[Ankara - MT]

Baylar bayanlar duyduk duymadık demeyin... Yarın 14.14 de ankara bahçeli metrosu önünde buluşuyoruz... Tüm iki tekerli arkadaşlar davetlidir... gaccall arkadışımız ve ben banko orda olucaz... Gelmeyen olursada beraber takılacaz...

Baylar bayanlar duyduk duymadık demeyin... Yarın 14.14 de ankara bahçeli metrosu önünde buluşuyoruz... Tüm iki tekerli arkadaşlar davetlidir... gaccall arkadışımız ve ben banko orda olucaz... Gelmeyen olursada beraber takılacaz...

tabi tabi gezin siz!!! 4 e kadar toplantıdaydım ben :( çıkamadım iş yerinden... hoş zaten çıksaydım da mesajı şimdi gördüm :farao:

o değilde iyi yağmur yağıyor ha böle devam ederse iptal olabilir gelmek isteyen olursa pm atsın numaramı vereyim arasın muhtemelen 4-5-6 ya kadar oralarda oluruz maksat gezme değil muhabbet olsun bizde bi yere oturuyoruz öle pır pır gezdiğimiz yok :)

bu arada @EmoTHEp ekledim msni ama çevrimdışısın kabul etmedin heralde...

o değilde iyi yağmur yağıyor ha böle devam ederse iptal olabilir gelmek isteyen olursa pm atsın numaramı vereyim arasın muhtemelen 4-5-6 ya kadar oralarda oluruz maksat gezme değil muhabbet olsun bizde bi yere oturuyoruz öle pır pır gezdiğimiz yok :)

bu arada @EmoTHEp ekledim msni ama çevrimdışısın kabul etmedin heralde...

kardeş pm atıyorum sana şimdi...:cat:

Merhaba arkadaşlar motorumu alalı 1 ay olacak yeni bir etkinlik varsa ben de katılmak isterim eğer kabul ederseniz herkese iyi günler.

hayırlı uğurlu olsun arkadaşım hoşgeldin sende aramıza :) pmden msnini atarsan eklerim görüşürüz haftasonu belki biyerlerde oturabiliriz sende gelebilirsin tabiki @Tsunamda da senin motordan var.Muhtemelen @EmoTHEp de gelir kendiside buraya yazar zaten baska buluşmak isteyen arkadaşlar olursa gene burdan haberleşebiliriz.

Merhaba arkadaşlar motorumu alalı 1 ay olacak yeni bir etkinlik varsa ben de katılmak isterim eğer kabul ederseniz herkese iyi günler.

Dostum hayırlı uğurlu olsun, lastiğine taş değmesin :D

Tsunami ve Gaccal bu buluşma mevzusunda iyice ilerlediler, ben yetişemiyorum hızlarına :D kendimi toparladığım anda enselerindeyim haberleri yok :queen:

Dostum hayırlı uğurlu olsun, lastiğine taş değmesin :D

Tsunami ve Gaccal bu buluşma mevzusunda iyice ilerlediler, ben yetişemiyorum hızlarına :D kendimi toparladığım anda enselerindeyim haberleri yok :queen:

@EmoTHEp teşekkür ederim :D Gaccal benle iletişim kurdu zaten bahçeli metrosunda pazar günü buluşma olabilir bakalım saatini söyleyecek bana. Tabi birde işin içerisinde yağmur var ya inş. güzel bir gün olur.

Haziran'da bu kadar da olmaz ki arkadaş, gerçi ben kaçtım Antalya'ya deniz kum güneş oh mis. :p (nisbet)

hava kapalı ama bizim ulusata kızılayda yağmur görmedim ben 2 gündür :silent: ben görmemiş olabilirim dicem ama yerler de ıslak değil ki..

eryaman etimesgut ve çayyolunda ara ara yağıyor bölgesel yağış olduğu için bazı yerlere yağmayabilir. Yaz yağmuru:)

Bizde dün yağmur bekliyorduk hatta sanada söylemiştim @tsunam bize geldi onun motoru örttük falan aksam 11 e doğru gitti oda yağmur falan görmedik mont falan giymiş gelmiş :) iyi oldu ama.

Bizde dün yağmur bekliyorduk hatta sanada söylemiştim @tsunam bize geldi onun motoru örttük falan aksam 11 e doğru gitti oda yağmur falan görmedik mont falan giymiş gelmiş :) iyi oldu ama.

evet söylemiştin. şans işi biraz ıslanmak yada ıslanmamak dün etimesguta bardaktan boşalırcasına yağdı :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar