[Ankara - MT]

Motosikleti
yok
o zaman senin motorunun 4 katı sağlam bi motor ne bi çinli kadar kalitesiz nede virago vs. kadar sağlam orta kalitesi herşeyiyle göz dolduran bi makina son hızı torku rahatlıgı yakıtı iyice araştır benimde bi zamanlar araştırdıgım motor ama tarz meselesi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
fatih, fıratla en erken 14:30 gibi buluşuruz ben mamak paşada oturuyorum sanırım cumartesi gelemem (gelirimde çok sıkntıya sokarım herşey acele olur) kusura bakma lütfen. Ama ben oraya 16:00~16:30 gibi diyosan sırf seninle tanışmak için koşara gelirim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
abi tarz tam benim tarz:cat: mavisi canımı alıyo varya vuruldum motora.

İşyerimin yanındaki blokda bitane vardı mavi parayı ayarlayamadım, malum kriz var maaş alamıyoruz bikaç aydır. Herif satmış motoru içim gitti:pr::pr::pr::salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
fıratla konuştuk umut cumartesi ararsa buluşup benim motora bi bakım yatıracağız, soğukta çalışma probleminin dışında genel olarak iyi

ben kesin arıycam abi...zaten ulusta olucam ss kanununa göre:cherry:...
okul var...bide sınav var:pr:
kar yağmur çamur farketmez...:bounce:

alpay, senin motorun benimde tarzım. Söz vermeyimde yarın gelebilrsem fırat ve senle tanışmaya ve motorlarınızı görmeye gelirim..ben 125 cc dd e yi çok beğendim.. Ancak pek yok neden acaba.. sen bilrmisi bilgi versene...

Forumdan Uzaklaştırıldı
ya hocam ne yalan söyleyim ben motoru alırken cc 250 olanlara baktım. Fakat fikir yürütebilirim insanlar 125cc yi çinli olduğu için seçmiyorlardır. malum söyledikleri beygirin altında veya istenilen performansı vermiyo olabilir ve tutulmamıştır kanımca.

Forumdan Uzaklaştırıldı
çinlide hocam biri 250 biri 125 performas yüksek olduğu için ben 250yi seçtim. Çinlinin 125liğiyle japonun 125liği arasında dağlar var. kötünün iyisini seçmeye çalışıyor insanlar anlamında söyledim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaşlar pazar günkü yarış iptal olmuş ama etkinlik varmış aynı yerde ilgilenenlere duyrulur

jr.

mert abi regal 250 çinli elbette ama 10 numara motormuş. çok araştırdım zamanında. tıpkı bizim murat abinin çinli keeway supershadow 250 gibi. bunlar baya sağlam motorlar.

mert abi regal 250 çinli elbette ama 10 numara motormuş. çok araştırdım zamanında. tıpkı bizim murat abinin çinli keeway supershadow 250 gibi. bunlar baya sağlam motorlar.

evet bende araştırıyorum.. Gerçekten herkes çok memnun.. Yalnız bana biraz ağır gelir.... Scootercı olarak.. DEğil mi Evren ne dersin..?:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
evet bende araştırıyorum.. Gerçekten herkes çok memnun.. Yalnız bana biraz ağır gelir.... Scootercı olarak.. DEğil mi Evren ne dersin..?:rendeer:
abi o kadarda tırsmayın yaw... :p
ben hiç motor kullanmadan direk 350 jawa ile basladım...:bounce:
hiç düsmedim...sadece ilk gün bi kere kaldırıma cıktım vitesi bosa aldım sanmıstım...bos lambası yanmıyordu jawanın...:pr::pr:

abi o kadarda tırsmayın yaw... :p
ben hiç motor kullanmadan direk 350 jawa ile basladım...:bounce:
hiç düsmedim...sadece ilk gün bi kere kaldırıma cıktım vitesi bosa aldım sanmıstım...bos lambası yanmıyordu jawanın...:pr::pr:

Sen gençsin tabi Fırat...:cat:
Ben gençliğin ne demek olduğunu bilirim,
Ancak sen yaşlılığın ne demek olduğunu bilmezsin...

Yeni katılan arkadaşlara hoş geldiniz diyorum, aktiviteler konusunda da biraz daha sağ duyulu , sabırlı ve sakin olmanızı tavsiye ederim, inanın ilerleyen zamanlarda keyif alacaksınız ve katılamayanları kıskandıracaksınız :wiinkk:

duyuru:

12-13 Aralık 2009 tarihlerinde yapılması planlanan Emc06 Ankara Büyükşehir Belediye kupası, meteorolojinin yapmış olduğu cuma,cumartesi, pazar yoğun kar yağışı beklentisi nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmiştir.

Seyirciler için oluşacak ulaşım ve seyir sıkıntısı nedeniyle bu karar alınmıştır,
en kısa zamanda uygun koşullarda yarış gerçekleşecektir.

13 Aralık Pazar günü tüm yarışseverler bunun yerine Ballıkpınar'da
kışa merhaba partisinde buluşacaklar ve Emc06 yarışçılarının gösterilerini izleyeceklerdir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
fatih sende gidecekmisin yarın.?

Forumdan Uzaklaştırıldı
bakalım trafik polisi varmıdır yolda. ehliyeti kazandımda, haftaya çıkartıcam. Malum cezası çok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar