...yarın bugünden güzel olsun hepimize![]()
ayrıca lütfen 50 deil 80-90la gidiorum bendesuku gene mıcıra sokacan bizi ya.. ne biçim yer öneriyosun abicim? mis gibi gıriğnpark varken (bak şimdi öneriler havada uçuşacak :mrgreen
serdar abi hoşgeldiniz. çok keyif alırız sizinle tanışmaktan. motorunuz gezilerimiz için yeter de artar. önemli olan korumalarınızın tam olması. 3 abimiz vardı 4 olsun daha iyi. sukutır iyidir güzeldir. dönüşte murat abi ya da yasin gaza gelmediği sürece 70-90 gidiliyor zaten.
hem bu gezide sertaç da olacak o yuzden 50 diyelim :mrgreen: :rendeer: sertaç wiğlawyu abicim.
ben honda beat kullandım. mondialim olmadı. mondialin ankaradaki en büyük servisleri altınparkın olduğu caddenin başında ve yiba çarşısında diye biliyorum.
ismail ya bozuk derken senin şu eski resimlerden bir iki örnek koyar mısın? bi görelim ne kadar bozuk
http://www.motosiklet.net/forum/etk...ri/64351-cbf150-ile-cubuk-karagol-gezisi.html
Yukarıdaki linkte bir kaç resim olacak yollarla alakalı.
Aslında o stabilize yolda dahi 50 km/h ghibi hızlarla gidilir.
Benim jantı yamultacak kadar hızlı düşmemin sebebi ise o anda başka bir arabanın arkasından yaklaşık 5-10 dakika gidiyordum. e haliyle tozunu yutuyorduk adamın. Geçiyim ve kurtulayım derken hızlandım ve çukura yaklaşık 90km/h ile girdim. Yani tamamen benim yanlış kullanmamdan ötürü olan birşeydi.
Yavaş olsam birşey olmazdı diye düşünüyorum.
Karagöl mekan olarak çok güezl. Bence mangal yeri olarakta çok güzel olur
iyi akşamlar ankara. anlaşılan yol bozuk gibi.:silent:
Tenebrosus aksesuar alarak ne düşündüğünü yazarsdan daha yardımcı olabiliriz. motorun için mi yoksa kendine mi bişeyler alacaksın?