[Ankara - MT]

Dumanlı foto iyi olmuş hakket :) Ben iş nedeniyle 2 aydır kilittim, galiba 3 ay daha da kitlendim. Zaten havalar da açmıyor, anlamadım ki nasıl karasal iklim :silent:
Olum her buluşmada paso yiyosunuz, motorcu musunuz, gurme misiniz anlamadım. Gerçi Emir yüzünden öyle oluyordur, motoru custom yaptı ya kenara çekip bakası geliyordur :p

Arasıra da yola gidelim :wiinkk:

akıllı olun nan..

cross fotoları fotomontajdır, gerekli idari mecriilere başvurulduğu için burada yorum yapmam yasak.

:)

şimdi sırayla balşayım :queen:

bırak bırak eve gidene kadar sırıttın sen o motora bindikten sonra saklama içindeki endürocuyu :mrgreen:

Kahvaltı hakkında biraz ayrıntı alabilirmiyiz lütfen nerde saat kaçta olucak gibi ? ayrıca mail adresim [email protected] yunus bana da yollarsan sevinirim dostum

bahadır fotoları ekledim etiketledim bilgin olsun 2 saattir onlarla uğraşıyorum ufalt yükle etiketle vs.vs. amma zormuş yahu.

yunusum dün konuştuk ya saat 13:00 a kadar kalabilirim demiştin bak valla malzeme aldık geldik şimdi sabah 10 gibi bekliyoruz

bahadır bizim evde toplanıyoruz adresi özelden gönderiyorum

abi sabah arayım seni tam bi adres alayım ertana ulaşamadım beraber geliriz diye soracaktım da uyuyomudur ortamlara mı akmıştır bilemiyorum :)

fatih abi sana nası ulaştırayım fotoları??

ilker sende ekle beni faceden orda bi kaç foton daha var bilgine özgür sende ekle fotolarınızı alın.

burak sende ekle!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
adresi özelden attım yunus

hain kahvaltı planlarını konuşmak için gitmemizi beklediniz di mi :))
siliyorum topunuzu feysimden :p
afiyet olsun iyi muhabbetler..

öhöömm öhööömmm :mrgreen: beğenileriniz için teşekkür ediyorum sayın büyüklerim sevgili küçüklerim :bounce: brunch için hüseyin abimiz ve eşine tekrardan bi teşekkürü borç biliyorum çok güzel oldu gerçekten gelmeyenler dövünsün o derece :mrgreen: soykancım biz sabahları yapıyoruz kahvaltıları seni bilemicem :)

mükemmelsiniz hüseyin abi, buluşmada sınır yok :mrgreen: afiyet olsun, ellerine sağlık yengemizin vallahi döktürmüş .. :)

ilkerciğim ,canım kardeşim bi dahakine gelemeyen arkadaşlara da uydurmaya çalışacağız gün seçimini.

bu arada o güzel çiçekler için sevgili ertan ve nazlıya teşekkürlerimizi tekrar sunarız sağolun arkadaşlar

Hizliupload.com

Hizliupload.com

abi gerçekten çok güzel olmuş :) Benim sabah sınavım vardı gelemedim artık bidahakine diyorum.. sofra çok güzel ablamızın ellerine sağlık size de afiyet olsun :) Eminim çok iyi gelmiştir :)

ilkerciğim ,canım kardeşim bi dahakine gelemeyen arkadaşlara da uydurmaya çalışacağız gün seçimini.
inşallah abicim, pekiştireceğiz daha bu olayları :cat: gerçi siz gün aşırı yapıyorsunuz bu aralar ya :mrgreen: heh

Bu arada tüm kardeşlerimin kandili mubarek olsun..

Biraz geç yazıyorum ama çok keyifli bir geceydi. Herkese teşekkürler ve selamlar.

Slmlar arkadaşlar facebooktan özgür aydın diye bulabilirsiniz ([email protected]) İşler biraz yoğun fazla bakamıyorum kusuruma bakmayın ama buluşmalar icin telefonyada msjla ulaşırsanız yanınızda olurum. Herkeze iyi günler.

Vay arkadaş yaa..! Ne ayarsız bi sayfa bu Ankara sayfası... Bazen haftalarca iki satır yazı olmaz, şimdi de buluşmadan, fotoğraftan, yemekten çoşmuş durumda... :queen:

Fotoğraflardan da görüldüğü üzere çetenin elebaşları, Yunus ve Hüseyin Abi... Allah muhabbetinizi artırsın... Yunus, seni de ayrıca tebrik ediyorum, her yere yetişiyosun birader, bravo valla... :cat:

valla öyle elebaşı benim arada bir bak sayfaya.hafta içi olduğu için aramadık seni hafta sonu organizasyonlarında biliyorsun :rendeer:

Tabiki ufak bi fark oldu bide oraya 2 motorla girip para veren arkadaşlar var. :)
Benimle birlikte 7 makina girdik elimizi kolumuzu sallaya sallayaa :)

anamm benim pisketinde fotosunu çekmişlerr!! daha bende bilenem yok foto alayım bari :queen:

birde zealsunlu arkadaş cep telefonuyla falan da çekmişti onlarıda koysun bari tam olsun.

Evet o benim :) Zealsunlu benim.Parayı verip de girenlerden ikincisi de benim:) Ama bağ evinde oturup mis gibi biramı içende bendim:) Sanırım gittiğimiz rotadan bağ evine gidilmiyor. kapıdan geçmek şart. Tersten girdik.

Resimler
08878437159083973323.jpg

52989158966248718864.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar