[Ankara - MT]

Ankaralı abilerimden yardım!!!

Ankarada üniversite öğrencisiyim, fazer motor alıcam, bir motora karar kıldım, bir abim bana yardımcı olabilir mi, bir motora baksın. Lütfen acemiyim, karşılığı da neyse verebilirim.

Ankara

Merhaba cruiser bir motosiklet bakıyorum Ocak ayı sonu gibi alacağım, Ankara'da 2.el motosiklet nereden alınır özellikle cruiser tipi, motosiklet pazarı gibi bir şey düzenleniyor mu? Galeriler nerede vs. Şimdiden teşekkür ederim. Yolunuz açık olsun.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba cruiser bir motosiklet bakıyorum Ocak ayı sonu gibi alacağım, Ankara'da 2.el motosiklet nereden alınır özellikle cruiser tipi, motosiklet pazarı gibi bir şey düzenleniyor mu? Galeriler nerede vs. Şimdiden teşekkür ederim. Yolunuz açık olsun.

sahibinden.com gibi sitelere bakmanı tavsiye ederim oto pazarınada geliyor fakat çok çeşitlilik bulamazsın

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi sen nasılsın nasıl oldun?kaç gündür aklıma geliyorsun bir türlü aramak nasib olmadı :rendeer:

nasıl olayım kardeşim aynıyım kontrole gittik filmler çekildi hiç bir gelişme yok felç durumu devam ediyor bi müsait olduğunuzda bizim tayfayıda alıp gelsenize bi kahve içelim iki lafın belini kıralım olmazmı :)
sen nasılsın bu arada özlettiniz kendinizi :cat:

merhaba arkadaşlar. aranıza yeni katıldım. henüz bir motor tecrübem yok. ankara da iyi bir şekilde sürüş eğitimi alabileceğim neresi ya da kimler var? bir tek atom karınca soner i biliyorum. yardımcı olursanız sevinirim.

Valla 2 sene evvel yazmıştım bu başlığa, sağolsun yetkili kişi ilgilenmişti. Bakıyorumki 2 yıldır bende hiçbir değişim olmamış, aynı tas aynı hamam. Halen geçiştiriyoruz katılıcaz edicez diye. Zaten kulağımda bir çınlama var yıllardır 'Harekete geç! Harekete geç!' diyip duruyor. Kendimden tiksiniyorum. İşler yoluna varırsa inşallah ilk yapacağım şey bu grupla tura çıkmak olacak, aklımdasınız her zaman.

WTP

Selamlar herkese,

2007 er6n talibiyim (2006 değil. Önemli). 8500-9000 tl gibi bir bütçem var. Sorunsuz, masrafsız, mümkünse yürüyen aksamı yeni değişmiş, KESINLIKLE 20.000 km üstünde olmayan, mümkünse siyah bir makina arıyorum.

Özellikle bahsedilen yağ eksiltme-yakma problemi olmayan bir alet istiyorum. Samimi ve ciddi bir alıcıyım; satacak arkadaşların da aynı ciddiyet de olmalarını bekliyorum.

Ankara'da ikamet ediyorum ama orta mesafeden motoru görüp alabilirim.

Buraya çok sık uğrayamıyorum,

Telefon numaram: 0541 528 54 58

Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/mot...bilgi-paylasim-basligi-128.html#ixzz1AuRVxrFe

haha!! abi ben geçen akşam seni gördüm akay kavşağının altında... yani tabi bu geçen akşam demem yaklaşık 1 aylık bi süreyi fln kapsıyor hani ::p ve bu arada motoru da satmamışsan, ve kış günü motor sürüyorsan, gördüğüm kişi kesinlikle sendin :bounce:

evet benim güzergah ora :cat:

bendim ama kendimde değildim, alt geçitte fmf egsoz sesi kendimi kaybettiriyo :queen:

he yav!! sarı yamaha ve o ses... başka hiçbir yerde o kombinasyon yok :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:24 ----------

ne oldu başkanım yahu?? :silent: hayırdır ne bu karamsarlık??

bitiyorum o kapı tokmağı sesine!!:queen: sen ne yapıyorsun ya hiç sesin çıkmıyor?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar