Baylar bayanlar duyduk duymadık demeyin... Yarın 14.14 de ankara bahçeli metrosu önünde buluşuyoruz... Tüm iki tekerli arkadaşlar davetlidir... gaccall arkadışımız ve ben banko orda olucaz... Gelmeyen olursada beraber takılacaz...
o değilde iyi yağmur yağıyor ha böle devam ederse iptal olabilir gelmek isteyen olursa pm atsın numaramı vereyim arasın muhtemelen 4-5-6 ya kadar oralarda oluruz maksat gezme değil muhabbet olsun bizde bi yere oturuyoruz öle pır pır gezdiğimiz yok![]()
bu arada @EmoTHEp ekledim msni ama çevrimdışısın kabul etmedin heralde...
Merhaba arkadaşlar motorumu alalı 1 ay olacak yeni bir etkinlik varsa ben de katılmak isterim eğer kabul ederseniz herkese iyi günler.
Hayırlı uğurlu olsun. Keyifli sürüşler dilerim.
Merhaba arkadaşlar motorumu alalı 1 ay olacak yeni bir etkinlik varsa ben de katılmak isterim eğer kabul ederseniz herkese iyi günler.
Dostum hayırlı uğurlu olsun, lastiğine taş değmesin![]()
Tsunami ve Gaccal bu buluşma mevzusunda iyice ilerlediler, ben yetişemiyorum hızlarınakendimi toparladığım anda enselerindeyim haberleri yok :queen:
Bizde dün yağmur bekliyorduk hatta sanada söylemiştim @tsunam bize geldi onun motoru örttük falan aksam 11 e doğru gitti oda yağmur falan görmedik mont falan giymiş gelmişiyi oldu ama.
Haziran'da bu kadar da olmaz ki arkadaş, gerçi ben kaçtım Antalya'ya deniz kum güneş oh mis.(nisbet)