Bahsettiğim yerde scooter ile başlayıp ilerleyen zamanda 125,150,250,500cc değişik motorları deneyebiliyorsun.Motor seçimi konusunu bana sorarsan kurs sonuna bırak.Çünkü motor ve sürüş bilgin arttıkça,biraz bu muhabbete girdikçe marka,model,tarz,cc konularında fikirlerin de değişiyor.Ekonomik kriterler başta olmak üzere,tercih edeceğin motorun özellikleri derin bir konudur, bitmez...Ama naçizane,bana sorarsan önce eğitimini tamamla,bu arada zihninde oluşan kriterleri hocalarla,kullananlarla,forumdan vs. araştır.Başlangıçta 125cc benim işimi görür derken,kursun sonlarına doğru gözün daha yüksek cc.lere kayabilir.
vergi dairesi :77,85 TL
Şoforler odası dosya : 1,5 TL
Emniyet Ehliyet parası :65,0 TL
2010 yılı A2 ehliyet masrafıdır . yeni aldım hayırlatmaya da ilk buluşmanzda elimde bir tatlıyla yayan olarak gelirimdarısı motorun başına ...
Peki motor tipi olarak tek tip motor mu kullandınız? Ben hala ne tür bi motor almak istediğime karar veremedim hep türü (enduro,chopper,naked arasında gidip geliyorum da,ki maddi açıdan 250 lik üstüne çıkmam zorlaştı 250 ccde de seçenekler epey azalıyor.) kullandıktan sonra karar vermek istiyorum. Ulusan motorda bu imkan var mı acaba? Kullanamayacağım veya hemen değiştirmek isteyeceğim bi motor da almak istemiyorum takıldığım nokta o maalesefr:
r:
r:
buluşun bakalım benim için motor mevsimi bitti.en azından 1 aylık.cienfuegos un garajına bıraktık motoru.çarşamba da istanbula geçiyorum.fırat görüşemeden kaçıyorum kusura bakma kanka:mrgreen:
buluşun bakalım benim için motor mevsimi bitti.en azından 1 aylık.cienfuegos un garajına bıraktık motoru.çarşamba da istanbula geçiyorum.fırat görüşemeden kaçıyorum kusura bakma kanka:mrgreen:
abi baslığı açtımda daha onaylanmadı...hacım , nereye açtın bulamadım, linkide yazsaydın iyi olurdu. beni yaz +1 adresi saati söyleyin ben bulurum sizi.
Kar geliyor kar..
Karda gelsin sibirya soğuklarıda motora binmeye devam, belediye otobüsüne binmektense motora binmek en iyisi
ben on tarafa aldım canavar gibi vallah beklediğimden ihi çıktı
Yağmurun ilk yağdığı sıra hafif sepeliyo , onun haricinde manyak yapışıyo yere, sanırsın arka kalkacak
Nerde imiş bu garaj acaba??. Benim motorda sokakta duruyor.. Gariban gariban..