[Ankara - MT]

slm gruba nasıl katılıcam arkadaşlar biri sölesin lütfen:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:36 ----------

slm yeni katıldım ama bu ankara grubuna nasıl katılıcam biri bana lütfen söylermi:)

hmm bende grup eklemeye çalışıyoorum offf.neyse ama hava cok kötü yarın nasıl olucak??

Motosikleti
Honda CB750 Hornet
ersin hoşgeldin ben motorumu satıyorum 250 süpershadow keeway ilgilenirsen bende etlikteyim

hosbulduk...

http://www.motosiklet.net/forum/mot...25-apriliars125-derbigpr125-hondacbr125r.html

bu konuyu ben acmistim. :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:10 ----------

hoşsgeldin ersin bey sefalar getirdin nerden bulastın bu hastalıga :mrgreen:

tekrar hosbulduk...

genclikten kalma merak diyelim...
beden ihtiyarlasa da ruhumuz hala genc... :bounce:

Suku için eridi bugün RS125'in üzerine zaten,sen boşver ER6F'i sana da bulucaz bir RS:mrgreen:

Yarın buluşma noktası geçen seferki Ümitköy tarafları değil mi? Çayyolu falan dediniz kafam karışır gibi oldu.

arkadaslar problem var motor teklıyo ne yapmalıyım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:18 ----------

selam arkadaslar
nasılsınnız

jr.

suku lam bu kadar teknik bir açıklama görmedim :mrgreen:

bilen bir arkadaşım yardımcı olur. arada bir uğrayın cevap var mı bakın.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:27 ----------

motorun markası modeli nedir?

iyi akşamlar ankara mt bursa mt den selamlar...dun ankaradaydım felaket bır yagmur vardı ınsallah yarın hava gusel olurda bulusmanız da sorun olmaz...

jr.

ben arabayla geleceğim. suku atıp tutuyordu şimdi gelsin de göreyim motorla ehaha :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:15 ----------

bursa mtye de bizden selamlar. sağolun

yarınkı bulusmaya arabsıyla gelenın arabasını ÇİZERİM ona göre artık gercek motorcular kimmiş ankara mt de görecegiz:mrgreen:

jr.

suku yarın zaatüre :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:44 ----------

erhan abi, sukunun yanından geçerken arabayla su falan sıçratalım :mrgreen:

suku yarın zaatüre :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:44 ----------

erhan abi, sukunun yanından geçerken arabayla su falan sıçratalım :mrgreen:

Yapalım. başka türlü akıllanmayacak.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:03 ----------

yarın arabayla gelenın lastiği patlayıp belıne dolansın emi :cherry:

Adam vicdani yönden de rahatsızlık veriyor :pale:, insan acaba olabilir mi diye düşünüyor :silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar