[Ankara - MT]

numerom aynıdır her zaman açıktır :)
İlter inşaat minşaat şantiye falan filan dalgasına mersine gittim dedi ama inanmıyom kesin asker öncesi karıynan gıznan sürtüyodur bi yerlerde :queen:
bu arada eleman nisan celbinde asker. ona bi uğurlama konvoyu yapalım motorla
barış da hayata dönüyo yavaş yavaş. feyse döndü buraya da damlar yakında :)

şu sarıcakaya kampına ilter, barış, erman, ben bi de eren gelme planları yapıoruz. bu hafta sonu bu saydığım elemanları aynı masanın etrafına getirebilirsem planı netleştiricez.
ankarada gelecek diğer arkadaşlarla buluşup beraber gidebiliriz eğer sizlerde cumartesi sabah yola çıkacaksanız.

bu arada forumda kampa gideceğini yazdığı halde buraya hiç uğramayan ankaralı hemşolar da var ara sıra gözüme çarpıyo :wiinkk:

döndüm ben döndüm!!! :queen: yarında aistifa ediyorum zaten :bounce: sonra cuma günü sınav :farao: sonra c.tesi günü de hobaaa!!! :queen::queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:35 ----------

aranızda para toplayıp benim motora egzos alacaksanız olur :p

pinti :D:D :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:37 ----------

hay bin kunduz diyorum ya...

bugün motorla eve dönüş yolunda çiftlik taraflarında, gaz yememe olayı başladı.. debriyaj çekili 1.viteste dururken stop etti durduk yere, sonra bastım çalıştırdım, gaz yememeye başladı, gaz bir geliyor bir gelmiyor, bir geliyor iki gelmiyor derken, kavşakta iyice bayıldı ve ikinci vitese bile çıkmamaya başladı.. (bu arada sürekli stop etmeye devam ediyor)

biraz bekleyince 3-5 dk falan, biraz kendine geliyor sonra gene iptal oluyor, işaretler sanki eksoz manifoldunu işaret ediyor ama başka fikri olan var mı?

pazar olduğu için servise de ulaşamadım..

help me, need assistance..

sürekli yapılan dur-kalklardan sonra hararet yapıp şişmiş olmasın motor??

WTP

sürekli yapılan dur-kalklardan sonra hararet yapıp şişmiş olmasın motor??

yok ya sorun 4x44 motor bora abi tarafından benzin pompası veya regülatörü olarak teşhis edildi.. fabrikasyon malzemede illaki çıkıyor yapacak bir şey yok :(

yarın hallettiriyoruz, cuma öğlen'de sarıcakaya yolcusu kalmasın..

ayrıca otobur kaplan, yunanistan'a girmek romanyaya girmekten kolay abi, yolda belde kaptırmayalım sermayelerimizi romen dostlarımıza :) :)

Arkadaşlar, benim motorun karbüratöründe bi sorun vardı, usta baktı bi kaç parça değişecek ve parçanın bi tanesini bulamadım... Bana 250 CC Regal Raptor Karbüratörü için iki adet diyaframlı gaz pistonu lazım...

Yetkili serviste buldum ama fiyat pahalı geldi... Şurada bulursun diyebileceğiniz iyi ve hesaplı bi usta yada parçacı var mı acaba ? Yoksa mecburen pahalı olanı alıcaz... Motor yatıyor, binemiyorum... Yardımlarınızı bekliyorum...

yok ya sorun 4x44 motor bora abi tarafından benzin pompası veya regülatörü olarak teşhis edildi.. fabrikasyon malzemede illaki çıkıyor yapacak bir şey yok :(

yarın hallettiriyoruz, cuma öğlen'de sarıcakaya yolcusu kalmasın..

ayrıca otobur kaplan, yunanistan'a girmek romanyaya girmekten kolay abi, yolda belde kaptırmayalım sermayelerimizi romen dostlarımıza :) :)

peki Ertan bu parçalar garanti kapsamında ücret ödemeden mi değişti?

selam arkadaşlar.Bu bölümü geç keşfetmeme rağmen :p elimden geldiğince aktivitelere katılmak amacındayım izniniz olursa :)

Yaş 21 altındağ dan katılıyorum aranıza. selam olsun herkeze..
ilker

ben bişey yazınca niye herkes kaçışıyor yahu ?
anaa fermuarım açıkmış :p
eskişehir e gidiş için bir plan bir rota bir saat var mı acaba? :silent:

beyler, eskişehirli bir arkadaşım aradı ve maalesef bu haftasonu planlanan Sarıcakaya kampının iptal edildiğini bildirdi. Gerizekalılar Valilikten izin almayı son dakikaya bıraktıkları için işlemler yetişmemiş, illegal toplantı haline gelmemesi için de süresi belirsiz olmak üzere iptal etmişler.
ben zaten gidemiyordum ama gidecek arkaaşlara geçmiş olsun..

ooooovvv :) iyi olmuş ya sevindim bak şimdi artık ne zaman yapılırsa o zaman gideriz :) ama millet baya hevesliydi istanbuldan gelecekler falan onlar için kötü olmuştur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar