[Ankara - MT]

Babam motorun çok büyük olduğunu(boyut olarak, motor gücü olarak değil) ve bunu kullanamayacağımı belirtti. İzin vermedi yani. Önce sattırıp sıfır vespa almaya kalktı. Pek yanaşmadım tabi ki. Şimdi Temel sürüş eğitimini alana kadar motor bekleyecek. Daha sonrasında da yavaş yavaş sürmeye başlarım herhalde. Bu arada da alıştırma için bir tane scooter almaya niyetli sanırım. Kısacası artık motorum var ama binemiyorum abi :farao::farao:

Anladım zor bir durum..

Biliyorum, ama anlatamıyorum ki işte.:pale: Çabalarım ve eylemlerim sürüyo bakalım nolacak :) Zaten scooterda dengemi daha zor sağlıyorum ben...

Kararsızlar grubu yerine motoru olup da süremeyenler grubu açacam kendime artık :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Babam motorun çok büyük olduğunu(boyut olarak, motor gücü olarak değil) ve bunu kullanamayacağımı belirtti. İzin vermedi yani. Önce sattırıp sıfır vespa almaya kalktı. Pek yanaşmadım tabi ki. Şimdi Temel sürüş eğitimini alana kadar motor bekleyecek. Daha sonrasında da yavaş yavaş sürmeye başlarım herhalde. Bu arada da alıştırma için bir tane scooter almaya niyetli sanırım. Kısacası artık motorum var ama binemiyorum abi :farao::farao:

abıcım alıstırma ıcın scooter alınca gene zorluk cekeceksın hyo vıteslı motor oldugu ıcın...:farao::farao:
gıdın 125 lık cınlı bı motor alın..1000 tl 125 lık bı suru cınlı var...ıstersen bulabilirm...

abıcım alıstırma ıcın scooter alınca gene zorluk cekeceksın hyo vıteslı motor oldugu ıcın...:farao::farao:
gıdın 125 lık cınlı bı motor alın..1000 tl 125 lık bı suru cınlı var...ıstersen bulabilirm...

İşte bakalım abi ipler benim elimde değil şu anda. Bence 125 liğe bile gerek yok eğitim sonrası çok rahat binebilirim zaten ama, içini rahat ettirmem lazım.

Biliyorum, ama anlatamıyorum ki işte.:pale: Çabalarım ve eylemlerim sürüyo bakalım nolacak :) Zaten scooterda dengemi daha zor sağlıyorum ben...

Valla ben bundan önce scooter kullandım.. Berbat bişey..Ona verilecek para ile çok iyi sürüş eğitimleri alabilirsin..Hemde scooter ayarını kaçırır insanın..Hiç girme o işe bence... Babanı eğitim konusunda ikna edebilirsin.....bence..dene..
Scooterdan sonra senin motor inan daha tehlikeli olacaktır..Yeniden baştan başlayacaksın ve ayarın kaçmış vaziyette...:farao:

Forumdan Uzaklaştırıldı
İşte bakalım abi ipler benim elimde değil şu anda. Bence 125 liğe bile gerek yok eğitim sonrası çok rahat binebilirim zaten ama, içini rahat ettirmem lazım.

125 lik motor kırala ozaman...gerıc onlada bırıen carparsan ehlıyet olmadıgı ıcın malum bıseylerı tutabılırsın...:queen::queen::queen::queen::queen:

Evet Fırat haklı..125 cc lik vitesli çinli al..mondial 125 uag mesela.. scotter yerine..:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:05 ----------

Mesela Mondial KT 125 cc.. vitesli..

Valla ben bundan önce scooter kullandım.. Berbat bişey..Ona verilecek para ile çok iyi sürüş eğitimleri alabilirsin..Hemde scooter ayarını kaçırır insanın..Hiç girme o işe bence... Babanı eğitim konusunda ikna edebilirsin.....bence..dene..
Scooterdan sonra senin motor inan daha tehlikeli olacaktır..Yeniden baştan başlayacaksın ve ayarın kaçmış vaziyette...:farao:
Evet işte eğitimin başlamasını bekliyorum o yüzden de ah bi havalar düzelse. :pr:. ta geçen ay yazıldım eğitime ama hala aramalarını bekliyorum.

125 lik motor kırala ozaman...gerıc onlada bırıen carparsan ehlıyet olmadıgı ıcın malum bıseylerı tutabılırsın...:queen::queen::queen::queen::queen:

Yok yok o iş sakat :queen::queen:. Trafik için ehliyet şart zaten :cat:

Alırsa sıfır alacak 2. ellerle hiç arası yok. Bakayım hele kafaya koyarsa bunlara yönlendirmeye çalışırım. Ama eğer kendisi de kullanacaksa scooter alsın dünyalar benim olur. O ihtimal de var belki :)

Bide bir soru zincir yağını nereden temin edebilirim? Motor 400 km geldi ve sanırım sahibi o süre içinde yağlamadı zinciri kullanmadan önce iyice bi yağlamam gerekiyor. Praktikerde falan bulabilir miyim? Özel bişey mi yoksa makina yağı falan iş görür mü?

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı

ozaman bundan alın...

ozaman bundan alın...

OoOoOoOoO :cyclopsan:cyclopsan::xrock::::xrock::

Sorumu tekrar edeyim : "Bide bir soru zincir yağını nereden temin edebilirim? Motor 400 km geldi ve sanırım sahibi o süre içinde yağlamadı zinciri kullanmadan önce iyice bi yağlamam gerekiyor. Praktikerde falan bulabilir miyim? Özel bişey mi yoksa makina yağı falan iş görür mü?"

Forumdan Uzaklaştırıldı
baba bundan alak aılece bınerız de...:queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar