Hayırlı olsun hocam, umarım gönlüne göre bir motor da bulursun en kısa zamanda.
İyi geceler Ankara. Bugün bir engeli daha aştım,hedefime yaklaştım. Ehliyet sınavına girdim. Sırada motor alımı olacak sanırım![]()
ehliyet hayırlı olsun:rendeer:,kazasız belasız kullanmak nasip olsun...inşalah en kısa zamanda gönlünüzden geçen ikitekere sahip olursunuz...
slm arkadasalar....
cumartesi günü 3 kisi 100 km ye yakın yol yaptık...hava umrumuzda bile değildi...
alpay abi
kaan abi (250 jinlun alıp 2 defa bihiq ikisindede düsen arkadas)
beeeeeeeen:cherry:
kaan abinin motoru gölbasindaki muayene istasyonuna götürdük...bide ank da dolandık...100 km ye yakın gezdik islandık camur olduk....
alpay ve kaan abi 3-5 tane resim cekmislerdi...eklerler sanırım...
bugunde motorumla ilgilendim...komple yağını bosalttım ne halde olduguna baktım...bana göre iyi durumda olmadığını gördüm....yağ değistireli 1566 km oldu...iyice siyahlamıstı...motorun içini de iyice yıkadıktan sonra yeni yağı doldurmustum...neden öyle olru anlamadım....
tüm grenajları söküp güzel bi yıkadım motoru...tanzikli suyla...120 bar basıyo bizim pompa...:cherry:
bende bugün 100km daha yaptım.yarın akşam geliyorum kanka haberin olsun.
abi 11 de okuldan çıktım...çinçine asker arkadasımın yanına gittim...onla bindik motora altınpark falan dolastık biraz....sonra is yerime geldim...motoru dağıttım... baktım söyle genel bi kontrol yaptım...keşke bugün turlasaydınız racer bugün hava güzeldi beraber takılırdık dün ama hava kötüydü malum biz tatlısu motorcusuyuz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:09 ----------
ben bugün resim çekmeyi unuttum heyecandan halbuki fotograf makinesinide yanıma almıştım
3 motor cubuk karagöle gittik gördük geldik cross yaptık camurlandık karda gezdik battık cıktık 180 km yol katettik.karagol donmustu
3 motor cubuk karagöle gittik gördük geldik cross yaptık camurlandık karda gezdik battık cıktık 180 km yol katettik.karagol donmustu
ok ok gel...
magnatec yağ al haa...:queen::queen::queen:
buji,yag ve hava filitresi al...bide subap aralığını öğren...
fazladan ucuzundan yarım litre daha yağ al...
Motora magnatec yağ konur mu hiç?
Kanunilerin el kitaplarında böyle yazıyormuş dedi bir arkadaş..
Çok yanlış.. Yapmayın..:farao:
ben anlamam abi yağdan...bu 5. motorum hiç castrol kullanamadım içime dert olmustu...ilk defa kullandım ondada yanlıs kullanmısım...
r:
r:
r: ama benlik bisey değil abi...ulus motordaki .... anladın iste o söyledi bende aldım koydum...az geldi bi 100 gr da 20-50 ekledim...kokteyl gibi bisey oldu iste,...:queen::queen::queen:
ybr ile mi cross yaptın..