[Ankara - MT]

Motosikleti
VFR1200X
http://maps.google.com/?ll=39.945555,32.848005&spn=0.001925,0.004066&t=h&z=18&vpsrc=6

fotoğrafta görünen benzinlikte (2 otobüs durağından üstte olanın orası) vardı... giderken yanına içine dolduracağın şişe almayı unutma...
:cat: Bende burada bulmuştum gazyağını

Arkadaşlar pazar sabahı hakan ve ben eskişehire doğru gaz açıyoruz katılmak isteyen olursa bekleriz. (umarım yağmur yağmaz) Ekibi festival alanında buluruz heralde :bestmt:

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
çok eski la ora :queen:
balık yağı içtim sabah, süper espiri yapıyorum :cherry:

valla küçük bi ihtimal son dakkada gelirim belki kenan.
hayırlısı olsun. size iyi yolculuklar.
balıgın direk kendisini yeseniz daha iyi olmaz mı... tam karadenizlik olur...hamsi felam....
abi bende xt600-(bide bunun E leri varmış)- xt660r bakınıyorumda... nasıl memnun musunuz motordan....
660r de 1000 cc vergisini kitliyorlar :pr:... ama size bir alt kategoriden şey yapıyorlar sanırım :cherry:
660 ında her yeri elektronik yok ne bilim enjektör felam...dağda tepe de kalsan malum gıda maddesini yedin...
temiz bi 600-600e mi alsam acaba...

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:08 ----------

ankarada gazyağı nerde bulunur bilen var mı?
istanbul yolu honda efenin ilerisindeki po da var....

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:10 ----------

KUVVETMİRA Abi bunu aliyim mi.... yanında scooter de veriyooo :thumleft: :flower:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-antalya-dan-atesli-mavi-58711033/detay/

Herkese selamlar, sağ salim geldik ankaraya, organizasyon süperdi, yol çok güzeldi. Sadece sivrihisardan sonra bi 5 dk yağmur yedik, yarım saat sonra 2 dklık bir yağmur yedik sonrasında hava hiç kapatmadı. Organizasyon planı çok güzeldi müzik seçimleri hariç mükemmel olmuştu, bu festival gelenekleşirse hiç bi yıl kaçırmam =)
@hüseyin abi vallaha çok şeyler kaçırdınız keşkem geleydiniz...
@buğra@hakan eğer şimdi yoldaysanız çok şeyler kaçıracaksınız ve çok büyük hayal kırıklığı yaşayacaksınız, biz saat 11 gibi çıktık, öğlene kadar kimse kalmaz orada ...
Fotoğraflar ertanda alayım upload ederim =)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Herkese selamlar, sağ salim geldik ankaraya, organizasyon süperdi, yol çok güzeldi. Sadece sivrihisardan sonra bi 5 dk yağmur yedik, yarım saat sonra 2 dklık bir yağmur yedik sonrasında hava hiç kapatmadı. Organizasyon planı çok güzeldi müzik seçimleri hariç mükemmel olmuştu, bu festival gelenekleşirse hiç bi yıl kaçırmam =)
@buğra@hakan eğer şimdi yoldaysanız çok şeyler kaçıracaksınız ve çok büyük hayal kırıklığı yaşayacaksınız, biz saat 11 gibi çıktık, öğlene kadar kimse kalmaz orada ...

kenancım sağ salim gidip geldiğiniz için çok sevindim:cat:. kaçırdık valla aklım oradaydı,ama kısmet olmadı işte:pale:.seneye umarım beraber gideriz:wiinkk:...

Motosikleti
VFR1200X

Abi o nasıl bi bakıştı ya yolun karşısından kafayı 90 derece çevirmişsin aha bu kenandı dedim :queen: Çok şey kaçırdığımızı sizden önce karşılaştığımız kayseriye giden lastiği patlamış ekipdeki arkadaşlarda söyledi. Napalım abi cumartesi mesai vardı bizde size yetişiriz belki diye çıktık yola ama sonra festival alanına bile girmedik direk eskişehirde gezdik gün boyu baya motorcu vardı şehirde. Daha yeni geldik eve çok güzel bir yolculuktu bizim için inşallah bir dahaki yola beraber çıkarız. İlk tecrübemiz oldu bu denemeydi bizim için :thumleft:

Abi o nasıl bi bakıştı ya yolun karşısından kafayı 90 derece çevirmişsin aha bu kenandı dedim :queen: Çok şey kaçırdığımızı sizden önce karşılaştığımız kayseriye giden lastiği patlamış ekipdeki arkadaşlarda söyledi. Napalım abi cumartesi mesai vardı bizde size yetişiriz belki diye çıktık yola ama sonra festival alanına bile girmedik direk eskişehirde gezdik gün boyu baya motorcu vardı şehirde. Daha yeni geldik eve çok güzel bir yolculuktu bizim için inşallah bir dahaki yola beraber çıkarız. İlk tecrübemiz oldu bu denemeydi bizim için :thumleft:

O kadar kötü mü baktım ya bilmiyorum buğra =)=) hakketten çok şey kaçırmışsınız ama iyi sağ salim gelmişsiniz ankaraya, hoşgeldiniz sizde. En güzelini yapmışsınız festival alanına gitmemekle, kimseyi bulamazdınız, eskişehiri gezmek güzel olmuştur. =)

Merhaba arkadaslar kendime ve motoruma aksesuar almak istiyorum! Suan da Ankara'ya gezmeye geldim, gelmiskende ihtiyaclarımı burdan karşılamak istedim yanlız bildigim bı yer yok bana cross veya motor aksesuarları satan bir yer tavsiye edermisiniz, simdiden tesekkurler.

O kadar kötü mü baktım ya bilmiyorum buğra =)=) hakketten çok şey kaçırmışsınız ama iyi sağ salim gelmişsiniz ankaraya, hoşgeldiniz sizde. En güzelini yapmışsınız festival alanına gitmemekle, kimseyi bulamazdınız, eskişehiri gezmek güzel olmuştur. =)

O kafadaki nazi kaskındandır hoca!! :queen:

incek yolunda rider var. esas çalışma alanları cross motosikletler.

http://www.rider.com.tr/

0312 473 42 22 gezgin motordan aras'la görüş. istediğin şeyi telefonda da sorabilirsin. elinde yoksa da nereden bulacağını bilir.

reklam kokan hareketler bunlar Mayk! :mrgreen:

Vayy beee gezginlerin, crosscuların ve endurocuların dostu, choppercıların korkulu rüyası fatih abi yine koydu karizmayı =)

Biz bir ekibiz kenan ona göre ayağını denk al bu ara çok ortalarda geziyorsun bak :bounce: :pl:

Sonbahar Motosiklet Festivali - Eskişehir

.
Pil olmadığı için ben çok az fotoğraf çekebildim. Çok güzel bir gezi ve anı oldu bizim için...

Sivrihisar da çay ve gözleme molası
P1070234_1024x763.jpg

P1070235_1024x768.jpg

P1070236_576x768.jpg

P1070237_1024x768.jpg

-Ertan'ın bagajı- Kenan oğlum insan bu kadar yüklenmezki bi insana :mrgreen:
P1070238_1024x768.jpg

Festival alanına ilk girişimiz. Çok sıcak karşılandık. Kayıt yaptırdık hediyelerimizi aldık.
P1070239_1024x768.jpg

P1070242_1024x768.jpg

Korteje çıkmadan önce son hazırlıklar. Çok uzun bir kortejdi. 150 kadar motosiklet vardı yaklaşık :cat:
P1070243_1024x768.jpg

Motosikleti
VFR1200X
Ama şimdi ben daha çok üzüldüm bu üçlüyü bir daha nereden bulucam ben. Valla yetişiriz takılırız diye bi ümit çıktık yola ama bidahaki sefere inşallah. Özellikle benim için efsane Ertanın gezgin maceralarını daha detaylı dinlerim diye umuyordum :salut:
Bizde baya eğlendik ve tadı damağımızda kaldı havalar güzel giderse bi sefer daha düzenlenir belki :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar