[Ankara - MT]

ben de son dakikada aldım haberi. yeni insanlar tanımak, yeni dostlukları başlatmak güzeldi. bir sonraki organizasyonda yine görüşmek dileğiyle ;)

Fotoğrafların devamı...

Sayfayı çok fazla kasmasın diye küçük boyutlu yolluyorum, isteyen olursa özel mesaj atsın, normal boyutta yollarım...

Bu arada bazı fotoğraflar karanlık çıkmış, bazıları aceleyle çekildi pek düzgün olmadı kusuruma bakmayın artık, bi daha ki sefere daha iyi bi iş çıkartırım inşallah...

resim009j.jpg

resim011z.jpg

resim010r.jpg

resim013cj.jpg

resim012.jpg

resim014s.jpg

resim026z.jpg

resim027b.jpg

resim031x.jpg

resim022o.jpg

resim024n.jpg

resim023ad.jpg

resim032yn.jpg

resim020.jpg

resim005d.jpg

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ellerine sağlık mehmet kardeşim gayet başarılı olmuş fotoğraflar sağolasın düşünüp çekmiş olman yeter :rendeer:

Hehehe iyi eğlenmişiniz bakıyorumda. Bu arada saat 16 gibi Eryaman 5 köprünün orda selamlaştığımız arkadaş kimdi acaba? Dikkat etmedim ama Raptor vardı gibi sanki altında. :cherry:

Buluşmada tek raptor bende vardı ama ben saat 16:00'da işteydim... Ama Batıkent carrefour'un oradaki köprünün geçişinde bende biriyle selamlaştım buluşmaya gelirken aynı olaydan mı bahsediyoruz bilemiyorum... Yanlız saat 19:30 civarıydı... O selamlaştığım arkadaş sen olmasan bile burdan sana selam olsun o zaman... :wiinkk:

ellerine sağlık mehmet kardeşim gayet başarılı olmuş fotoğraflar sağolasın düşünüp çekmiş olman yeter :rendeer:

Sağolasın Abi... :cat:

Son düzenleme:
Mehmet teşekkürler fotoğraflar için.. Bu yağmur da dursun artık, yoksa sonraki buluşma botlarla olacak :p

Ne oldu kurudunuz kaldınız :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tatlı su motorcusuyuz biz kardeşim :mrgreen:

Buluşmada tek raptor bende vardı ama ben saat 16:00'da işteydim... Ama Batıkent carrefour'un oradaki köprünün geçişinde bende biriyle selamlaştım buluşmaya gelirken aynı olaydan mı bahsediyoruz bilemiyorum... Yanlız saat 19:30 civarıydı... O selamlaştığım arkadaş sen olmasan bile burdan sana selam olsun o zaman... :wiinkk:

Sağolasın Abi... :cat:

O zaman başka birisiymiş o, bendende sana selam olsun. :mrgreen: Selamlaştığım çok büyük ihtimalle burdan biriydi ama kim? :cherry:

Son düzenleme:
arkadaşlar buluşma günü öğlen cam sehbanın üzerine düştüm. kafamda atardamar kesiği var sağ şakkata. acil ambulansla hastaneye kaldırdılar dünyanın dikişi var 2 gündür evde yatıyorum. Çok üzüldüm gelemediğime ama mutlaka bir sonrakine geleceğim ölümden döndüm tabiri caizse. ilkyardım bilen komşu olmasaydı kan kaybından öbür taraftaydım...

arkadaşlar buluşma günü öğlen cam sehbanın üzerine düştüm. kafamda atardamar kesiği var sağ şakkata. acil ambulansla hastaneye kaldırdılar dünyanın dikişi var 2 gündür evde yatıyorum. Çok üzüldüm gelemediğime ama mutlaka bir sonrakine geleceğim ölümden döndüm tabiri caizse. ilkyardım bilen komşu olmasaydı kan kaybından öbür taraftaydım...

Çok büyük geçmiş olsun. Üzüldüm. :pale::pale:
İyiki kan kaybı vs. çok yaşanmamış
Allah acil şifalar versin :rendeer:

Çok geçmiş olsun...Tekrar buluşacağız. Gaccall'dan hala bir carting yeri bulmasını bekliyoruz :cat:

Ama şans açısından bence hala artıdasın :wiinkk:

çok geçmiş olsun

allah korumuş , talihsiz bir kaza , geçmişler olsun.

teşekkürler arkadaşlar. Kafamda file ile gezmekten gına geldi herkes tip tip bakıyor. şans olarak hala artıdasın lafı da beni güldürdü sabah sabah :)

hocam gerçekten geçmiş olsun allah korumuş yine..Carting konusunda da Neo ya bi pm attım ama okumadı galiba haberleşemedik sonrasında olmadı bugün bi arayım onuda..

Carting konusunda da Neo ya bi pm attım ama okumadı galiba haberleşemedik sonrasında olmadı bugün bi arayım onuda..

Usta, ben bu aralar iş yerinden giriyorum nete o da sadece öğlen arasında fakat msn engelli... Evden eklemem lazım o yüzden görüşemedik... Karting olayı kolay zaten bu havada pek kalabalık olmaz bi buluşma ayarlanır ordan toplu halde geçilir...

Benim bahsettiğim yer Batıkent'teki hipodrumun içinde... Aynı adamların bi tane de gimatta yerleri var ama ben Batıkent'teki yeri seviyorum... Yanlış hatırlamıyorsam 6 Beygirlik araçlar 10 TL, 9 Beygirlik araçlar ise 15TL... Bu da linki : http://www.ariesarena.com/ Siz bakın zamanını ayarlayın benim üzerime bi görev düşerse seve seve yapmaya hazırım...

Bu hafta sonu mesela pazar akşam 17:00'den sonrası için hava da uygun olursa olabilir mesela... Yada bu akşam buluşabiliriz bu taraflarda hava açık şu anda... Ama önümüzdeki hafta çalışma saatlerim değişecek ben katılamayabilirim ama size güzergahı tarif edebilirim... Zaten linkte herşey yazıyor... Sormak istediğiniz bişey varsa yine de cevaplarım...

Baba geçmiş olsun, iyi kurtarmışsın valla. :mrgreen: Hayat ne garip demi, evde gitme ihtimalin bile bazen motosiklet üzerinde gitmekten daha yüksek olabiliyor. :)

Usta, ben bu aralar iş yerinden giriyorum nete o da sadece öğlen arasında fakat msn engelli... Evden eklemem lazım o yüzden görüşemedik... Karting olayı kolay zaten bu havada pek kalabalık olmaz bi buluşma ayarlanır ordan toplu halde geçilir...

Benim bahsettiğim yer Batıkent'teki hipodrumun içinde... Aynı adamların bi tane de gimatta yerleri var ama ben Batıkent'teki yeri seviyorum... Yanlış hatırlamıyorsam 6 Beygirlik araçlar 10 TL, 9 Beygirlik araçlar ise 15TL... Bu da linki : http://www.ariesarena.com/ Siz bakın zamanını ayarlayın benim üzerime bi görev düşerse seve seve yapmaya hazırım...

Bu hafta sonu mesela pazar akşam 17:00'den sonrası için hava da uygun olursa olabilir mesela... Yada bu akşam buluşabiliriz bu taraflarda hava açık şu anda... Ama önümüzdeki hafta çalışma saatlerim değişecek ben katılamayabilirim ama size güzergahı tarif edebilirim... Zaten linkte herşey yazıyor... Sormak istediğiniz bişey varsa yine de cevaplarım...

ewt neo bütün açıklamayı yazmış zaten pazar günü 18:00 da buluşup gidilebilir gözüküyor ama hava muhalefeti ne olur onu bilemem hava tahmni çok bulutlu demekte şuda var bugün sabah kızılay tarafında hava güneşlliydi işe geldim aradan yarım saat geçmedi sağnak başladı ve daha demin sigara içmeye indiğimde gene sağnak yağıyordu şimdi pc başına geçtim yağmur durmuş ve hava açmakta bugün yaklaşık 3 defa yağmur durup durup başladı sabahtan beri bilginiz olsun..

Ne yapalım Ne Dersiniz??
Listeyi oluşturalım mı?

ewt neo bütün açıklamayı yazmış zaten pazar günü 18:00 da buluşup gidilebilir gözüküyor ama hava muhalefeti ne olur onu bilemem hava tahmni çok bulutlu demekte şuda var bugün sabah kızılay tarafında hava güneşlliydi işe geldim aradan yarım saat geçmedi sağnak başladı ve daha demin sigara içmeye indiğimde gene sağnak yağıyordu şimdi pc başına geçtim yağmur durmuş ve hava açmakta bugün yaklaşık 3 defa yağmur durup durup başladı sabahtan beri bilginiz olsun..

Ne yapalım Ne Dersiniz??
Listeyi oluşturalım mı?

Çok garip bugün Eryaman günlük güneşlikti, hiç yağmur yağmadı daha. Aslında güzel bir motor havasını kaçırdım bugün. :mrgreen: :salut: Uydu görüntülerine bakacak olursak, yarın büyük ihtimalle yağacak. :pale:

uzun zamandır sessizdim bi yazayım artık buralara...
valla yarın yağsa da yağmasa da ben duca yı çıkartırım gezintiye!!! aaa araba araba bunaldım valla!!! :queen:

Hipodromun oradaki cartingi tavsiye ederim oraya takılabiliriz pist ve araçlar oldukça güzeldi zevkli bi yarış olmuştu :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar