[Ankara - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Son düzenleme:
bu sarı çopur kimindir alpay?
kayınpeder 4 teker diye baskı yaptı gittin bi motor daha mı aldın 4 etsin diye? :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
alpay abi sen o resimleri cekerken ben nerdeydim :cherry: :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:32 ----------

kayınpeder 4 teker diye baskı yaptı gittin bi motor daha mı aldın 4 etsin diye? :)

kaan abinin...250 jinlun alan arkadas...bi ara yazmıst kaza yaptım falan diye...
o motorla 140 yaptım abi...:bounce:
ama göstergenin fazla gösterdiğinden adım gibi eminim...:queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:33 ----------

kaanelcin abi

Forumdan Uzaklaştırıldı

kaanını motor

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:42 ----------

kaan abinin...250 jinlun alan arkadas...bi ara yazmıst kaza yaptım falan diye...
o motorla 140 yaptım abi...
ama göstergenin fazla gösterdiğinden adım gibi eminim...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:33 ----------
Fırat siz emniyete girmiştiniz bende len bi resim çekem dedim kendime, çamurlar pek gözükmemiş, nidelim artık idare edin artık.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:44 ----------

140 yapması imkansız benim motorda max. 125 gördüm ibresi bozok aletin

Motorlarınız çok güzel. Güle güle kullanın :cat: . Fakat bol köpüklü bir banyoyu haketmişler benden söylemesi :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Motorlarınız çok güzel. Güle güle kullanın :cat: . Fakat bol köpüklü bir banyoyu haketmişler benden söylemesi :)

Doğru söylüyosun bizim atları iyi zorladık, ama zamanımız yoktu öylece kitledim garaja.

Hafta sonu güzel olursa yıkamaya götürürüm, bakalım nekadar boş olacağız.

Güzel temennileriniz için teşekkürler, Kimseye kaza bela vermesin, tekerinize taş deymesin.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:14 ----------

Fikirlerinize ihtiyacım var. Benim ata kayışlı sistem yapamazmıyız? :bounce: zincirin sesini ve bakımlarından kurtulmuş olmazmıyım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:25 ----------

Nedersin fırat hem çarkı küçültmüş oluruz hemde zincirden kurtuluruz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Doğru söylüyosun bizim atları iyi zorladık, ama zamanımız yoktu öylece kitledim garaja.

Hafta sonu güzel olursa yıkamaya götürürüm, bakalım nekadar boş olacağız.

Güzel temennileriniz için teşekkürler, Kimseye kaza bela vermesin, tekerinize taş deymesin.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:14 ----------

Fikirlerinize ihtiyacım var. Benim ata kayışlı sistem yapamazmıyız? :bounce: zincirin sesini ve bakımlarından kurtulmuş olmazmıyım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:25 ----------

Nedersin fırat hem çarkı küçültmüş oluruz hemde zincirden kurtuluruz.

o biraz zor abi...ahada yaptın diyelim...
ozamanda 3000-4000 km da kayıs bitecek...hoop değistir...
böyle iyi abi...ona bi komple kapalı koruma buluruz içine de gresi bastın mı...eksozdan baska ses duymazsın...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:33 ----------

zincir sesi musikidir sayın hocam.
:cat::cat:

bazen bozuk plak gibi seste cıkartır ama musikidir yani...:p:p:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
:cat: TARTIŞIRIZ DAHA

Forumdan Uzaklaştırıldı
helede bendeki gibi zinçirin geçtiği yerdeki plastık yoksa...daha bi musiki oluyo...:p

fırat zinciri komple kapatacak hazır muhafaza var mı bildiğin?

benim motor çekişten düştüydü, gitmediğim usta kalmadı.
meğersem 108 kilo olduğumdanmış :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
fırat zinciri komple kapatacak hazır muhafaza var mı bildiğin?

benim motor çekişten düştüydü, gitmediğim usta kalmadı.
meğersem 108 kilo olduğumdanmış :cherry:
abi 350 jawanınki full kapalı...
bi ara extra calıstığım yere gidip bi bakacağım...
ben devamlı gresle yağlıyorum zinciri ve daha az ses yapıyo zincir...tekeri bıraz batırıyo ama...silince cıkıyo hemen...
motoruda her hafta yıkıyorum genede yağ gitmiyor...

bende 105 kilo yum yakın zamanda benim motorda gider ayrıca bu arada fırat benim motorun arka tekerinin yalpa yaptığını söylüyorlar o yüzden akort ayarı yaptırmam gerekecek ayar yaptırmışken telleride kalınıyla değiştirtmem gerekecek bu işi nerde yaptıracağız

Forumdan Uzaklaştırıldı
salıdan sonrası için hava yağışsız diyorlar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
günaydın millet

Forumdan Uzaklaştırıldı
bende 105 kilo yum yakın zamanda benim motorda gider ayrıca bu arada fırat benim motorun arka tekerinin yalpa yaptığını söylüyorlar o yüzden akort ayarı yaptırmam gerekecek ayar yaptırmışken telleride kalınıyla değiştirtmem gerekecek bu işi nerde yaptıracağız
akortunu yaparız abi o kolay...milleri değistirmeye gerek yok...
havaların güzel oldugu bi gün hepinizi bi yere toplayacağım bütün dertlerinize teker bakacağım :p:cherry::cherry:
hallederiz abii :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:08 ----------

herkese günaydın...

Forumdan Uzaklaştırıldı
günaydın herkese.

Forumdan Uzaklaştırıldı
havaların güzel oldugu bi gün hepinizi bi yere toplayacağım bütün dertlerinize teker bakacağım :p:cherry::cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:08 ----------

herkese günaydın...

FORMUN TAMİRCİSİ GELDİ BEYLER :queen: KOLUNA DİKKATET ONUDA ALABİLİRİZ:queen::cherry:

herkese günaydın...

Abi motosikleti olmayanların da derdine çare var mı :p Günaydın bide... :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar