[Ankara - MT]

539 583 30 73, istediğiniz zaman abi, akşam 8 den sonra olduğu sürece sorun yok.7 gün devam :)
kayıt ettim seninkini hüseyin abi, umarım diğer buluşmalarda görüşebiliriz :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
inşallah kardeşim ilk buluşmada arayacağım seni

Evet ilker numaran yoktu senin olsa arayacaktık. bu arada ben bi nokta koyayım isterseniz kaçda gittiğimize dair :) ben 02:19 da bir telefon görüşmesi yapmıştım ve ondan sonrada yaklaşık bir 10-15dk daha kapının önünde konuştık yani takribi 02.30 da ayrıldık :) yalnız motorumu beyenmeyenlerr Alıcam XT yi vurucam kırbacı vericem aragazını Gıcıklık değilmi :queen:

Evet ilker numaran yoktu senin olsa arayacaktık. bu arada ben bi nokta koyayım isterseniz kaçda gittiğimize dair :) ben 02:19 da bir telefon görüşmesi yapmıştım ve ondan sonrada yaklaşık bir 10-15dk daha kapının önünde konuştık yani takribi 02.30 da ayrıldık :) yalnız motorumu beyenmeyenlerr Alıcam XT yi vurucam kırbacı vericem aragazını Gıcıklık değilmi :queen:

hah şimdi oldu demekki hüseyin abinin makine bozuk =)=) bayaa kalmışşsınız ya =) ama xt ıyyhh, bide KTM çakması XT olursa daha bi beter yaa =)=)

offfff offffffff satılık fotoğraf makinası 1 saat geriden takip eder az yakar çok çeker :mrgreen: evet beyler şimdi kontrol ettim yine haklısınız özür dilerim bir ara tekzip yazımı yazarım :mrgreen:

öğlen oluyor neredeyse ne sabahı :mrgreen:

yok yanlış anlama yunus taş falan gitmedi bi yere yaa nereden çıkarıyorsun böyle şeyleri, hani bi fikir olarak tam şu anda kafamda canlandırmıştım nası olur acaba diye =))=))

Siz bekleyin tırt çopırcılar sizi :p bende xtyi alayımda nası pislik motorcu olunurmuş öğrenirsiniz artık bizden :p

öğlen oluyor neredeyse ne sabahı

Abi sen daha yatmamışssın anlaşılan :mrgreen:

bıdı bıdı sabah sabah hadi uyuyun ya, kalkınca konuşuruz...

ertanıda hayal edebiliyorum az buçuk bi gözü pcde öteki gözü kapalı falan hiç eksik kalmıyor da olaydan :queen:

yok valla kardeşim yatmadım hiç tv izliyorum

Biri choopercılara laf mı etti ne oldu ? Nikelajımızla döveriz adamı... Kaldırımdan da zıplasanız, dağa da kaçsanız gazabımızdan kurtulamazsınız... :cherry:

Bundan sonra buluşmaya choopercı olmayan gelmesin kardeşim... Yazık oluyor... Kızlar sadece bize baktı... :p

Arkadaşlar, çok güzel bi buluşmaydı, katılan herkese teşekkür ederim... Özellikle Hüseyin Abi'nin eşine... Güzel sohbetinden dolayı ayrıca teşekkür ederiz... :cat: Saygılar, hürmetler...

bizim bu forumda androidli htc pda kullanan varmı acep ?

HTCsi tutuyor ama androidi malesef.sorun nedir ki?

Biri choopercılara laf mı etti ne oldu ? Nikelajımızla döveriz adamı... Kaldırımdan da zıplasanız, dağa da kaçsanız gazabımızdan kurtulamazsınız...

Bundan sonra buluşmaya choopercı olmayan gelmesin kardeşim... Yazık oluyor... Kızlar sadece bize baktı...

Arkadaşlar, çok güzel bi buluşmaydı, katılan herkese teşekkür ederim... Özellikle Hüseyin Abi'nin eşine... Güzel sohbetinden dolayı ayrıca teşekkür ederiz... Saygılar, hürmetler...

buldunuz ya tek vurun abalıya :p

Evet Hüseyin abinin eşine de çok teşekkür ediyoruz Saygılar, hürmetler :wiinkk:

Son düzenleme:
Evet Hüseyin mehmet hüseyin abinin eşine de çok teşekkür ediyoruz Saygılar, hürmetler :wiinkk:

Cümlenin başının Türkçe mealini de alabilir miyiz Yunus bey ? :queen:

Bu arada İlker'in motoru görmek bana kısmet olmayacak herhalde... :salut:

İlker kıskanıyorsan motorunu, motorsuz gel kardeşim, korkma nazarımız değmez maaşallah demeyi biliriz... :queen: :p :wiinkk:

teşekkür ederiz arkadaşlar oda çok sevmiş ortamı sizinlede tanışmaktan memnun olmuş herkese selamlarını saygılarını iletiyor :rendeer:

Ben haftasonları Eymir'e giremesemde oralarda geziyorum.Fırsatım olsa gelebilirm.Geçen haftasonu Karataş taraflarında biri tepelerde dolanıyorda orda sen olma ihtimali varmı :)

ben değildim ama bu hafta sonu tepelerde görünücem :) gelebilirsen iyi olur haberleşiriz ben de yukarı ayrancıda oturuyorum.. hatta numaramı da vereyim 0505 644 26 01 burdan da ulaşabilirsin... ev tirebolu da..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:42 ----------

yeni bir buluşma yapılırsa kesin oradayım =) Bir de buluştuğunuzda bi mesaj atarsanız çok sevinirim herzaman internette olamıyorum ..

Bu arada bu akşam Tunalıda NADA adlı mekanda DJ arkadaşımın doğumgününü kutlayacağız saat 20:00 da başlayacak DJ olduğu için müzikler ondan ;) güzel bi gece olucak diye düşünüyorum hepiniz davetlisiniz siz orda görmekten mutluluk duyarım.. Mekan tunus caddesi üzerinde gelmek isteyenlerle irtibata geçip buluşarak gidebiliriz.. 0505 644 26 01

Cümlenin başının Türkçe mealini de alabilir miyiz Yunus bey ? :queen:

Bu arada İlker'in motoru görmek bana kısmet olmayacak herhalde... :salut:

İlker kıskanıyorsan motorunu, motorsuz gel kardeşim, korkma nazarımız değmez maaşallah demeyi biliriz... :queen: :p :wiinkk:

kardeşim telefonumu hüseyin abiye bıraktım, tekrar da yazıyorum. 539 583 30 73.
öyle bir ters duruma geldik ki baktım kimseden ses yok ölü takılıyoruz, hiç uğramadım.neden öyle bişey yaptıysam :salut: hafta sonu bi eğmir apabiliriz ama isterseniz 4 den sonra.biraz geç olabilir ama o saatte bitiyor kursum gene :pale:

İlk motorum kendi kendine devrilmişti, nazarını o şekilde çıkattık.
Bundada sana 1 tur verir o işlemi de hallederiz kardeşim :queen: canın sağolsun.
Abartılacak bişey yok yaw, görüntü var ama motor tırt.13bg :)

Herkezin telefonu birbirinde olsun da birdaha böyle birşey yapaşamayalım abicim :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar