bu üslubu da böyle anladın ya kırıldım.
ne yani yeni gelen arkadaşlar başka biryerde buluşmaya başlayıp kendi arasında takılacak daha sonra akvaryum grubu gibi ayrılık olacak bu hoş birşey mi? birarada olmak varken buna ne gerek var?
ayrıca o mekanda toplanıldı, herkes de katıldı geldi.
benim mesajım şu manayı taşıyordu. ben yeni gelmiş birisi olsam, yeniden bir grup toplamak yerine var olan kaynaşmış bir gruba katılmayı isterdim. arkadaşların da bilgisi olsun tek seferde pek çok insanla tanışsınlar. bu harika birşey.
nedir bu artniyet anlamış değilim. biz kötü insanlar değiliz. öyle düşünmek istiyormuş gibisin.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:34 ----------
keşke gezileri birileri ayarlasa da kurtulsam dediğimi bilen arkadaşlarım buraya yazabilirler. ama kimse ayarlamıyor. arada suku uğraşıyor, serdar uğraşıyor. bazen olmuyor ayrı takılınıyor. bu kadar insanı, bu kadar samimi arkadaş haline getirmek, birarada tutmak sadece benim çabamla olmadı. ben milleti galeyana getiriyorum o kadar. çoğunluk benden tecrübeli yaşça da büyük. istemeseler, gıcık olsalar sallamazlar. herkes bir "hadi" bekliyor.
uğraşmayınca olmuyor işte. ben popülarite için değil, arkadaş kazanmak için uğraşıyorum. toplantılara gelen birisi, popüler şahıs olmadığımı da görür. beni tanırsan, öyle kibirmiş, koltukmuş bunlarla işim olmadığını, hayatın her alanında basitlikten yana olduğumu, insanlara da "insan ilişkilerinde bu tip gereksiz ayrıntılarla işinizi olmasın" fikrini her fırsatta anlattığımı görürsün.
kimse agresif olmasın. çok güzel insanlar tanımak için organizasyon yapmam gerekiyorsa, bu işi yorularak da olsa yapıyorum arkadaş.