[Ankara - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
alana da satana da hayırlı uğurlu olsun allah ikinizi de utandırmasın tarık kardeşimin de tekeri düz bassın ...
geçen günde senin memleketteydik özlemişim görmeyeli iyice bi gezdik yedik içtik nargile aldım gelirken hatta az önce içtik :)
sağolasın kardeşim benim
Abi iyi diyorsun da bak sonradan kötü olma :pale: doktorların tavsiyesinide dikkate al biraz :rendeer: daha inşallah seninle geziler yapıcaz buluşmalar yapıcaz bize lazımsın :)

doktorlar sigara içme diyor ama ne yapalım içiyoruz hayırlısı aslında doktorlar bana hiç yürüyemezsin diyordu bak değil yürümek geziyorum bile onları çok da kaile almıyorum artık

Son düzenleme:
bugün mavigöl de 3 motorlu arkadaşı gördüm motorlardan biri fazer di sanırım burdan mı o arkadaşlar?

topiğe epeydir uğrayamadım baya bi hareketlilik olmuş.
Tarık hayırlı olsun güzel günlerde kullan. tanıdık bildik motoru almak her zaman avantaj.
Yunus sen ne alacaksın şimdi ?
Nezih77, şimdiden geçmiş olsun. inşallah en ufak bi sıkıntı kalmadan gündelik hayata dönersiniz sağlıkla.
bu arada 4 gün tatil yaptım söyleme sayıp :)) ha nerdeydin derseniz maddi sebeplerden ötürü Ankara'yı terk edemedim :( ama bi tek dün ıslanmadım. her gün rüzgar her gün yağmur her gün kap kara bulutlar.dün sabah çıkmadan motoru temizledim bi yandan da diyorum nasıl olsa 2 saat sonra her yeri çamur olacak boşver diye. ama hayret gece geldiğimde yine pırıl pırıldı :)) şaşırtıcı gelmeye başladı artık bu durum :))

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:26 ----------

bugün mavigöl de 3 motorlu arkadaşı gördüm motorlardan biri fazer di sanırım burdan mı o arkadaşlar?

mavigöl neresi ??

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:31 ----------

mavigöl neresi ??

Bayındır Barajı Mavi Göl, uzun bir süre Ankara'nın içme suyu ihtiyacını karşılamış olup, zaman içerisinde bu ihtiyacı karşılayamaz hale gelmiştir.

Yoğun çabalar sonunda, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredilen Bayındır Barajı, büyük bir rekreasyon alanına dönüştürülmüş ve baraj içindeki 6.5 milyon m3' lük su masmavi renginden esinlenerek "Mavi Göl" adını almıştır.

Bayındır Barajı Mavi Göl Projesi, Ankara Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından yapılmıştır.

Bayındır Barajı Mavi Göl Rekreasyon Alanı; 85.000 m2 Yeşil Alan, 180.000 m2 Sert Zemin, 1.254.271 m2 Piknik Alanı ve 601.423 m2 Su Alanı ile toplam 2.120.694 m2'lik alan üzerine kuruludur.

Rekreasyon Alanında;

Piknik Alanları
At Maneji,
Çocuk Oyun Alanları,
Spor Alanları,
Marina ve İskeleler
Araç ve Yaya yolları,
Çay bahçeleri, WC 'ler bulunmaktadır.

Mavi Göl, hem sahip olduğu doğal güzelliği hem de yapılan çevre düzenlemeleriyle eşsiz bir görünürne sahip olmuştur.

Mavi Göl Park Alanında, Ankara'nın simgesi haline gelen Ankara Keçilerini de görmek mümkün olmuştur.

Büyük bir emeğin ürünü olan Mavi Göl, görülmeye değer olup tüm Ankaralıların hizmetine sunulmuştur.

burasıymışş

Mavi Göl dedikleri baraj işte ama orayıdamı elden geçirmişler.Bir ara gidip bakmam lazım :mrgreen:

Sattım abi Tarık hocam aldı işte biraz ani oldu gerçi :) umarım yüzümü kara çıkartmaz. bendeyken bi sıkıntı olmamıştı umarım onda da olmaz. Sende haklısın abi gezme konusunda buluştuğumuzda bilhare konuşalım ameliyat durumunu. Birde şimdiden hayırlı yolculuklar sana :)

Benim için de aniden oldu yunus hocam kısmet işte:)

alana da satana da hayırlı uğurlu olsun allah ikinizi de utandırmasın tarık kardeşimin de tekeri düz bassın ...
geçen günde senin memleketteydik özlemişim görmeyeli iyice bi gezdik yedik içtik nargile aldım gelirken hatta az önce içtik :)
sağolasın kardeşim benim

doktorlar sigara içme diyor ama ne yapalım içiyoruz hayırlısı aslında doktorlar bana hiç yürüyemezsin diyordu bak değil yürümek geziyorum bile onları çok da kaile almıyorum artık

Teşekkür ederim inşallah herkes kazasız, mutlu mutlu. istediği motosikleti sahip olur ve kullanır. Nezih hocam sizinle tanışma fırsatımız olmadı. Ama dualar ediyorum iyileşin diye.

topiğe epeydir uğrayamadım baya bi hareketlilik olmuş.
Tarık hayırlı olsun güzel günlerde kullan. tanıdık bildik motoru almak her zaman avantaj.
Yunus sen ne alacaksın şimdi ?
Nezih77, şimdiden geçmiş olsun. inşallah en ufak bi sıkıntı kalmadan gündelik hayata dönersiniz sağlıkla.
bu arada 4 gün tatil yaptım söyleme sayıp :)) ha nerdeydin derseniz maddi sebeplerden ötürü Ankara'yı terk edemedim :( ama bi tek dün ıslanmadım. her gün rüzgar her gün yağmur her gün kap kara bulutlar.dün sabah çıkmadan motoru temizledim bi yandan da diyorum nasıl olsa 2 saat sonra her yeri çamur olacak boşver diye. ama hayret gece geldiğimde yine pırıl pırıldı :)) şaşırtıcı gelmeye başladı artık bu durum :))

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:26 ----------

mavigöl neresi ??

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:31 ----------

mavigöl neresi ??

Teşekkür ederim Emir hocam. Evet bildiğim bir motor olduğu için benim için bir sıkıntısı yok. Yine buluşmalarda buluşmak dileğiyle. Sağolun iyi dilekleriniz için.

Not: Motorunuz harika olmuş modifiye budur:)

Motoru alana da, satana da hayırlı uğurlu olsun... Gördüğüm kadarıyla, güzel, bakımlı bi Asyaydı... Umarım Yunus'da hayalindeki motora kavuşur yakın zamanda... Allah hepimizin gönlüne göre versin... Herkese kazasız, cezasız, belasız, keyifli sürüşler dilerim...

Yunus !!!!
aklıma geldi, senin eski motorun silindirinden çıkan fazla segmanı naptın ?? sahibinden'e koyalım da 20-30 tl veren olur belki hem milletin işi görülsün hem de 3-5 para eder işte :))

Arkadaşlar herkese merhabalar ben de bu hafta ehliyetimi alarak motor dünyasına girmeye karar verdim. Ankara'da umarım toplu geziler etkinlikler oluyordur. Şimdilik bi 250'lik racing arıyorum. En kısa zamanda bu dünyaya giriş yapabilmek ümidiyle...

yunus tarık ikinizede hayırlı olsun.. yunus ne alıcaksın bu arada ? Alınca bi ıslatalım onu :mrgreen:

Arkadaşlar tekrar buluşup görüşmek dileğiyle hepinizi bir kez daha selamlıyorum:cat:

Yunus !!!!
aklıma geldi, senin eski motorun silindirinden çıkan fazla segmanı naptın ?? sahibinden'e koyalım da 20-30 tl veren olur belki hem milletin işi görülsün hem de 3-5 para eder işte :))

ohoooo onu okutalı çok oldu geç bile kaldın :queen: geçen haftaki mangalda onun parasıyla sucuk neyin aldıydıktı biz :mrgreen: sanada gel demiştik ama gelmemiştin hatırlatırım :bounce:
Arkadaşlar herkese merhabalar ben de bu hafta ehliyetimi alarak motor dünyasına girmeye karar verdim. Ankara'da umarım toplu geziler etkinlikler oluyordur. Şimdilik bi 250'lik racing arıyorum. En kısa zamanda bu dünyaya giriş yapabilmek ümidiyle...

Öncelikle hayırlı olsun diyelim etkinlikleri burda bildiriyoruz zaten sayfayı takipte olman yeterli buluşmalara motorun olsun olmasın istediğin gibi gelebilirsin hatta almadan gelmen senin hayırına olur zira değişik motosikletleri görme yorumları dinleme imkanın olur.:cat:

Bahadır ben aldım çaktırmıyorum
sonradan piyasa yapıcam :queen:

Mehmet BEY e de burdan teşekkürlerimi Sunuyorum Efenim..

Son düzenleme:
Artçı alırdık seni ne olacak ama bide o resimleri burda paylaşssaydık yılın olayı olurdu :mrgreen:

Öncelikle hayırlı olsun diyelim etkinlikleri burda bildiriyoruz zaten sayfayı takipte olman yeterli buluşmalara motorun olsun olmasın istediğin gibi gelebilirsin hatta almadan gelmen senin hayırına olur zira değişik motosikletleri görme yorumları dinleme imkanın olur.:cat:

Mehmet BEY e de burdan teşekkürlerimi Sunuyorum Efenim..

Teşekkür ederim bu arada ankarada piyasa çok yüksek İstanbul'a göre ve satılık ilanı da çok az. Civarında önerebileceği 250cc ve racing bir motor olan varsa talibim :)

Teşekkür ederim bu arada ankarada piyasa çok yüksek İstanbul'a göre ve satılık ilanı da çok az. Civarında önerebileceği 250cc ve racing bir motor olan varsa talibim :)

Bahçeli evlerde 4.44 motor var S&T kanuni bayii orada Tolga abi var.. onunla bi konuş 2. ellerden mutlaka haberi vardır sana uygun temiz bir gt 250 r bulman için oldukça yardımı olur ... 4. cadde 44 numara bahçeli evler..
0312 222 4343 numarası.. şimdiden hayırlı olsun..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

teşekkürler iyi dileklerin için emir hocam inşallah :rendeer:

Teşekkür ederim inşallah herkes kazasız, mutlu mutlu. istediği motosikleti sahip olur ve kullanır. Nezih hocam sizinle tanışma fırsatımız olmadı. Ama dualar ediyorum iyileşin diye.

sağolasın tarık kardeşim allah razı olsun inşallah en kısa zamanda tanışırız :rendeer:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar