[Ankara - MT]

titan için çok para ilanı varsa bakabilirmiyim

Ya çok özür işte anlayın.. gece geç oldu...Ben şaşrıdım..
1600 TL
2005 KM
48binde

---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:46 ----------

o civarda bi paraya ybr tercih etsen daha iyi bir alışveriş olur be abi.

http://www.sahibinden.com/cok_temiz...ir_cg125s-29WQQaXQQ19394396WQQpXQQdisplayitem
yanlış yazdım kusura bakmayın..:cat:

Ne dersiniz..

Son düzenleme:
Evet anladım.. Titanlar eski diyemi.. Erman sen ne dersin.. ?
Bunu kime göstersem?? arkadaşlar yardım..

valla fotodan bakarak anlamak zor eger düzgün bir motorsa bütcenede uygunsa binebilirsin sonucta bunuda bir sene sonra degiştirmek isticeksin...ybr konforunda olmasada güzel motor diye biliyorum..her sey bütce meselesi tercih senin

valla fotodan bakarak anlamak zor eger düzgün bir motorsa bütcenede uygunsa binebilirsin sonucta bunuda bir sene sonra degiştirmek isticeksin...ybr konforunda olmasada güzel motor diye biliyorum..her sey bütce meselesi tercih senin

ben gördüm motoru da usta var mı tanıdık..?
Bütçe evet yoksa illaki ybr ...tabi ki..

Arkadaşlar merhaba yaklaşık bir saattir forumu okumaktayım :) tek kelimeyle süper shadow 750 sahibiyim yeni kullanıcıyım nerden başlamam gerektiğini bilmemekteyim sürüş teknikleri ile ilgili eğitim tarihleri aradım ama bulamadım bir de çanta montajı ile ilgili ankarada bulabileceğim iyi bir usta var mıdır. Ilginize şimdiden teşekkürler

bol güneşli hiç kazalı günler dilerim:)

beyyler bugun hava neguzell ya.. masallahh nazar deymesin..:=) bi turlayım barii motorla.. lastikler donmus olsun

merhaba ankara mt...dün nöbeçiydim,bulunduğum yerde de net olmadığından mesaj yazamadım.::asker::aha da şimdi yazıyorum;2010 yılında kazasız-belasız sürüşler dilerim.ağzınızın tadı hiç bozulmasın,tekeriniz düz bassın inşallah:rendeer:yeni katılanlara da hoş geldiniz...c.tesi moto-gezi düşünen varsa,buradan yazışalım::plus1::..

arkadaşlar,
Bi tane honda titan var.. Bunu kime göstereyim.. Sağlam mı ,? İşe yarar mı?

Yardımlarınızı isteyecektim...Honda Efe dışında olsun ama....

Ne varsa racer2000 de yani Fırat'ta var...Bir telefon geldi.. Titana baktık.. Beğenmedik...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:33 ----------

benim tanıdıgım usta yok ama burda arkadaslar var racer200 sana yardımcı olabilir yada septimus..

Sağolasın Fırat...

İyi geceler Ankara.

serdarmert abi zaten 48000 km çok fazla değilmi sence? Sorun çıkarmazmıydı beğenseniz bile?

Günaydın,abi resimlerine baktım motor güzel oluyo vidalarda iz yok gibi ama tabi acemiyim ben pek anlamam :). TVS nin apache modeline baktın mı peki? şunu buldum bak dün koymuş ilanını ankaradaki tek satılık model de bu ama resmi yok:pale::
http://www.sahibinden.com/2600_km_d..._payi_var-07WQQaXQQ20051531WQQpXQQdisplayitem

Daha önce incelemiştim.. Hiç beni çekmedi..Olsun yeni eski önemli değil.. Motor çoşkusu varsa burdasın o önemlidir..

selam ankara mt..... bende mondial 250 mct var bugün mahallemizdeki akderedeki motosiklet ustasına arka tekerin akort ayarı bozuk olduğu için motoru bıraktım akort ayarı yapmak için 40 tl istedi bende tamam dedim p.tesi akşam alacağım ayrıca zinciride gerdirecek birazcık bu mct lerin arka tekerini sökmek biraz zahmetliymiş sizce 40 tl bu iş için normalmi ayrıca bir sorum daha var arla teker patladığı zaman tamir etmek istesek demekki biz yapamayacağız

selam ankara mt..... bende mondial 250 mct var bugün mahallemizdeki akderedeki motosiklet ustasına arka tekerin akort ayarı bozuk olduğu için motoru bıraktım akort ayarı yapmak için 40 tl istedi bende tamam dedim p.tesi akşam alacağım ayrıca zinciride gerdirecek birazcık bu mct lerin arka tekerini sökmek biraz zahmetliymiş sizce 40 tl bu iş için normalmi ayrıca bir sorum daha var arla teker patladığı zaman tamir etmek istesek demekki biz yapamayacağız

2 teker akort ayarı ise iyi ,tek ise pahalı olmuş.. Yaptırmışken 2 tekeri de yaptırsa idin..

Lastik tamir köpükleri var. Onlardan alacan uygulayacaksın...O seni tamirciye kadar götürür..

Ankarada en doğru mondial serviisine gitmişsin..artık sen düşün..diğerlerini...

mondial servisi değil normal motosiklet tamircisi sadece arka tekere yapılacak ön tekerin durumu iyiydi

mondial servisi değil normal motosiklet tamircisi sadece arka tekere yapılacak ön tekerin durumu iyiydi

Anladım.Tamam o zaman.. Bu MACİT lerde tekerler tubless mi yoksa iç lastikli mi?... Eğer arka tekeri sököek zor ise ki benim scooter da da öyle.. O zaman tubless lastikleri için ve diğerleri için satılan lastik tamir spreyleri var.. Ondan alacaksın bi tane.. 10 tl tanesi.. Ben Tekzen den almıştım..Forum içersinde bunla ilgili topikler vardır. Onları oku istersen..

Arkadaşlar herkese iyi seneler 2005 model shadow 750 sahibiyim kızıma 75 cm lik iki adet anten aramaktayım nette bakmadığım yer kalmadı ancak bulamadım. Anten nikelaj ve tek parça olucak eğer bu işi yapan bildiğiniz bir yer varsa bana yardımcı olabilir misiniz. Ilginize şimdiden teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar