Hehehe iyi eğlenmişiniz bakıyorumda. Bu arada saat 16 gibi Eryaman 5 köprünün orda selamlaştığımız arkadaş kimdi acaba? Dikkat etmedim ama Raptor vardı gibi sanki altında. :cherry:
ellerine sağlık mehmet kardeşim gayet başarılı olmuş fotoğraflar sağolasın düşünüp çekmiş olman yeter :rendeer:
Buluşmada tek raptor bende vardı ama ben saat 16:00'da işteydim... Ama Batıkent carrefour'un oradaki köprünün geçişinde bende biriyle selamlaştım buluşmaya gelirken aynı olaydan mı bahsediyoruz bilemiyorum... Yanlız saat 19:30 civarıydı... O selamlaştığım arkadaş sen olmasan bile burdan sana selam olsun o zaman... :wiinkk:
Sağolasın Abi... :cat:
arkadaşlar buluşma günü öğlen cam sehbanın üzerine düştüm. kafamda atardamar kesiği var sağ şakkata. acil ambulansla hastaneye kaldırdılar dünyanın dikişi var 2 gündür evde yatıyorum. Çok üzüldüm gelemediğime ama mutlaka bir sonrakine geleceğim ölümden döndüm tabiri caizse. ilkyardım bilen komşu olmasaydı kan kaybından öbür taraftaydım...
arkadaşlar buluşma günü öğlen cam sehbanın üzerine düştüm. kafamda atardamar kesiği var sağ şakkata. acil ambulansla hastaneye kaldırdılar dünyanın dikişi var 2 gündür evde yatıyorum. Çok üzüldüm gelemediğime ama mutlaka bir sonrakine geleceğim ölümden döndüm tabiri caizse. ilkyardım bilen komşu olmasaydı kan kaybından öbür taraftaydım...
Carting konusunda da Neo ya bi pm attım ama okumadı galiba haberleşemedik sonrasında olmadı bugün bi arayım onuda..
Usta, ben bu aralar iş yerinden giriyorum nete o da sadece öğlen arasında fakat msn engelli... Evden eklemem lazım o yüzden görüşemedik... Karting olayı kolay zaten bu havada pek kalabalık olmaz bi buluşma ayarlanır ordan toplu halde geçilir...
Benim bahsettiğim yer Batıkent'teki hipodrumun içinde... Aynı adamların bi tane de gimatta yerleri var ama ben Batıkent'teki yeri seviyorum... Yanlış hatırlamıyorsam 6 Beygirlik araçlar 10 TL, 9 Beygirlik araçlar ise 15TL... Bu da linki : http://www.ariesarena.com/ Siz bakın zamanını ayarlayın benim üzerime bi görev düşerse seve seve yapmaya hazırım...
Bu hafta sonu mesela pazar akşam 17:00'den sonrası için hava da uygun olursa olabilir mesela... Yada bu akşam buluşabiliriz bu taraflarda hava açık şu anda... Ama önümüzdeki hafta çalışma saatlerim değişecek ben katılamayabilirim ama size güzergahı tarif edebilirim... Zaten linkte herşey yazıyor... Sormak istediğiniz bişey varsa yine de cevaplarım...
ewt neo bütün açıklamayı yazmış zaten pazar günü 18:00 da buluşup gidilebilir gözüküyor ama hava muhalefeti ne olur onu bilemem hava tahmni çok bulutlu demekte şuda var bugün sabah kızılay tarafında hava güneşlliydi işe geldim aradan yarım saat geçmedi sağnak başladı ve daha demin sigara içmeye indiğimde gene sağnak yağıyordu şimdi pc başına geçtim yağmur durmuş ve hava açmakta bugün yaklaşık 3 defa yağmur durup durup başladı sabahtan beri bilginiz olsun..
Ne yapalım Ne Dersiniz??
Listeyi oluşturalım mı?