[Ankara - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi falcon tek silindir ve 29 hp karbüratörlü bi motor..
zamanında bende bakmıştım ama yüksek bi enduro olmasından başka elle tutulur bi yanı yok bana kalırsa..

hem gücüne göre çok yakıyor hemde honda olduğu için pahalıya gidiyor (burası biraz göreceli olabilir ama hak ettiğini düşünmüyorum)

at gibi.. çok değil ama öyle.. biraz yüksek olduğu için hoşuma gidiyor. er6n i isterim tabiki ama..

jr.

olm suku lem. fotoları paso biz çekiyorduk. sen benim sürüş fotomu nerede gördün:)

iyi akşamlar.
murat; 2 haftadır eymire gidiyorsunuz ki oraya gitmeyi ne hadar istediğimi biliyorsunuz ama her hafta bir aksilik çıkıyor malesef:pr:

ama olucak ben de birgün sizinle beraber eymirde olacağım.

erman seni de tebrik ederim. fotoğrafları koyda merakımız giderilsin.

nx4 falcon a ben de bakmıştım. evet yüksek ve fotoğrafta görüldüğünden çok daha güzel. tek sorun 400 cc için çok yakması ve top speed i az olması. ama nede olsa honda motoru. sağlamdır.

jr.

selam fatih. özledik seni..yarın hava durumu belli olsun da bir gezi ayarlayalım.

selam fatih. özledik seni..yarın hava durumu belli olsun da bir gezi ayarlayalım.

hava güzel kötü farketmez bizim havamız güzel olsun junyor paşa alırsın yagmurluk sorun cözülür erimessin:cherry: ayrıca değişik bir organizasyon var aklımda kabul görürse olabilir gelişmeleri ayrıntıları haberdar ederim du bakalım olmadı çubuk karagöle gidelim sonbaharın güzelliklerini yaşayalım hep beraber

at gibi.. çok değil ama öyle.. biraz yüksek olduğu için hoşuma gidiyor. er6n i isterim tabiki ama..

yau bu nx4 ne hikmetse tutulmadı, devamıda gelmedi zati, 400cc, yüksek, pek muadili olmayan bi makine. 600lükler kadar yaktığı rivayet ediliyo,ondan tutulmadı galiba Gencay. bende sattım motoru, sabah akşam sahibisinden.com'u didikliyorum. kış sezonuna bomba gibin gireceez inşallah-ü teala.

jr.

sertaç motoruna kavuşmuş ama detayları öğrenemedim. dur bir arayayım.

yau bu nx4 ne hikmetse tutulmadı, devamıda gelmedi zati, 400cc, yüksek, pek muadili olmayan bi makine. 600lükler kadar yaktığı rivayet ediliyo,ondan tutulmadı galiba Gencay. bende sattım motoru, sabah akşam sahibisinden.com'u didikliyorum. kış sezonuna bomba gibin gireceez inşallah-ü teala.

valla inşallah öyle olur. burnumdan geldi iş bir yandan okul bir yandan. okulun bitesi var bu dönem. iş de düzene girdi sayılır en sonunda..

hal böyleyken bişiler olur mu diyorum ama özel hayatın da düzene girdiği yok.

o zaman kendi hayatımıza bakmalı diyorum. borçlanıp harçlanıp bişi almalı nartıkın..

birer tane f650gs dakar çeksek iyi olacak. az yakar, iyi kaçar, şefkatle yağını değiştirir, ihtirasla zincirini temizleriz, var mı bundan daha özel hayat :)

kendin ostimdesin, akşam evindesin bittabi.. bizim gibi nerede akşam orada sabah sürününce özel hayat diye bişiler olsun istiyor insan :)
bu arada nasıl oldun? iyileştin mi?

iyileştik sayılır, biraz sekiyoruz sadece.

gürselden haber alınamıyor. nerede bu adam yahu senin haberin var mı?

Arkadaslar merhaba, Ankara'da yeniyim de pek yol yordam bilmiyorum malesef. Sehir icinde saglam bi aksesuarci var mi tavsiye edebileceginiz?

jr.

pazar günü çubuk karagöle mangala gidiyoruz :flower: üstelik köfte de var :queen:

ben duymadım, yok görmedim, arabamın motoru yandı :)cherry:), yok hanım izin vermez :)cherry:), işim var baboli :)cherry:) gibi bahaneler kabul etmiyoruz. kaç gün önceden söylüyoruz. gelmeyen dizini kırbaçlasın, gelmeyeni mistırbiğn firençkis yapsın.

1- suku
2- evo&ceyda
3- sertaç

Gençler,
Şu abiniz 47 yaşından sonra acaip motor hastası oldu kendi çapında. Amatörüm şu anda Mondial 151 RS ile size takılsam kabul edermisiniz. Sizlerin tecrübelerinden yararlanmak isterim.. Ben Ankara'da Aydınlıkevlerdeyim. Selamlar..

Son düzenleme:
pazar günü çubuk karagöle mangala gidiyoruz :flower: üstelik köfte de var :queen:

ben duymadım, yok görmedim, arabamın motoru yandı :)cherry:), yok hanım izin vermez :)cherry:), işim var baboli :)cherry:) gibi bahaneler kabul etmiyoruz. kaç gün önceden söylüyoruz. gelmeyen dizini kırbaçlasın, gelmeyeni mistırbiğn firençkis yapsın.

1- suku
2- evo&ceyda
3- sertaç

Hanımdan izin aldık da..Taaa İzmir'den bi misafirim geliyor. Onu da ikna edersem geliriz beraber..:cat:

Gelcek olanlar cumartesiye kadar kesin kararını versin ona göre köfte hazırlicam
yoksa gene sucuga talim edersiniz :mrgreen:
ayrıca beleş değil :cherry:

Hava acık günesli gozukuyor ancak yagmura karsı onlemini herkes alsın ayrıca kask mont eldıven bot pantalon gibi donanımlar lutfen tamamlansın varsa da üsenmeyin giyin süslük degil onlar YASİN :p

1- suku
2- evo&ceyda
3- sertaç

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:36 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:36 PM ----------

Gençler,
Şu abiniz 47 yaşından sonra acaip motor hastası oldu kendi çapında. Amatörüm şu anda Mondial 151 RS ile size takılsam kabul edermisiniz. Sizlerin tecrübelerinden yararlanmak isterim.. Ben Ankara'da Aydınlıkevlerdeyim. Selamlar..

ne demek Serdar Bey gelin tabiki :rendeer: tanısalım...

Son düzenleme:
süs değil biliyorum da eskimesin diye şey etmiştim :p
karagöle kadar biraz uzunca mıcırlı bi yol var sanırım.. kesin netleştirelim bi bilenden...

Sayın JR Hatırladığım kadarıyla siz daha önce mondial Kt kullanmıştınız

veya başka model mondial kullanan varsa servis için garanti kapsamındayım. Hangi servisi kullanmamı tavsiye edersiniz???..selamlar
Mert abiniz
...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar