Balkanlardan gelen soğuk hava akımları ile gelen yağmur bulutları, yurdun batı kısmından ülkeye giriş yaptı Yunus bey... Yapılan son değerlendirmelere göre Ankara sağanak yağmurlu 06, Çorum parçalı bulutlu 19, Kayseri, pastırmanın etkisiyle 38 derece... :queen:
Şaka bi yana Batıkent bölgesi sağanak yağışa teslim şuandan itibaren, saat 13:00 olması benim buluşmaya katılma fikrimi değiştirmeme neden oldu... Sanırım bende gelemiycem... Zaten aldığım duyumlara göre Bahçeli tarafları hatta Ankara geneli bu şekilde yağmurlu...
Aslında yağmur sorun değil benim için fakat dün ki suyla savaşımda tüm ekipmanlarım iyi ıslandı, hala da kurumamış çoğunluğu... Şuan giyip çıkabileceğim ekipmanım yok... Kuru hava olsa bi t-shırt bi mont giyer çıkardım... Tatlı su motorcusu diyosanız yapacak bişey yok öyle olsun diyelim... :mrgreen:
Buluşacak arkadaşlara da iyi eğlenceler diyeyim...Eğer buluşma olmazsa bugün, hafta içi bi akşam Yunus bey bi buluşma tertipler diye düşünüyorum.... Saygılar, hürmetler... :bounce: