[Ankara - MT]

O kadinlari sen korkuttun.. Dallama gibi ciktin.. benim carmende stop etti.. Natasalari yolcu ederken ne olmus yani..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
O kadinlari sen korkuttun.. Dallama gibi ciktin.. benim carmende stop etti.. Natasalari yolcu ederken ne olmus yani..

ben garıyı görunce sola kırıp kaldırıma cıktım sende benden öyle bısey beklemedıgın ıcın garıya kafadan gırecektın....acemı soför motoru stop ettırır :p:p:p:p
ben ettırdım mı yooo kaldırımdan bastım gıttım :bounce::bounce:

ben garıyı görunce sola kırıp kaldırıma cıktım sende benden öyle bısey beklemedıgın ıcın garıya kafadan gırecektın....acemı soför motoru stop ettırır :p:p:p:p
ben ettırdım mı yooo kaldırımdan bastım gıttım :bounce::bounce:

Sende Garıların birinin ayağından geçtin ya şimdi beni konuşturma..
Bende bmw 1200 cc den sonra napalım.. alışacaz..:bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:15 ----------

Baran Ankarıya geldin mi?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:16 ----------

Destur de lem... :queen::queen::queen: O nasıl cümle öyle?... Savaşta söylenmez hele forumda hiç söylenmez... :queen::queen::queen:

Şimdi iskeletör gelsinde kanını emsin..banlasın ....:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Destur de lem... :queen::queen::queen: O nasıl cümle öyle?... Savaşta söylenmez hele forumda hiç söylenmez... :queen::queen::queen:

muhahahaha
abı şimcik şöyle oluyor...
bız sokaktan sola donecez....mert abı saga donecegız sanıyo :queen::queen::queen:
bu sırada donecegım tarafan karı araba ıle bı cıktı ben zaten yolun solunda ıdım ben kaldırıma cıktım kurtuldum mert abı bana bakarken koca araba ıle karıyı görmedı nerdeyse gırıyodu...ben uzayıp gıttım aynadan dıkızlıyom oda karıyla çekişiyo :queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen: motor stop ettırdı 5 dk ugrastı calıstıramadı :queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:45 ----------

benimde henüz ehliyetim yok yani a2 ehliyet yok ama 4 tekerle geliriz

daha tarıh saat bellı degıl abı....bende baskasından haber beklıyorum...o bana, ben size :cat::cat:

muhahahaha
abı şimcik şöyle oluyor...
bız sokaktan sola donecez....mert abı saga donecegız sanıyo :queen::queen::queen:
bu sırada donecegım tarafan karı araba ıle bı cıktı ben zaten yolun solunda ıdım ben kaldırıma cıktım kurtuldum mert abı bana bakarken koca araba ıle karıyı görmedı nerdeyse gırıyodu...ben uzayıp gıttım aynadan dıkızlıyom oda karıyla çekişiyo :queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen: motor stop ettırdı 5 dk ugrastı calıstıramadı :queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:45 ----------

daha tarıh saat bellı degıl abı....bende baskasından haber beklıyorum...o bana, ben size :cat::cat:

İşte durum tam tersi... SEn ordaki sokaktan ters yola girince ani çıkış yaptın..O sırada bayanın arabasına teğet geçtin.. Atma şimdi..
Senin sohbetinle diğer arkadaşların sohbeti aynı frekansta değil..?
Dikkat et kendine...:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
İşte durum tam tersi... SEn ordaki sokaktan ters yola girince ani çıkış yaptın..O sırada bayanın arabasına teğet geçtin.. Atma şimdi..
Senin sohbetinle diğer arkadaşların sohbeti aynı frekansta değil..?
Dikkat et kendine...:queen:

kımın frekansının karıstıgı bellı oluyor abı :queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Sen git Sitelerdeki ustanada bi motoru ayarlat. siboblarından şakır şakır ses geliyor...Sonrada gel Etimesguttaki kebabcıya gidelim...:queen:

o benım ustam olamaz....ama ekmegını yedıgım yerı de kötuleyemem....
ben kedı motorumun ustasıyım zaten :bounce::bounce::bounce:
ben polatlıya gıdecem beytı yemeye :cherry::cherry::cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
SEn mi nerde ?
Ben giderimde sen zor...

dıyene baghh...
kt yı beypazarından getırmeye tırstıgın ıcın almadıgını sölesene abı :queen::queen::queen::farao::farao::farao:

ben ıstanbuldan racer200 umu getırdım.... :bounce::bounce::bounce::bounce:

dıyene baghh...
kt yı beypazarından getırmeye tırstıgın ıcın almadıgını sölesene abı :queen::queen::queen::farao::farao::farao:

ben ıstanbuldan racer200 umu getırdım.... :bounce::bounce::bounce::bounce:

Ne tırsacam..İstanbuldan transalp getirdim..
Kt nin sahibi kılın tekiydi...Ondan motor alacağıma....
dedim..gitmedim...

Forumdan Uzaklaştırıldı
ne yapmakta ankara camiası?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar