bak şimdi aklıma geldi :queen:

9007.jpg

Son düzenleme:
abi o öle olmaz ama madem bi kumpanya düzenliyorsun feybukta falan grup kurman lazım evvela zira feybuk kullanıcıları motosiklet net kullanıcılarından çok daha fazla :) hem madem bakalım kampanyaya kimle katılacak katılımcı sayısı çok ise değiştiricem..

ha bu arada abi senin bi fotorafını buldum geçenlerde sana gösterecektim unutmuşum bak şimdi aklıma geldi :queen:

9007.jpg

bmw nin sahibine benzeyen motorları halt etmiş bu 1000 vasar onlara :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar