[Ankara - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin genc.
sen niye yazmıyodun buraya yahu?

Hoşbulduk Fatih abi,

Yaz zamanı bazı admin,moderatör kılıklılara darılmıştım sonrasında girmiyordum siteye.

Abı Fırat'a cetvel lazımmış bu arada...

Ben düşündüm taşındım en son kendi kendime dedim,

Firmalar için eşantiyon hazırlayanlara bi gitsek de 50-100 adet cetvel yaptırsak üstü şöyle güzel yazılı;

"YAN ÇİZMEK YOK" diye...

:queen:

Yarın birgün yine lazım olabilir...

Saygılar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
artiz misin olm artiz ne arar la mt de:queen::queen:

olum soruyu soruyon...sonra kendın cvplıyon :pr::pr::pr: ::cekic::::cekic::::cekic::::cekic::

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:25 ----------

Hoşbulduk Fatih abi,

Yaz zamanı bazı admin,moderatör kılıklılara darılmıştım sonrasında girmiyordum siteye.

Firmalar için eşantiyon hazırlayanlara bi gitsek de 50-100 adet cetvel yaptırsak üstü şöyle güzel yazılı;

"YAN ÇİZMEK YOK" diye...

Saygılar.
valla abı o durumda babam hasta olsa gene gıtmezdım yanına....:queen::queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
emoktan birkaç kare. (esasen dikdörtgen!)

arkandakı herifi bılıyom abı...
bı ara kendı motorunu almaya calısırken 4-5 motoru bırden devıren becerıklı arkadas....olan bızım gt650 ye olmustu....:pr::pr::queen::queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Son düzenleme:
Hoşbulduk Fatih abi,

"YAN ÇİZMEK YOK" diye...

Saygılar.

manita yapmış genc, geçerli mazeret :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
abooooooo:queen::queen::queen::queen:
aynı kanıdayım dostum:mrgreen:

Enduromania
Hoşbulduk Baran,Gazlayalım inşallah bi dahaki buluşmaya...

Özellikle de şu Kanuni race 200'ün eline......... bi su dökmek gerek gibi...

ne deyonuuuuz loo siiiiz....
suan bana bulasmayın...gelecek seferkı bulusmada yapılcak iş lıstesını hazırlıyorum....ama sızınle olan bulusma degıl....baska bı buluşma kaynaşma koklaşma....:wiinkk::wiinkk::queen::queen::queen::queen:

Son düzenleme:
arkandakı herifi bılıyom abı...
bı ara kendı motorunu almaya calısırken 4-5 motoru bırden devıren becerıklı arkadas....olan bızım gt650 ye olmustu....:pr::pr::queen::queen::queen:

hee emrah. bi ara motorları domino taşı gibin devirmişti hakkat :cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:34 ----------

iyi geceler gençler.. ben kaçtım..

saygılar hörmetler abi. erkencisin bugün!

Forumdan Uzaklaştırıldı
merhabalar guzel camurlu bır emok gerıde kalmıs kacırdım :( ancak ktm ile 570 km antalya yolculugumuda basarıyla tamamladım evime döndüm

Anca fatihcim..Görüşürz tekrar iyi geceler..:cat::rendeer::cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:40 ----------

merhabalar guzel camurlu bır emok gerıde kalmıs kacırdım :( ancak ktm ile 570 km antalya yolculugumuda basarıyla tamamladım evime döndüm

Tam sana göre idi..
motorun hayırlı olsun..Turuncu mu aldın..En kısa zamanda resimlerini görmek isterim..:rendeer:

en üstteki foto medeniyetsiz dağ adamlarının topluca gelişi sonrası. gelişleride gidişleride acaip şekildi haa. ulen belediye onca yatırım yapıyo asfalt döküyo bunlar ille dereden tepeden gidecek :mrgreen:

ortadaki foto enduromania'nın motor. bi ara ortadan kaybolunca amortisörlere kalite kontrol yaptık :)

en alttaki benim aslan parçası.

@racer69,7 mesacını aldım :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:42 ----------

adventure??
vaaay :cat:
alemin en sert endurosunu almışsın, hayırlı uğurlu ola.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:44 ----------

pardon lc4'müş. oda olur :cat:

sagolun tesekkur ederım fotoları dinlendıgım zaman yollıcam su anda ugrasamıyorum adventure modeli degil diğer olan ayrıca gercekten sert motor ama kullandıkca baglanıyorsun katıra bınmek ısteyen herkese tavsıye ederım

Forumdan Uzaklaştırıldı

hayırlı ugurlu olsun abı....

arkadaslar
oohooo motor alanlar cogaldı....

bı dahakı bulusmada yıyecekler ıcecekler şuuu yenı motor alan arkadaslardan olacakmış...öyle dıyolar....
suan 3 kısıler...
hatta bıde yenı gelen enduromanıa abı var....onuda sayarsak 4....:queen::queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:48 ----------

sagolun tesekkur ederım fotoları dinlendıgım zaman yollıcam su anda ugrasamıyorum adventure modeli degil diğer olan ayrıca gercekten sert motor ama kullandıkca baglanıyorsun katıra bınmek ısteyen herkese tavsıye ederım

tamam senın motora bınıp bı deneme yapalım...hoşumuza kacarsa alırız abı....:p:p:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
hayırlı ugurlu olsun abı....

arkadaslar
oohooo motor alanlar cogaldı....

bı dahakı bulusmada yıyecekler ıcecekler şuuu yenı motor alan arkadaslardan olacakmış...öyle dıyolar....
suan 3 kısıler...
hatta bıde yenı gelen enduromanıa abı var....onuda sayarsak 4....:queen::queen::queen:
Ohohoho nasıl olcak o iş. Motorları biz aldık o kadar masraf yaptık cebimizde para mı kaldı sankiii:p:p:p:queen: . Sizin yeni gelenleri beslemeniz gerekiyo asıl :p:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar