[Ankara - MT]

ewt neo bütün açıklamayı yazmış zaten pazar günü 18:00 da buluşup gidilebilir gözüküyor ama hava muhalefeti ne olur onu bilemem hava tahmni çok bulutlu demekte şuda var bugün sabah kızılay tarafında hava güneşlliydi işe geldim aradan yarım saat geçmedi sağnak başladı ve daha demin sigara içmeye indiğimde gene sağnak yağıyordu şimdi pc başına geçtim yağmur durmuş ve hava açmakta bugün yaklaşık 3 defa yağmur durup durup başladı sabahtan beri bilginiz olsun..

Ne yapalım Ne Dersiniz??
Listeyi oluşturalım mı?

17 EKİM 2010, Pazar Günü, Saat 18:00'da buluşup, hava durumuna göre Go kart yada çay-sohbet olayı bence güzel olur... Yağış olursa yapacak bişey yok ama olmazsa güzel olur hemde Go kart pisti otoparkı çok müsait motorlarla filan fotolar filan da alırız... Go kart sonrası Batıkent Cumhuriyete geçilip çay-sohbet olayı da olabilir... Yada yine Go karta yakın olan Eryaman Göksu göletinde de güzel mekanlar var, park sıkıntısı da olmaz orada da oturup sohbet edilebilir... Erken buluştuğumuz için uzun vaktimiz olur işi-gücü olan da daha sonra katılabilir aramıza...

Seçenek çok, çoğunluk neye karar verirse ben uyarım, başka öneriler de olursa onlara da uyarım... Yeterki gönüller bir olsun... İnşallah yağmur da olmazsa yılın son buluşması olur belki de kapanışı güzel yapmış oluruz...

Hipodromun oradaki cartingi tavsiye ederim oraya takılabiliriz pist ve araçlar oldukça güzeldi zevkli bi yarış olmuştu :)

Aman Abi, sen gelirken sizin komşuyu da getir ne olur-ne olmaz...!! :queen: :queen:

Son düzenleme:
teşekkürler arkadaşlar. Kafamda file ile gezmekten gına geldi herkes tip tip bakıyor. şans olarak hala artıdasın lafı da beni güldürdü sabah sabah :)

Çok çok geçmiş olsun arkadasım, verilmiş sadakan varmış. Bu arada kafandaki file den şikayet ediyorsan ve tip tip bakanlara bir cevap vereyim dersen fileye şekilli bir airbrush yaptır derim hani hastanelerde hemşire " SUS " işareti yapar ya onun gibi...:mrgreen:
İşin şakası çok çok geçmiş olsun arkadasım

desteğiniz için teşekkürler arkadaşlar. bence göksu da oldukça güzel bir alternatif olur dediğiniz gibi. gokarttan sonra oraya geçilebilir.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ACİLL ACİLL hüseyin birinci arkadaşımız dün akşam tandoğanda motosikletiyle kaza geçirdi kendisi şuan ankara numune hastanesi acilde hayati tehlikesi var acil ab+ kana ihtiyacı var başka kan grubuda olur kızılay değiştirme yapıyomuş ama ab+ şart lütfen hayat meselesi arkadaşlarınızada duyurun numune acile gelip 0538 4899095 noyu ararsanız bir hayat kurtaracaksınız

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:23 ----------

nezih 77 yaşam mücadelesi veriyor lütfen yardım edin ab+ kana ihtiyaç var diğer kan gruplarıda olabilir numune acilde 0538 4899095

başıma gelen olay olmasa ben verirdim uyuyor ama bende kan kalmadı malesef :( toparlanmaya çalışıyorum. kahretsin ya...

abi kim kaza yapmış ya iki tane ayrı kişi mi? nezih 77 kaza yaptıysa buraya kim yazıyor??
Ben birazdan arayıp numuneye çıkıyorum..

Bizim Nezih 77 mi yapmış kazayı, yoksa başkası mı yapmış anlayamadım ?!! Adı da Hüseyin ama soyadını bilmiyorum... İnşallah o değildir, kaza yapana da Allah şifa versin inşallah, yazık olmuş...

Yunus, bi bilgi alabildiniz mi abi ? Çok geç gördüm mesajı elimizden gelen bişeyler olursa haber edin...! Telefon sabaha kadar açık...

Gece gece canım sıkıldı yahu..!

Super Moderator
Bizim Nezih 77 mi yapmış kazayı, yoksa başkası mı yapmış anlayamadım ?!! Adı da Hüseyin ama soyadını bilmiyorum... İnşallah o değildir, kaza yapana da Allah şifa versin inşallah, yazık olmuş...

Yunus, bi bilgi alabildiniz mi abi ? Çok geç gördüm mesajı elimizden gelen bişeyler olursa haber edin...! Telefon sabaha kadar açık...

Gece gece canım sıkıldı yahu..!

Evet soyadı da Birinci'ymiş... Bir kaza durumu varsa, bilgisayarını kullanabilecek bir yakını yazıyordur muhtemelen.

Giden, görebilen, haber alabilen var mı?

Haber alan, gelişmelerden haberdar olan olursa, buraya da bir haber verin lütfen... Her ne kadar tanımasam da canım sıkıldı, moralim bozuldu. Zormuş dün gezilerde/buluşmalarda yer alan, boy gösteren, burada sevincini paylaşan biri hakkında böyle bir haber almak...:pale:

Kendisine de bu sıkıntılı zamanı en kısa zamanda atlatacağını umarak şimdiden çok çok geçmiş olsun diyorum...

Evet Nezih_77 yapmış kazayı bu aksam Şadan abi ile uğradık yanına şükür kendisi ile görüştük ticari taksinin birinin yolcu almak üzere sinyalsiz bir şekilde direk önüne kırmasıyla hüseyin abinin taksiye çarpıp ardından yoldaki tabelaya çarpması sonucunda gerçekleşmiş kaza hızım yoktu 40 veya 50 ile gidiyordum taksi birden önüme kırdı dedi kendisi zaten en sağdan gidiyormuş ama neticede iki teker kaporta yok ki..Kendisin vucudunun muhtelif yerlerinde kırıklar mevcut bilmiyorum bunları buraya yazmak ne kadar doğru ama arkadaşları bilgilendirmek istiyorum şuan çokca morale ihtiyacı var abimizin allahım daha büyüğünden korumuş kendisini ben iyi gördüm en son kan verilecekti şadan abi sağolsun bi kaç yerle görüşüp halletti kan işini olmadı daha telefon numaramı bıraktım zaten ben 7/24 arabileceğini belirttim eşinede kendisinede hafta içide ameliyat olacak o zamanda kan ihtiyacı gerekli şuan yapacağımız en iyi şey yanına gidip yalnız olmadığını yanında olduğumuzu göstermek bence! Dediğim gibi çokca morale ihtiyacı var...Aslında toplanılıp ziyaretine gidilmeli bence çok makbule geçer hemde moral vermiş oluruz..

Evet Nezih_77 yapmış kazayı bu aksam Şadan abi ile uğradık yanına şükür kendisi ile görüştük ticari taksinin birinin yolcu almak üzere sinyalsiz bir şekilde direk önüne kırmasıyla hüseyin abinin taksiye çarpıp ardından yoldaki tabelaya çarpması sonucunda gerçekleşmiş kaza hızım yoktu 40 veya 50 ile gidiyordum taksi birden önüme kırdı dedi kendisi zaten en sağdan gidiyormuş ama neticede iki teker kaporta yok ki..Kendisin vucudunun muhtelif yerlerinde kırıklar mevcut bilmiyorum bunları buraya yazmak ne kadar doğru ama arkadaşları bilgilendirmek istiyorum şuan çokca morale ihtiyacı var abimizin allahım daha büyüğünden korumuş kendisini ben iyi gördüm en son kan verilecekti şadan abi sağolsun bi kaç yerle görüşüp halletti kan işini olmadı daha telefon numaramı bıraktım zaten ben 7/24 arabileceğini belirttim eşinede kendisinede hafta içide ameliyat olacak o zamanda kan ihtiyacı gerekli şuan yapacağımız en iyi şey yanına gidip yalnız olmadığını yanında olduğumuzu göstermek bence! Dediğim gibi çokca morale ihtiyacı var...Aslında toplanılıp ziyaretine gidilmeli bence çok makbule geçer hemde moral vermiş oluruz..[/QUOT]

Kendisine geçmiş olsun. Bize düşen toplanıp gitmek...

Evet Nezih_77 yapmış kazayı bu aksam Şadan abi ile uğradık yanına şükür kendisi ile görüştük ticari taksinin birinin yolcu almak üzere sinyalsiz bir şekilde direk önüne kırmasıyla hüseyin abinin taksiye çarpıp ardından yoldaki tabelaya çarpması sonucunda gerçekleşmiş kaza hızım yoktu 40 veya 50 ile gidiyordum taksi birden önüme kırdı dedi kendisi zaten en sağdan gidiyormuş ama neticede iki teker kaporta yok ki..Kendisin vucudunun muhtelif yerlerinde kırıklar mevcut bilmiyorum bunları buraya yazmak ne kadar doğru ama arkadaşları bilgilendirmek istiyorum şuan çokca morale ihtiyacı var abimizin allahım daha büyüğünden korumuş kendisini ben iyi gördüm en son kan verilecekti şadan abi sağolsun bi kaç yerle görüşüp halletti kan işini olmadı daha telefon numaramı bıraktım zaten ben 7/24 arabileceğini belirttim eşinede kendisinede hafta içide ameliyat olacak o zamanda kan ihtiyacı gerekli şuan yapacağımız en iyi şey yanına gidip yalnız olmadığını yanında olduğumuzu göstermek bence! Dediğim gibi çokca morale ihtiyacı var...Aslında toplanılıp ziyaretine gidilmeli bence çok makbule geçer hemde moral vermiş oluruz..

Aman iyi çok şükür buna da... O zaman bugün düşündüğümüz buluşma işini ziyaret için değiştirsek bi liste yapsak...

Ziyaret günleri ve saatleri belli mi acaba ? Yoksa bugün akşam 18:00 den sonra da boşum bugün de gelirim giden olursa... Ayarlayalım da gidelim mutlaka... Hatta alırlarsa bugün kan bile verebilirim... Grubum A rh (+) işe yararsa seve seve veririm...

Arkadaşlar o zaman şöyle yapalım bugün ben nete giremedim işlerimden dolayı yoksa bugünde gidebilirdik ziyarete ama ziyaret saatlerini bilmiyorum ben yarın arayım ziyaret saatleri hakkında bi bilgi alayım ben ona göre haftaiçi bi gün toplanıp gidelim?

İyi olur Yunus, sağolasın, sana da zahmet veriyoruz... Çok aksi bişey olmadıkça kesin gelirim ama bir - iki gün önceden belirleyelim tarihi... Gidelim gönlünü hoş tutalım, sıkıntı paylaştıkça azalır diye düşünüyorum...

Arkadaşlar, Bu taksicilerin, dolmuşçuların arkasından giderken lütfen hızınızı azaltın. Ne yapacakları inanın belli olmuyor.
Kaza geçiren arkadaşımıza acil şifalar diliyorum.

kaza geçiren arkadaşa acil şifalar diliyorum.. ankaralı deyilim yozgat lıyım.. akrabalarımın çoğu ankarada ve başta ablam ayda en az bir kez gelirim....

Motora bindim bineli 3 tane kazam var ve hepsi de taksiciler yüzünden ve bir anda şerit değiştirmelerinden, 3 kere arka camlarına sinek gibi yapıştım ama şükür ki bir şey olmadı. Herkesin benim gibi şanslı olmasını dilerim ve nacizane fikrim de biz motorcular için en sakat şeritin sağ şerit olduğu bence her ne olursa olsun orta şerit bizim için biçilmiş kaftan. Önde ki arkada ki ne derse desin umurumuzda bile olmasın ama sağ şeritte de olmayalım bir anda şerit değiştiren taksicisi dolmuşcusu ve bir de yolun tüm pisliği hep sağ şeritte oluyor.
Bir daha böyle kötü kazaların yaşanmaması dileğiyle, kaza geçiren arkadaşımıza da acil şifalar dilerim

Çok geçmiş olsun, ziyaret saatini ayarlayında uygun olursa hep beraber gideriz. Fakat kafama takılan soru şu, kalabalık gidersek hepimizi içeri alcaklarmı? Bu arada dün akşam bir grup motorlu Ayaş yolunda hızla yanımdan geçti, bizden kimse varmıydı acaba bu grubun içinde?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar