[Ankara - MT]

Motosikleti
Honda CB750 Hornet
arkadaslar problem var motor teklıyo ne yapmalıyım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:18 ----------

selam arkadaslar
nasılsınnız

4 teker tecrubemle cevap vermeye calisirsam; buji kablolarini kontrol et, distributoru kontrol et, olmadi bujileri söküp kontaklarini zimparala veya bunlarin hepsini yenile, kaliteli yakit kullan, benzin filtresini temizle veya degistir, hava filtresini temizle veya degistir. :)

o suku kımmıs yabende merak ettım :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 06:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 06:22 ----------

bu hangı suku ya benım taklıdımmı nedır şikayet edıcem olmaz boyle

Harbi kim satmışsa o motoru kazığın kralını atmış ama alan da az saf değilmiş, yazık olmuş lol.

Serdar, su rezevuarının seviyesini ayaklığın gövdeye bağlandığı noktanı sağ yukarısındaki bi pencereden kontrol ediyormuşsun. Üst cizgi dolu, alt çizgi boş..Ordaki kapağı çıkardığında rezervuara erişiyosun. Bende VZ 800'ün servis elkitabı var, ondan baktım. Ustaya götürdüğünde, antifriz derecesine bakabilmek için o kapağı sökmesi gerekecek. Altta iki, üstte 1 vida tutuyor.

jr.

hava soğutma in/sıvı soğutma out. motor dediğin en basit şekilde çalışacak, üzmeyecek, yormayacak. cubuf gibi mesela aklıma geldi örnek :)

biz bahçemizde serdar, ertan, ceyda, ben, sertaç, suku, serkan buluştuk geyik yaptık. gelen arkadaşlarıma teşekkür ediyor gelmeyenleri sukuya havale ediyorum :p

ertan (wtp) aramıza katıldı. hoşgeldin ertan. seni tanımak güzel :rendeer:

suku harbi motorla geldi ama pek durumunu iyi görmedik. serdarla sukuyu (deli misiniz lam diye sövesim geliyor :pr:) tebrik ediyorum ama gerek yok böyle şeylere :mrgreen:

Valla özlemişim motorumu 4 günde, mis gibi sürdük sukuyla. Ama hala ellerimde hissizlik mevcut o ayrı mesele. :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:18 ----------

Ayrıca akıllı olsak motora mı binerdik? Gider trene binerdik ama yaşasın deli olmak...

Ben çıkıp yarım saat motor tepesinde gezdikten sonra,1 saat boyunca aküsü bitmiş F650'yi vurdurarak çalışmaya uğraştım.
Kesin zatürre beni bekliyor,gerçi mont,eldiven felan herşey tamdı ama:mrgreen:

Okullar açılıyor tekrar artık yine dersler kemirecek beynimi..

gelen herkese tesekkürler serdar ve etanla tanıstıgıma memnun oldum gün ve gün büyüyoruz :mrgreen:

CURVE canım sende vurdurma uzmanı oldun cıktın:mrgreen:

hava soğutma in/sıvı soğutma out. motor dediğin en basit şekilde çalışacak, üzmeyecek, yormayacak. cubuf gibi mesela aklıma geldi örnek :)

biz bahçemizde serdar, ertan, ceyda, ben, sertaç, suku, serkan buluştuk geyik yaptık. gelen arkadaşlarıma teşekkür ediyor gelmeyenleri sukuya havale ediyorum :p

ertan (wtp) aramıza katıldı. hoşgeldin ertan. seni tanımak güzel :rendeer:

suku harbi motorla geldi ama pek durumunu iyi görmedik. serdarla sukuyu (deli misiniz lam diye sövesim geliyor :pr:) tebrik ediyorum ama gerek yok böyle şeylere :mrgreen:

Suku bu abicim, bizim gibi tırt motorcu mu adam. :mrgreen:

Oy diyorum sadece,200 kiloluk traktörü ittirmekten belim çıkacaktı:mrgreen:
Oynamışlar gazıyla herhalde çalışınca mahalleyi dumanaltı yaptı namıssız.:)

Benim motor roket gibin,tek marşta alıyor artık,hemide yağmurda kullanınca ayrı zevkli kıçı başı ayrı oynuyor.:p

yarınkı bulusmaya arabsıyla gelenın arabasını ÇİZERİM ona göre artık gercek motorcular kimmiş ankara mt de görecegiz:mrgreen:

Haa şimdi anladım benim arabanın markasını, rengini neden sorduğunu....Uleennn yoksa o çizikleri sen mi yaptın.:cyclopsan:)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar