bene gelıyorum ama keske voodoo da bulusmasaydık ( bıraz dındarımda ) tabı o ısın sakası ıcmek ıstemıyorum =)))) ıcıp dıreksıyona gecmek hıc ıstemıorum![]()
gel ne olursan ol yine gel, ya da gelme sen bilirsin =) başına silah dayamıyoruz insanların illa içeceksin diye, tercihler çok, isteyen alkollü içer isteyen alkolsüz, isteyen yemek yer isteyen aperatif ....
saka yapmıstım ama yanlıs algılandım benım asıl sorunum ıcmek ıcmemek degılde daha cok kımseyı tanımıyor olmak.
sımdı oraya gelıcem herkez hemen hemen bırbırını tanıyor ama bne kımseyı tanımıyorum ıster ıstemez bıraz tuhaf olucam.
21.07.2011 perşembe günü, saat 19:00 da metropol sineması karşısında bulunan voodoo pub'da buluşuyoruz...
1-)nezih77-selma hüseyin
2-)GaCCaLL
3-)RamuthRa (Kenan)
4-)WTP (Ertan)(Emin değilim sormam lazım)
5-)Motorrider
6-)Mukavemeth
7-)~~NEO~~
_pLay_06
bahtsız adam ya motor yine bozuldu adamın =(
Yahu ne tez dağıldınız siz?
Hizliupload.com
Hizliupload.com
bakalım ilkerciğim dün konuyu arkadaşlara açtım.şöyle güzel bi AQUA PARK yapalım dedim.gidelim bol bol kaydıraklardan kayalım,bol bol yüzelim,güneşlenelim,eğlenelim dedim kimse hayır demedi fakat tarih konusunu netleştiremedik.
hatta bir akşam buluşalım bi LUNAPARK'a gidelim de dedim
yetmedi gidelim güzel bir mekamda doğa ile iç içe mangal partisi yapalım bile dedim
ahanda size 3 çılgın proje