Evet ilker numaran yoktu senin olsa arayacaktık. bu arada ben bi nokta koyayım isterseniz kaçda gittiğimize dairben 02:19 da bir telefon görüşmesi yapmıştım ve ondan sonrada yaklaşık bir 10-15dk daha kapının önünde konuştık yani takribi 02.30 da ayrıldık
yalnız motorumu beyenmeyenlerr Alıcam XT yi vurucam kırbacı vericem aragazını Gıcıklık değilmi :queen:
hah şimdi oldu demekki hüseyin abinin makine bozuk =)=) bayaa kalmışşsınız ya =) ama xt ıyyhh, bide KTM çakması XT olursa daha bi beter yaa =)=)
Haha Valla taş nerelere gitti öle :mrgreen:
yok yanlış anlama yunus taş falan gitmedi bi yere yaa nereden çıkarıyorsun böyle şeyleri, hani bi fikir olarak tam şu anda kafamda canlandırmıştım nası olur acaba diye =))=))
öğlen oluyor neredeyse ne sabahı
bıdı bıdı sabah sabah hadi uyuyun ya, kalkınca konuşuruz...
bizim bu forumda androidli htc pda kullanan varmı acep ?
Biri choopercılara laf mı etti ne oldu ? Nikelajımızla döveriz adamı... Kaldırımdan da zıplasanız, dağa da kaçsanız gazabımızdan kurtulamazsınız...
Bundan sonra buluşmaya choopercı olmayan gelmesin kardeşim... Yazık oluyor... Kızlar sadece bize baktı...
Arkadaşlar, çok güzel bi buluşmaydı, katılan herkese teşekkür ederim... Özellikle Hüseyin Abi'nin eşine... Güzel sohbetinden dolayı ayrıca teşekkür ederiz... Saygılar, hürmetler...
Evet Hüseyin mehmet hüseyin abinin eşine de çok teşekkür ediyoruz Saygılar, hürmetler :wiinkk:
HTCsi tutuyor ama androidi malesef.sorun nedir ki?
buldunuz ya tek vurun abalıya![]()
Evet Hüseyin abinin eşine de çok teşekkür ediyoruz Saygılar, hürmetler :wiinkk:
Ben haftasonları Eymir'e giremesemde oralarda geziyorum.Fırsatım olsa gelebilirm.Geçen haftasonu Karataş taraflarında biri tepelerde dolanıyorda orda sen olma ihtimali varmı![]()
Cümlenin başının Türkçe mealini de alabilir miyiz Yunus bey ? :queen:
Bu arada İlker'in motoru görmek bana kısmet olmayacak herhalde... :salut:
İlker kıskanıyorsan motorunu, motorsuz gel kardeşim, korkma nazarımız değmez maaşallah demeyi biliriz... :queen::wiinkk: