[Ankara - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkesin kurban bayramı mübarek olsun allah işinizi gücünüzü rast getirsin hep birlikte nice bayramlara allaha emanet olun :rendeer:

İyi Bayramlar MT ANKARA ....

Sevdiklerinizle birlikte mutlu bir bayram geçirmenizi temenni ederim.

Herkese selamlar uzun bi aradan sonra merhaba demek istedim :) Tanıyan tanımayan herkesin kurban bayramı mubarek olsun.

selam

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var motorum çalındı ve ben ekmek paramı motorum ile birlikte kazanıordum artık umudum kalmadı ve motor almam gerek peşin alamicam durumum çok sıkışık ankarada senetle 2.el motor satan bi yer varsa bana yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkürle

[email protected] danda ulaşabilirsiniz o5545074737 dende msj atarsanızda olur ben ararım sizi tekrar teşekkürler

Sesini duyan vardır arkadaşım ama yardımcı olabilecek birisi yok anlaşılan geçmiş olsun bu arada umarım istediğine kavuşursun..:pale:

Sesini duyan vardır arkadaşım ama yardımcı olabilecek birisi yok anlaşılan geçmiş olsun bu arada umarım istediğine kavuşursun..:pale:

teşekkür ederim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:26 ----------

Dostum aklımdasın... Bugün 2 yere sordum senin için fakat vade olayına sıcak bakmıyorlar... Kredi kartın olsa halledilebilir aslında ama limit kabarık olması gerek...

kerdi kartımın limiti okadar olsa halledebilirdim ama işte oda olmuyo geldimi heryerden geliyo bela limiti yükseltmek istedim red verio oda düzenli yatırmama ragmen kabul etmediler :pale: ama genede ilgilendiğiniz için teşekkür ederim

hocam düzenli yatırmicaksınız limitin yükselmesini istiyorsanız o zaman yükseltmiyorlar zaten mesela aylık 500 ekstremi geliyo asgari tutarı kadar yatırın 2-3 ay bakın nası yükseliyo limit ...beni kendileri arayıp yükseltmek istediklerini sölediler taktik bu malesef..

ankara ankaraaaa ne yapalım son bir buluşma daha yapalım mı? ne dersiniz? Uzun zamandır kimsenin sesi soluğu çıkmıyor ayrıca haftasonuna yağış var bir-2 gün içerisinde yaptık yaptık gibime geliyor sanki?

bu durumda biraz sakat bir durum gibime geldi ya hadi hayırlısı :)

ankara ankaraaaa ne yapalım son bir buluşma daha yapalım mı? ne dersiniz? Uzun zamandır kimsenin sesi soluğu çıkmıyor ayrıca haftasonuna yağış var bir-2 gün içerisinde yaptık yaptık gibime geliyor sanki?

bu durumda biraz sakat bir durum gibime geldi ya hadi hayırlısı :)

yunus kardeşim o iş biraz yaş gibi, yarın sulu kar, c.tesi yoğun kar, ve pazar günü de kar bekleniyor :cat: sanırım artık motosiklet sezonu kapandı :salut:

erhan abi yeni motor hayırlı olsun kazasız, belasız ve cezasız binersin inşallah :wiinkk:
darısı başımıza.. :)

Ben dün biraz dolaştım motorla.. Buz pateni tecrübeniz yoksa sakın çıkmayın arkadaşlar, çok tehlikeli...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar