[Ankara - MT]

beyler foruma yenı katıldım.huseyın beye oncelıkle geçmıs olsun dıleklerımı ıletıyorum.

bnde bı mondıal 250 mct var akuyu yenı degıstırdım ama calısmıyor ankara bestepedeyım motosıklettende pek anlayan bırısı degılım lutfen yardım edın.motosıklet calısmadıından servısede goturemıorum.vurdurma desen bılmıorum calıstırabılıcek olan bı arkadas varmı lutfen ırtıbata gecelım 05375835131

tarık,yunus sağolun beyler irtibat kopmaz ,bu sayfa hep takibimde olacak :wiinkk:

turgay kardeşim, yeni hayatında mutluluklar dilerim... birgün sende duca'na kavuşursun insallah..., istanbul dediğin nedir: 3.5-4 saatlik yol... tekrar görüşürüz nasılsa :cat:

turgay kardeşim, yeni hayatında mutluluklar dilerim... birgün sende duca'na kavuşursun insallah..., istanbul dediğin nedir: 3.5-4 saatlik yol... tekrar görüşürüz nasılsa :cat:

eyvallah kardeşim sağol iyi dileklerin için,duca hayalleri bir başka bahara kaldı artık sağlık olsun napalım=)

Çok geçmiş olsun :( Çok üzüldüm ya böyle lüzumsuz'lar yüzünden insanların başına gelmeyen yoktur valla.

turgay kardeşim sana yeni işinde sağlık başarı ve bol para dilerim hayırlı uğurlu olsun

Merhaba,Melih hocanın oğlu sizsiniz galiba?:mrgreen:
Ya da ben yanılıyorum:p

Beyler ankarada motosıklet modıfıyesı yapan bı yer varmı 250 mct var bende arka tekerı kalınlastırmak ıstıyorum

Ankara Motosiklet Mağazaları !!!

Selamun Aleyküm Cümleten İyi akşamlar. Yeri burasımı bilmiyorum ve yeri burası değilse özür diliyorum. İnşallah Allah nasip ederse 2011 yılında motor almayı düşünüyorum internetten baktığım kadarıyla istediğim motoru uygun fiyata Ankarada bulamadım Eğer biliyorsanız 2.el motosiklet mağazaları nı söylermisiniz ? sağdece motosiklet değil Kask, mont vb. yani motorla ilgili bi yer varsa lütfen söyleyin internetten arattırdım bulamadım ve bu arada Yuan F5 vb. Motor satmak isteyen varsa lütfen msj atsın telimide bırakıyorum (0554 655 3510) ararsanız görüşelim peşin almayı düşünüyorun max fiyatım 2.000TL. Temiz bi motor arıyorum Ve Süper Sport Tipinde olmalı yani Cbr 125 diyecemde fiyata bulmak cok zor :( yuan f5 diyeyim ben kanuni racer 200 de var ama bildiğim kadarıyla kanunilerden uzak dur diyolar :) herkeze teşekkürler iyi akşamlar... Sağlıcakla ve Esen Kalın.

Selamun Aleyküm Cümleten İyi akşamlar. Yeri burasımı bilmiyorum ve yeri burası değilse özür diliyorum. İnşallah Allah nasip ederse 2011 yılında motor almayı düşünüyorum internetten baktığım kadarıyla istediğim motoru uygun fiyata Ankarada bulamadım Eğer biliyorsanız 2.el motosiklet mağazaları nı söylermisiniz ? sağdece motosiklet değil Kask, mont vb. yani motorla ilgili bi yer varsa lütfen söyleyin internetten arattırdım bulamadım ve bu arada Yuan F5 vb. Motor satmak isteyen varsa lütfen msj atsın telimide bırakıyorum (0554 655 3510) ararsanız görüşelim peşin almayı düşünüyorun max fiyatım 2.000TL. Temiz bi motor arıyorum Ve Süper Sport Tipinde olmalı yani Cbr 125 diyecemde fiyata bulmak cok zor :( yuan f5 diyeyim ben kanuni racer 200 de var ama bildiğim kadarıyla kanunilerden uzak dur diyolar :) herkeze teşekkürler iyi akşamlar... Sağlıcakla ve Esen Kalın.

motor almanın en önemli kısmını halletmişsin ve karar vermişsin. bundan sonrası kolay.
En basiti; Gimat'taki otomobil pazarı. şu pazar günleri yapılan. oraya motor da getiriyorlar. sonra Red Line var. daha önce Balgat'taydılar. internetten adresini alabilirsin.
Son önerim: İmkanlarını zorla sıfır almaya çalış.

14kasım da sanırım anıtkabir atayı ziyaret düşünülüyordu ne oldu bilmiyorum forumdan arkadaşların talebi vardı

oooo kimler gelmiş :)
iyidir abi seni sormalı sen nasılsın??Daha bulamadın mı gönlüne göre bi makina?

Artık Ankarada'yım

8 yıllık Kastamonu yaşantımdan sonra Ankara'ya taşındım. Motorsiklet severim. Çocukluk yıllarımdan bu yana ufak tefek çeşitli motorlara bindim. Artık motor sevdamda zirveyi oynamak istiyorum.

Suzuki V-Strom DL650 arıyorum. 2007 model ve üstü olmalı. Abs ve Çift Bujili olanlardan... Temel aksesuarlara sahip olması tercihimdir. Yardımcı olursanız sevinirim.

vee bundan sonraki etkinliklerde (Sanırım 2011 yazına doğru olur) görüşmek dileğiyle...

tüm mt ankara ailesinin kurban bayramı mübarek olsun hayırlara vesile olsun sağlık sıhhat afiyet versin

Sağolasın şadan abim seninde bayramın mübarek olsun..

ve tüm ankaralı motorcuların bayramını en içten dileklerimle kutluyorum..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar