[Ankara - MT]

Arkadaşlar yanlış anladınız beni galiba ,bugün akşam şehir dışına çıkıyorum ,çıkmasam bende gelmeyi tanışmayı isterdimsizlerle daha hiç katılamadım buluşmalara.bir arkadaşımız havalar nasıl olursa olsun bizim havamız güzel olsun yeter demiş ve ünlem koymuş ! ünleme gerek yok dostum.Hepinize bol eğlenceler..

Benim vereceğim cevabı zaten vermişler, bana söylenecek bişi kalmamış... :wiinkk:

Alınganlık yapmayin uleeen, dağılın hemen :queen:

Hep bu yazı ayağı yanlış anlamalara sebep oluyor zaten. İletişimin %10 kelimelerde, geriye kalanı beden dili ve ses tonundaymış. Virgülle, noktayla adamın nasıl söylediği anlaşılmaz değil mi? Ünlem kızgınlık için de çoşku için de kullanılabilir. NEO çoşkuyla ünlem yapmıştır bence :wiinkk:

Aklımdan geçenleri yazmışsın hocam teşekkür ederim... :cat:

Bu arada buluşma konusunda bi değişiklik yok değil mi...?
Saat 20:30'da Bahçelievler metrosunda...?!

O bölgeye yakın olan kimse var mı acaba hava durumları nasıl şu anda...? Batıkent'te iki dakika atıştırıyor sonra kesiliyor... Benim pek malzemem yok kıyafet anlamında, yağmur yağarsa sıkıntı olur bişiler uydurmaya çalışayım dedim...

Ayrıca unutmadan söyleyim, her buluşmada Fotoğraf makinesi sıkıntı oluyor getirecek yoksa ben getirebilirim... :cherry:

bendeniz tatlı su motorcusu olarak ne yapsak ya yerler de ıslak kayıp düşüp bir yerlerimizi parçalamayalım

12 EKİM 2010 Salı (Bugün) - Bahçelievler Metrosu Önü - Saat : 20:30

1-)Yunus
2-)kuvvetmira fatih
3-)~~NEO~~
4-) forevermore
5-) nezih77
6-) vw.bora Şadan
7-) unalx Ünal

Bu yağmur hep Kuvvetmira'nın yüzünden yağmur yağsa da yağmurluğumu giysem dedi yaktı bizi... :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben çıkıyorum beyler görüşmek üzere

bu arada ne durumdasınız milli takımda yenildi. sanki kuruyor gibi yerler ben motorumun lastiklerine güvenemiyorum 2005 yılının duro marka lastikleri olduğu için. bu arada 06ank06 kardeşimiz buluşma çok istiyordu şimdi sesi çıkmaz oldu

arkadaslar milli kutiphanenin ilerisinde unitownda oturuyoruz gelmmek isteyen arkadaslari bekliyoruz suan sadece forevermore gelmedi onada burdan selamimizi iletiyoruz numarami pm ile atmistim kendisine..

Oohh buluşuyorsunuz yine bakıyorumda. :) Ben uzun bir tatil yaptım o yüzden yazın hiç buluşmalara katılma fırsatım olmadı. He bide motosikletimin motorunu yenilemekle uğraştım, tam herşeyi topladım ettim bu seferde soğuk ve yağışlı havalar geldi, neyse hayırlısı artık. :mrgreen: Eryaman civarında buluşma vs olursa katılmak isterim. Bahçelievlerdeki buluşmayada katılmak isterdim, ama su geçirmez elbise vs yok. Umarım eğlenirsiniz :cat:

Ankaralı değilim ancak Ankara'ya selam ediyorum
Ankara'yla ilgili hiçbir ortak noktam yok ancak motorla bir kez gelmek istiyorum
şu an Giresun'da yaşıyorum..
ek:hatta Ankara ordan İstanbul gezisi yapasım var
hayallerim çok ve şimdilik belki büyük
ancak parasal durumum ve zamanım el verirse;
Giresun >> Ankara >> İstanbul
İstanbul >> Giresun hattı üzerinde uzunca ve tek başına bir gezi turu hayalim var askere gitmeden önce
askere de aralık ayında gidicem eğer kısmetse
eğer bu turu yapabilirsem sizlerin de bana yardımcı olmasını isticem..şimdilik sadece düşünce ve hayal aşamasında..
saygılar

Son düzenleme:
mükemmel bir gece geride kaldı yeni dostluklar oluştu bu gece için herkese teşekkür ediyorum tekrar görüşmek dileklerimle kazasız sürüşler arkadaşlar :rendeer:

Gecenin bu saatinde gelemeyenler kıskansın diye bi-iki fotoğraf atıyorum, devamını da ilk fırsatta atıcam...:p :cherry:

resim004vi.jpg

resim021w.jpg

Yeni arkadaşlarla tanıştığım bu keyifli geceye katılan herkese teşekkürü bi borç bilirim.... Karting olayını da görüşüp, tekrar buluşuruz kısmetse... Yeni buluşmalarda görüşmek dileğiyle...

neo fotoğrafların devamını bekliyoruz dostum :cat:

Hehehe iyi eğlenmişiniz bakıyorumda. Bu arada saat 16 gibi Eryaman 5 köprünün orda selamlaştığımız arkadaş kimdi acaba? Dikkat etmedim ama Raptor vardı gibi sanki altında. :cherry:

o değilde 2 fotoda da figüran gibi en arkada en görünmeyen yerde çıkmışım tehh :mrgreen:

Katılan katılmayan herkeze çok teşekkür ediyorum burdan yeni yeni insanlarla tanışmak yeni muhabbetler ileriye yönelik dostlukların başlangıcı olarak güzeldi..

hatta yeni bir organizsayon için konuşuldu yukarıda neo arkadaşımızda bahsetmiş onunda duyurusunu burdan gerçekleştireceğiz hatları tam belli olsun..

Ankaralı değilim ancak Ankara'ya selam ediyorum
Ankara'yla ilgili hiçbir ortak noktam yok ancak motorla bir kez gelmek istiyorum
şu an Giresun'da yaşıyorum..
ek:hatta Ankara ordan İstanbul gezisi yapasım var
hayallerim çok ve şimdilik belki büyük
ancak parasal durumum ve zamanım el verirse;
Giresun >> Ankara >> İstanbul
İstanbul >> Giresun hattı üzerinde uzunca ve tek başına bir gezi turu hayalim var askere gitmeden önce
askere de aralık ayında gidicem eğer kısmetse
eğer bu turu yapabilirsem sizlerin de bana yardımcı olmasını isticem..şimdilik sadece düşünce ve hayal aşamasında..
saygılar

Selam yazını gördüm fakat yoğunluktan cevap verme fırsatım olmadı, çizdiğin rota çok heyecanlı gözüküyor. Eğer uygun bir gün ve uygun bir havada vs gelirsen eminimki bu büyük aile burada sana yardımcı olur. :cat:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar