tarik sen misin?
herkes fotoğrafını koysun aagadaş, kim kimdir bilek.
evet benim.
tarik sen misin?
herkes fotoğrafını koysun aagadaş, kim kimdir bilek.
aslında facebooktakı gıbı tag olayı olsa fotograftaki herkesi taglerdik :mrgreen:
fatih bunu beğendi![]()
numerom aynıdır her zaman açıktır
İlter inşaat minşaat şantiye falan filan dalgasına mersine gittim dedi ama inanmıyom kesin asker öncesi karıynan gıznan sürtüyodur bi yerlerde :queen:
bu arada eleman nisan celbinde asker. ona bi uğurlama konvoyu yapalım motorla
barış da hayata dönüyo yavaş yavaş. feyse döndü buraya da damlar yakında
şu sarıcakaya kampına ilter, barış, erman, ben bi de eren gelme planları yapıoruz. bu hafta sonu bu saydığım elemanları aynı masanın etrafına getirebilirsem planı netleştiricez.
ankarada gelecek diğer arkadaşlarla buluşup beraber gidebiliriz eğer sizlerde cumartesi sabah yola çıkacaksanız.
bu arada forumda kampa gideceğini yazdığı halde buraya hiç uğramayan ankaralı hemşolar da var ara sıra gözüme çarpıyo :wiinkk:
aranızda para toplayıp benim motora egzos alacaksanız olur![]()
hay bin kunduz diyorum ya...
bugün motorla eve dönüş yolunda çiftlik taraflarında, gaz yememe olayı başladı.. debriyaj çekili 1.viteste dururken stop etti durduk yere, sonra bastım çalıştırdım, gaz yememeye başladı, gaz bir geliyor bir gelmiyor, bir geliyor iki gelmiyor derken, kavşakta iyice bayıldı ve ikinci vitese bile çıkmamaya başladı.. (bu arada sürekli stop etmeye devam ediyor)
biraz bekleyince 3-5 dk falan, biraz kendine geliyor sonra gene iptal oluyor, işaretler sanki eksoz manifoldunu işaret ediyor ama başka fikri olan var mı?
pazar olduğu için servise de ulaşamadım..
help me, need assistance..
tamam sen istedin :mrgreen:
e hani kimse koymamış sebep? hem istiyorsunuz hem koymuyorsunuz![]()
fatih abi senin en güzel foton bu olamaz ama :cherry:
bak sen adını söledin unutmam artık bende erman memnun oldum fatih abi![]()
e hani kimse koymamış sebep? hem istiyorsunuz hem koymuyorsunuz![]()
sürekli yapılan dur-kalklardan sonra hararet yapıp şişmiş olmasın motor??
yok ya sorun 4x44 motor bora abi tarafından benzin pompası veya regülatörü olarak teşhis edildi.. fabrikasyon malzemede illaki çıkıyor yapacak bir şey yok
yarın hallettiriyoruz, cuma öğlen'de sarıcakaya yolcusu kalmasın..
ayrıca otobur kaplan, yunanistan'a girmek romanyaya girmekten kolay abi, yolda belde kaptırmayalım sermayelerimizi romen dostlarımıza![]()
![]()
selam arkadaşlar.Bu bölümü geç keşfetmeme rağmenelimden geldiğince aktivitelere katılmak amacındayım izniniz olursa
Yaş 21 altındağ dan katılıyorum aranıza. selam olsun herkeze..
ilker