[Ankara - MT]

evet beyler nerde resimler :))
Almancılar nerede ?? :))

büngünki süremizin sonuna geldiğimiz için özel istekde bulunan Emir beye bir bukle resim yüklemek istedim sevgili takipçiler :queen:

1546.jpg

bunu kendisinin affına sığınaraktan koyuyorum tabikide :mrgreen:

devamını yarın işyerimden atmayı planlamaktayım bu arada malum saat biraz geç oldu.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
harika bir gece daha bitti herkese tek tek teşekkür ederim perşembe günü kahvaltıda görüşmek üzere

fatih seni özellikle görmek istiyoruz

Son düzenleme:
işteki bilgisayar kısıtlı olduğundan resmi göremedim ama herhalde bufflı resmimi koymuştur nazi arkadaş :))
bu arada perşembe kahvaltı mı yapıyosunuz hafta içi hafta içi :))

bufflu değil emir abi benim yanımda çekildiğin egzantirik bi resim :mrgreen: ama güzel :cat: sakın sana ağzımdan kaçırdığım kelime için yanaşıyormuşum gibi birşey çıkmasın ortaya::cheeeeer
valla bende sorduğumda hüseyin abi hafta içi dedi, şaşrdım :sunny:

bufflu değil emir abi benim yanımda çekildiğin egzantirik bi resim :mrgreen: ama güzel :cat: sakın sana ağzımdan kaçırdığım kelime için yanaşıyormuşum gibi birşey çıkmasın ortaya::cheeeeer
valla bende sorduğumda hüseyin abi hafta içi dedi, şaşrdım :sunny:

heheheh aldım plakanı kardeşim :)))) iltifatlar kurtarmaz seni artıkın :queen: aynandan beni görünce motoru bırak kaç kurtar kendini :mrgreen:

eveettt yeni fotolar geldi.

dscf3477r.jpg

dscf3479r.jpg

dscf3483g.jpg

dscf3485.jpg

dscf3488.jpg

dscf3495k.jpg

dscf3496e.jpg

dscf3498iq.jpg

dscf3500vv.jpg

dscf3501.jpg

dscf3502z.jpg

dscf3505p.jpg

dscf3518s.jpg

dscf3525s.jpg

dscf3528b.jpg

dscf3531z.jpg

dscf3533p.jpg

dscf3538.jpg

dscf3540f.jpg

dscf3541o.jpg

dscf3544w.jpg

daha buraya koymadığım fotoğraflar mevcut ya faceden bulun beni yada maillerinizi yazın ki yollayayım bunları buraya eklemek bile bi yarım saatten fazla vaktimi aldı arkadaşlar buyrun yorumlarınızı esirgemeyin özellikle ertanın crossculara laf edip edip crossa binmesi hakkında bilhare yorumlar yapalım :queen:

Abi buluşma bittikten sonra haberimiz oldu yoksa bizde kopar gelirdik... Neyse bi dahaki sefere inşallah... :bounce:

yanlış anlaşılmasın beylerrr!! ayrımcılık yok bmwcilik cartcılık curtculuk yok :) ismini hatırlayamadığım için öyle şeettim ben :salut:

ayrıca demin ertanla telefonda görüştük akşam Voodoo Blues Bar da buluşuyoruz hüseyin abide geliyor ertan saat 6 da orda olacak bende 7 ye doğru geleceğim bi aksilik çıkmaz ise. gelecek arkadaşlara duyrulur sonra vay bmwciler gidiyormuş sadece biz gitmeyelim yok motorun benim alaman malı değil japon benim ne işim var oralarda gibisinen laf söz etmeyelim :cherry:

dediğim gibi 18.00 da Voodoo Blues Bar selanik de

millet de ne kadar açığımı arıyor benim yahu demekki herkezle bi ben uğraşıyorum sonra bi olay olunca hepsi birden bana dönüyorlar siz durun hepinize yetişim ben!!! :D

Almanı gelsin, japonu gelsin, öteki-beri ki hepsi gelsin... Yani diyosun ki çin malı motoru olanlar hariç herkes gelebilir... Vay be...! İnsanlık ölmüş...! :pr: :queen:

heheheh aldım plakanı kardeşim :)))) iltifatlar kurtarmaz seni artıkın :queen: aynandan beni görünce motoru bırak kaç kurtar kendini :mrgreen:

Yandık desene abi :mrgreen:

@
teşekkürler resimler için yunus abi.hani bikaç arkadaş istedi de elin değimişken bana da göndermek istersen [email protected]
yoksa boşver upload etmek sıkıcı bilirim :)

makinana ve ellerine sağlık :cherry: nice buluşmalara ..

anaaaaa benim otomofilimi de koymuşsun :mrgreen:
çok güzeldi yaa hele gecenin sonundaki kokareç tarifi imkansız bir lezzetti :queen:

heeee bende diyorum neden face de göremedim :mrgreen:
yunusum yarın saat kaçta yapalım kahvaltıyı

WTP

akıllı olun nan..

cross fotoları fotomontajdır, gerekli idari mecriilere başvurulduğu için burada yorum yapmam yasak.

:)

kahvaltı için saat 10 da toplanıyoruz beyler haberiniz olsun. sonra ben görmedim yok ben duymadım demeyin
FATİH özellikle seni bekliyoruz ona göre

Son düzenleme:
Güzel fotoğraflar gelmek isterdim ama ben okuyom kardeşim okuyom ben yaaa ayrıca parasızım ayrıca bugün sınavım vardı :mrgreen: Cebimden para taşar zamanım olur bu sefer topic sessizleşir kesin :pr: :queen:

rarlayıp paylaşması kolay da 321mb ı indirmek sizin için biraz zor olmasın :) sizde nası olsa faceye koyacaksınız iyisimi ben oraya atayım alın hepiniz benden?
abi be haftasonu olsaymış çok iyi olacakmış da inşallah bi problem çıkmazda gelebilirim...

Son düzenleme:
yunusum dün konuştuk ya saat 13:00 a kadar kalabilirim demiştin bak valla malzeme aldık geldik şimdi sabah 10 gibi bekliyoruz

bahadır bizim evde toplanıyoruz adresi özelden gönderiyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar