Arkadaşlar yanlış anladınız beni galiba ,bugün akşam şehir dışına çıkıyorum ,çıkmasam bende gelmeyi tanışmayı isterdimsizlerle daha hiç katılamadım buluşmalara.bir arkadaşımız havalar nasıl olursa olsun bizim havamız güzel olsun yeter demiş ve ünlem koymuş ! ünleme gerek yok dostum.Hepinize bol eğlenceler..
Alınganlık yapmayin uleeen, dağılın hemen :queen:
Hep bu yazı ayağı yanlış anlamalara sebep oluyor zaten. İletişimin %10 kelimelerde, geriye kalanı beden dili ve ses tonundaymış. Virgülle, noktayla adamın nasıl söylediği anlaşılmaz değil mi? Ünlem kızgınlık için de çoşku için de kullanılabilir. NEO çoşkuyla ünlem yapmıştır bence :wiinkk:
bendeniz tatlı su motorcusu olarak ne yapsak ya yerler de ıslak kayıp düşüp bir yerlerimizi parçalamayalım
Ankaralı değilim ancak Ankara'ya selam ediyorum
Ankara'yla ilgili hiçbir ortak noktam yok ancak motorla bir kez gelmek istiyorum
şu an Giresun'da yaşıyorum..
ek:hatta Ankara ordan İstanbul gezisi yapasım var
hayallerim çok ve şimdilik belki büyük
ancak parasal durumum ve zamanım el verirse;
Giresun >> Ankara >> İstanbul
İstanbul >> Giresun hattı üzerinde uzunca ve tek başına bir gezi turu hayalim var askere gitmeden önce
askere de aralık ayında gidicem eğer kısmetse
eğer bu turu yapabilirsem sizlerin de bana yardımcı olmasını isticem..şimdilik sadece düşünce ve hayal aşamasında..
saygılar