valla öyle elebaşı benim arada bir bak sayfaya.hafta içi olduğu için aramadık seni hafta sonu organizasyonlarında biliyorsun :rendeer:
motoru sildim pakladım, gene yağmur gene yağmur.ıslandım geldim eve ya :salut:
nerde yağdı ? ev nerde ?
olum sen iyice tatlı su motorcusu oldun uzun yolda yağmur ye o yolun pisliği çamuru bi üzerine yerleşsin o zaman görürüm seni![]()
İstanbul yolunda git gel yaptım abi biraz, 1 dk da hava karardı, 20 dk aralıksız yağdı.Güzeldi ama böyle giderse grip i atlatamıcamale:
eski scooter de o işleri fazlasıyla yaptım kardeşim.Şuan hem motora kıyamama, hemde havaların bir türlü düzelmeyişine biraz isyan var
r:
İstanbul yolunda git gel yaptım abi biraz, 1 dk da hava karardı, 20 dk aralıksız yağdı.Güzeldi ama böyle giderse grip i atlatamıcamale:
eski scooter de o işleri fazlasıyla yaptım kardeşim.Şuan hem motora kıyamama, hemde havaların bir türlü düzelmeyişine biraz isyan var
r:
Bugün hava güzeldi gezdim tozdum :cherry:
motoru aldın sesın solugun kesıldı tarık:queen: nasıl düldülden memnunmusun
Merhaba arkadaşlar bende gölbaşında oturuyorum buluşmalarınıza bende gelmek isterim buluşma olacağı zamanlar özelden mesaj atarsanız sevinirim iyi günler
yunus abi konyada ne yaptın haftasonu.bari bi mevlana şekeri falan getirseydin, boş boş gidip gelmemişsindir umarım :mrgreen: yeni velespitin performansı nasıl abi bu arada :bounce:
@
başlığı takip et kardeşim burdan yazılıyor herşey :cat:
beyler bende sizlere katılmak istiyorum en azından bu haftadan sonra... temiz bir cbf 150 düşünüyorum bildiğiniz, tercihen servis bakımlı uzun yolda başımı ağrıtmayacak, sizlere eşlik edebilecek cbf varmı
Bu arada ben Hakan Eryamanda oturyorum
birde haftasonu bi buluşma yapalım diye konuştuk Tarık hocamla Ankara ahalisi bu konu hakkında ne der acaba?