[Ankara - MT]

motoru sildim pakladım, gene yağmur gene yağmur.ıslandım geldim eve ya :salut:

nerde yağdı ? ev nerde ?

İstanbul yolunda git gel yaptım abi biraz, 1 dk da hava karardı, 20 dk aralıksız yağdı.Güzeldi ama böyle giderse grip i atlatamıcam :pale:

olum sen iyice tatlı su motorcusu oldun uzun yolda yağmur ye o yolun pisliği çamuru bi üzerine yerleşsin o zaman görürüm seni :)

eski scooter de o işleri fazlasıyla yaptım kardeşim:).Şuan hem motora kıyamama, hemde havaların bir türlü düzelmeyişine biraz isyan var :pr:

İstanbul yolunda git gel yaptım abi biraz, 1 dk da hava karardı, 20 dk aralıksız yağdı.Güzeldi ama böyle giderse grip i atlatamıcam :pale:

eski scooter de o işleri fazlasıyla yaptım kardeşim:).Şuan hem motora kıyamama, hemde havaların bir türlü düzelmeyişine biraz isyan var :pr:

bende İstanbul yolunda yağmura yakalandım çektim benzinliğe durdum arkamda laptop var diye :)

senin gibi gençleri uzun yolda görmek isteriz :p :)

boşver olum sen bana bakma motor yeni sağını solunu çamur yapma bak :) benimkinde enduro ruhu var ondan öle geziyor :p

oo sayfa coşmuş gene ya bi haftasonu konyaya gidip gelelim dedik yeni pisiletimizle millet yazmış da yazmış :) şimdi hangisinden başlasam acaba? :p ::pala::

Merhaba arkadaşlar bende gölbaşında oturuyorum buluşmalarınıza bende gelmek isterim buluşma olacağı zamanlar özelden mesaj atarsanız sevinirim iyi günler

yunus abi konyada ne yaptın haftasonu.bari bi mevlana şekeri falan getirseydin, boş boş gidip gelmemişsindir umarım :mrgreen: yeni velespitin performansı nasıl abi bu arada :bounce:

@
başlığı takip et kardeşim burdan yazılıyor herşey :cat:

beyler bende sizlere katılmak istiyorum en azından bu haftadan sonra... temiz bir cbf 150 düşünüyorum bildiğiniz, tercihen servis bakımlı uzun yolda başımı ağrıtmayacak, sizlere eşlik edebilecek cbf varmı

Bu arada ben Hakan Eryamanda oturyorum

yunus abi konyada ne yaptın haftasonu.bari bi mevlana şekeri falan getirseydin, boş boş gidip gelmemişsindir umarım :mrgreen: yeni velespitin performansı nasıl abi bu arada :bounce:

@
başlığı takip et kardeşim burdan yazılıyor herşey :cat:

ilkercim valla kaşıntım vardı uzun yolluk kendimi kaşıdım geldim cumartesi gittim pazar geldim zaten ama aklıma gelmedi hiç şeker mevzusu :pale: kusuruma bakmayın artık bidahaki sefere :) yeni velespitde on numaraymış uzun yolda onunlada iyice bi muhabbet ettik artık gidip gelirken :mrgreen:
beyler bende sizlere katılmak istiyorum en azından bu haftadan sonra... temiz bir cbf 150 düşünüyorum bildiğiniz, tercihen servis bakımlı uzun yolda başımı ağrıtmayacak, sizlere eşlik edebilecek cbf varmı

Bu arada ben Hakan Eryamanda oturyorum

hocam sende hoşgeldin buluşmaları burdan duyuruyoruz zaten motorun olsun olmasın atla gel oturalım muhabbet edelim

birde haftasonu bi buluşma yapalım diye konuştuk Tarık hocamla Ankara ahalisi bu konu hakkında ne der acaba?

bu sefer gezi tarzında yapalım abi, gidelim gene biyerlere oturup bişeyler yiyelim.(eğmir olayına hala özeniyorum :))
Merkez dışında yani ..
Ama siz nasıl takılmak isterseniz ayak uyrururum tabi, öneri sadece.. :) cumartesi veya pazar olursa gelebilirim:cat: Gene bizim kadro cıkar zannederim..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar