200-300 ayırabilirm diye düşünüyorum.
o halde agv K serisi tavsiye ederim.
Vay buluşma yapılıyor, iki gün mesaiye kaldık diye haberimiz yok... Mekan olarak kızılay veya bahçeliye göre Tigem daha iyiydi aslında neden orayı da düşünmüyorsunuz bi ara hep oradaydık... Park derdi, trafik derdi de yoktu... Neyse karar sizin...
Akşam gelip gelemeyeceğim belli olur ona göre yazarım listeye adımı... saygılar...
ozaman buuşma yeri belirleyelm ordan karar verir gideriz..
bana uyar :cat:
yunus sen nasıl geliceksin ? Almamı istersen gelip alayım...
arkadaşlar bana ankarada güzel uygun hem A2 hemde B ehliyeti alabileceğim bi sürücü kursu önerebilirmisiniz ? motorumu yeni aldım 1 hafta oldu hala ehliyetim yok ve olana kadarda trafikten uzağım o yüzden bi an önce almam lazım. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim iyi akşamlar.
bahadır bende a2 için başkente gitmiştim yalnız motorsiklet direksiyon eğitimini taaa ankaranın konyadan girişi tarafında tepede bi yerde dandik bi motorla veriyorlardı ulaşımınıda kendin yapıyordun sen gittiğinde de öylemiydi bilmiyorum ama gidecek arkadaşı bilgilendirirsen iyi olurbende 1 kere gittim 2.ye dedim kim gidecek oraya zaten biliyorduk motor kullanmasını sallamıştım git gel zulumdü yani
![]()
200 lira kurs ücreti vardı.. geri kalan masraflar zaten heryerde aynı.. ama iki ehliyet birden alırsan indirim yaparlar bir de tavsiyeyle geldiğini söyleyince de indirim yapıorlar.. benim adımı verebilirsin Bahadır Bahçeli...:cat: