[Ankara - MT]

aynen üstümü giyindim hava kapadı yağmur başladı.güüya motoru temizleyip geleyim diyordum :) eşşek şansı yemin ederim:pr:

burda güneş çıktı bile hava açacak mı bilmem Mehmet Bey nerelerdesiniz bi tahminde bulunalım lütfen!!:)

Balkanlardan gelen soğuk hava akımları ile gelen yağmur bulutları, yurdun batı kısmından ülkeye giriş yaptı Yunus bey... Yapılan son değerlendirmelere göre Ankara sağanak yağmurlu 06, Çorum parçalı bulutlu 19, Kayseri, pastırmanın etkisiyle 38 derece... :queen:

Şaka bi yana Batıkent bölgesi sağanak yağışa teslim şuandan itibaren, saat 13:00 olması benim buluşmaya katılma fikrimi değiştirmeme neden oldu... Sanırım bende gelemiycem... Zaten aldığım duyumlara göre Bahçeli tarafları hatta Ankara geneli bu şekilde yağmurlu...
Aslında yağmur sorun değil benim için fakat dün ki suyla savaşımda tüm ekipmanlarım iyi ıslandı, hala da kurumamış çoğunluğu... Şuan giyip çıkabileceğim ekipmanım yok... Kuru hava olsa bi t-shırt bi mont giyer çıkardım... Tatlı su motorcusu diyosanız yapacak bişey yok öyle olsun diyelim... :mrgreen:

Buluşacak arkadaşlara da iyi eğlenceler diyeyim...Eğer buluşma olmazsa bugün, hafta içi bi akşam Yunus bey bi buluşma tertipler diye düşünüyorum.... Saygılar, hürmetler... :bounce:

gidebilen oldu mu arkadaşlar buluşmaya ? sessizliğe büründü topac :) dünkü yağmurda ıslandıktan sonra açıkcası bende çıkmak istemedim bu gün yağmurda ..

buluşmayı yaptık.. ilk olarak burak ben ve yunus benzinlikte buluştuk ve belli bir süre bekledikten sonra çıtır simitte oturarak yağmurdan dolayı evden geç çıkmak zorunda kalan arkadaşları bekledik.. daha sonra 7 kişi olduk ve yol yapmaya karar vererek eymire doğru yollandık.. içeri girip göl kenarında kendimize oturacak bir yer seçtik ve muhabbete başladık.. epeyce bi zaman geçirdikten sonra yağmur tekrar başlamadan yola koyulduk ve herkes evlerine dağıldı.. güzel samimi sohbetlerin olduğu bir buluşmaydı kendi adıma herkese çok teşekkür ederim benim adıma çok keyifli bir gündü..

abi ortada çok sırıtmışım :mrgreen: birde fotoğraf çeken diğer arkadaşlarda en azından p.m ile fotorafları göndersinler yaw :) güzel bi gündü gerek yağmuru gerek muhabbeti gerekse gittiğimiz yer olarak ben heleki o manzaraya bittim eymire giderken şehrin bu kadar içinde ve bir o kadar da kalabalıktan uzak bir yermiş hiç gitmemiştim yazıklar olsun bana ve bu zamana kadar niye gitmediğime hala bir anlam veremiyorum. :pr:

ben niye oraya giremiyorum niye? Fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla bolca ağaç var bazen özlüyorum Karadeniz'i burda o özlemimi giderecek tek yer orası gibi oraya da giremiyorum :)

ben niye oraya giremiyorum niye? Fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla bolca ağaç var bazen özlüyorum Karadeniz'i burda o özlemimi giderecek tek yer orası gibi oraya da giremiyorum :)

valla bize girerken kimse bişi demedi bundan ters yerden de girmemizin etkisi var sanki :queen:

arkadaşlar tersten girdik derken TRT tarafındaki kapıyı kastediyorsunuz di mi ??
gölün etrafında ters yönde sürdük demeyin de. eymir bu tip kazalarıyla meşhurdur !!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar