ne alıyoruz murat abi sana? cubuf mu?![]()
Murat abi F650 alacak , en "Dakar" ından
Pazar etkinlik varmı beyler?
ne alıyoruz murat abi sana? cubuf mu?![]()
Fatih yağ değişimi için 380360 yağ filtresi, 1 adet tapa contası (pul),
Radyatör suyu değişimi için 1 lt antifriz, 2 şişe de saf su lazım. (1,2 lt olacak şekilde ayarlıcaz)
Hava filtren çıkarılıp temizlenebilenlerden olduğu için bişey gerekmiyor. Malzemeleri tamamladıktan sonra konuşup bi gün belirleriz.
Beyler,
Bana yardım edin. Motor için en uygun ve kaliteli kıyafetler nerde var? Birde neler edinmem lazımdır?
Sakata gelmemek için. Üşümemek için.. Islanmamak için...
Bakın biraz önce çok önemli bir paylaşım okudum.. %100 pamuklu olmalı gibisinden...
ismail bizde yağ filtresi var mı? bir de karter tapasını açınca alüminyum conta deforme oluyo mu yenisi lazım mı?
tamamdır serkan.seni rahatsız edicem alıralmaz.
evet motorlar ihaleden çıkma. aslında toparlanabilir. polis kullandığı için yedek parçasıda bayağa boldur.işin şakası bir yana kanuniyi saymazsak. motor başına ortalama fiyat 3000 tl oluyor ki aralarında 3 tane f 650 gs ve 3tane 1100 rt var.
imkan olsa(tamirhane ve para)bence kaçırılmaz. 80 gs ler bile 6000 tlden başlıyo. 650 gs ve 1100 rt lerin fiyatları ortada
Fatih bi de su pompası üzerindeki drenaj tapasının pulu da lazım. O da yenileniyor. Unutmuşum yazmayı.
Valla şöyle köşede acımayacağım 5000 TL 'em olsa girerdim o işe ama...şimdi olmaz.
Evren o tapa contasının fiyatı 1 TL. Her seferinde değişmesi lazım. (Bence tabi)
Evet o arkasına yapıştırılan zımbırtının ismi pinlock, dün araştırdım 3 ayda bir değiştirmen lazım ve 5/10 tane bulunuyor 1 pakette. Fiyatı da çok değil, 30 lira falan heralde hatırladığım kadarıyla ama ben hiç uğraşmak istemiyorum onunla. Buğulanmayan vizör almak istiyorum fakat pek anlamıyorum vizör işlerinden, benim vizörün sağ ve sol taraflarında 1'er boşluk var oraya ekstra aparat mı takılıyor yoksa yeni bir vizör mü alınıyor?