[Ankara - MT]

ilk motorum ybr 125'i aldım.
başlangıç için öneren çok oldu.
grup gezilerinde bu motor sorun yaratır mı?
çaylak sürücüyü de üzerine eklerseniz...
............................
katılabilir miyim?

Hayırlı olsun.. Kaç model? kaç km de? :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:30 ----------

İzin almada muhtemelen, kayınvalideye araba çarpmıştıda iki gün önce, yanında kalıyodu şimdi evde yorgundur terslik çıkabilir.

Alpay iznini motorun çalışması ile bağdaştırmış... Ama ogün tek vuruşta aldı:queen::queen:

Ne izni kardeşim erkek adam izin mi alır?? Ben gidiyom der çıkar gider ??
Töbe töbe..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ne izni kardeşim erkek adam izin mi alır?? Ben gidiyom der çıkar gider ??
Töbe töbe..

helal olsun abi...
bak bana ben bisey demeden cıkıp gidiyom...:p:p
kim varda kime diyeceksem :queen::queen::queen:

helal olsun abi...
bak bana ben bisey demeden cıkıp gidiyom...:p:p
kim varda kime diyeceksem :queen::queen::queen:

Adam chopper almış, bide hanımdan izin alacak vay yavrum vay..
Light erkek??

Hımmm adamın motor güzel artçı hatun atabilir ? bEnim motor vasat hımmm bana hanım kolay izin veriyor.. Anladım şimdi... Benim motora hatun atamamda ondan hanım kolay izin veriyormuşşş:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Light erkek??

Hımmm adamın motor güzel artçı hatun atabilir ? bEnim motor vasat hımmm bana hanım kolay izin veriyor.. Anladım şimdi... Benim motora hatun atamamda ondan hanım kolay izin veriyormuşşş:queen:

lafım meclisten dısarı...
disi varlıklar böyleymis abi...
hatun kişilerin gerçekte istedikleri, söyledikleri ve aslında gerçekten istedikleri çok karmaşık bir denklemler silsilesidirki çoğu zaman kendileride bilemez. kendine has, zaman değişkenli bir matematiği vardır. anahtar kelime şiir değil kudret!

ÇALINTIDIR :p:p:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:43 ----------

Light erkek??

abi sen söyle gösterisli bi makina al...ama evdekilere gösterme baska yere park et...senin vasatla :p oraya git vasatı bırak öteki karızmayı al...sonra bak keyfine...:cherry::cherry::cherry::cherry:

hatun kişilerin gerçekte istedikleri, söyledikleri ve aslında gerçekten istedikleri çok karmaşık bir denklemler silsilesidirki çoğu zaman kendileride bilemez. kendine has, zaman değişkenli bir matematiği vardır. anahtar kelime şiir değil kudret!

höyyyyyt!
benim son kitabımdan bu :queen: :queen: :queen:

getir imzalayayım genc :)

bu akşam toplaştığımız arkadaşların ayaklarına, dizlerine, önçapraz bağlarına sağlık :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
bu gece hava çok iyiydi 60 km yaptım hemde yazlık eldivenlerle.çok rahatladım:p
fatih abi kitap muhabbeti nedir?

Forumdan Uzaklaştırıldı

bu akşam toplaştığımız arkadaşların ayaklarına, dizlerine, önçapraz bağlarına sağlık :rendeer:

reca ederük abi yaaw...:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:56 ----------

uyanda balığa gidek kanki...:queen::queen::queen:

amatör olarak yazıyorum dostum.
çok amatör, bildiğin gibi değil :queen:

hava durumu önümüzdeki birkaç gün içinde fena görünmüyor, rüzgarda 4 deniz mili hızla esecekmiş :queen:
tam stunt havası ::xicon_ev

Forumdan Uzaklaştırıldı
bugün hava harika.kaçmaazzz.

alpay ne yaptın aldınmı ehliyeti

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:42 ----------

şu saatlerde hava çok güzel ihşallah hafta sonuda böyle olur

Forumdan Uzaklaştırıldı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:42 ----------

şu saatlerde hava çok güzel ihşallah hafta sonuda böyle olur

ihsallah abi...hafta sonu iyi olursa bayındıra sucuk yapmaya gidecem...büyük ihtimal pazar günü olur...

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı

Asıl sizin tekerinize zeval vermesin.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:39 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:43 ---------- İlk mesajı ekleme

aldım abi saol, hafta sonu kaanla motor çalışmaya gidebiliriz güzel olusa sende gel biraz alıştırma yaparuk.

Bende unutmuşum motorun huyunu, aksam azdaha hostanın içine dalacadım:queen::queen::queen: Allahtan hafif alet şapla indirince yatırdım yere.:queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:43 ----------

Fırat aklima cinlik geldi ama olur ise, motor almayımda düldülün motorunu değiştirsek 600cc şöyle EN 500 veya EN 750 nin motoruyla. Akşam yatağa yatınca aklıma geldi hurdacı hikayesi, nedersin sağlam bişiler uydurabilirmiyikki :wiinkk: ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Asıl sizin tekerinize zeval vermesin.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:39 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:43 ---------- İlk mesajı ekleme

aldım abi saol, hafta sonu kaanla motor çalışmaya gidebiliriz güzel olusa sende gel biraz alıştırma yaparuk.

Bende unutmuşum motorun huyunu, aksam azdaha hostanın içine dalacadım:queen::queen::queen: Allahtan hafif alet şapla indirince yatırdım yere.:queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:43 ----------

Fırat aklima cinlik geldi ama olur ise, motor almayımda düldülün motorunu değiştirsek 600cc şöyle EN 500 veya EN 750 nin motoruyla. Akşam yatağa yatınca aklıma geldi hurdacı hikayesi, nedersin sağlam bişiler uydurabilirmiyikki :wiinkk: ?

abi 200-300 e bi jawa sasesi al...bi de kazalı mazalı güçlü bi motor bul ...atak moturunu ona...
benim evdeki hurdayı(gs500) adam etseydim..jawa sasesine atacaktım ounu motoru...
suan aklımda hurda bi cross alıp üstüne 350 jawa motoru takmak var...simdi değild...yaza doğru...

Forumdan Uzaklaştırıldı
buluru bişiler heral hurdalığa gidersen banada bak bişiler motoru biliyosun nasılsa iiii

Merhabalar, cumartesi günü ehliyet sınavım var. Mimar Kemal Lisesinde giriyomuşum. Benden başka bu lisede sınava girecek olan var mı Ankra MT den :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar