[Ankara - MT]

jr.

tam gelecektim, çadırda uyuyan dayıyı görünce vazgeçtim :mrgreen:

hule suku sen annlıyosun bu işten. lokantanızın sıpesyallerinden olan "üzerinde kaşarlı püre olan hasanpaşa köftesi" resmi koy da satışlar patlasın akşamüzeri açız hepimiz :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:15 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:12 PM ----------

Ben geliyorum bu akşam yemeye. Ekibin kalanı düşünsün.:)

İnsafsız suku. senin yüzünden dışarda yemek dedim mi jale türk mutfaa geliyo aklıma paso. ne kıtır kaldı ne aşır usta :pale:

Son düzenleme:
valla supe rolurdudaa benim is cumartesileri... konser falan.. ben bitekk pazarları kacabilrum.. poazartesi sabahh tekrar prova..:=(

Beyler yine çok güzel eğlenilmiş anlaşılan. Çok sevindim. Ben hala atlatamadım gribi. Ama daha iyiyim şükür. Hasta hasta belkide sezonun son gezisidir diye kaçırmak istemedim ama olmadı malesef.

Erman gel bi akşam bizim oraya bekleriz...

jr.

tam sevindik 9 motoruz diye, "1030 migros, otobandan devam" ekibi ayrılıverdi :p

rotayı şaşırdılar bu sefer ama :)
biz de herzamanki gibi 2,5 saatte ulaştık mekana :)

jr.

müthiş navigatör, ve rota adamı evo sayesinde:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:53 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:53 PM ----------

ayrıca sizi 70le götürdüm diye ne bu tepki..70 iyidir :)

Son düzenleme:

jr.

:mrgreen: cıbıf bu ya..kullanmayan bilemez, bir alan bir daha satamaz..turink segmenti giriş motoru :cat:

benim için sorun değil dönüşte uzadım benzinliğe kadar ama fatih korkuttu beni..
piknik alanından köye gidene kdr hızını alamayıp tepelere doğru tırmandı :)
dedim niyeti bozdu heralde kestirmeden gidecek ankaraya :)

Eeh insafsız Evo..Suratımın hali Erhan abinin çektiği fotolarda bile var. Yani kayıt altında.
Taa oraya kadar gelmişiz bi kere, bizde dönmek istemezdik ama şimdi iyiki dönmüşüm diyorum. İnan Eymir'de bile bişey anlamadım doğrusu ki sizin köy bana tam işgence gibi gelirdi heralde.

arkadaşlar hepinizi çok özlemişim gezi heramanki gibi harika olmuş tabi pakerin bakacından daha da güzel olmuş :) herkese çok selam beni de unbutmayın orda biri var uzakta gönlü hep ankara mt nin yanında :)

jr.

selemi söktüm. yarın serviste sıfır motorlarda deneyeceğim. bakalım problem selede mi?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:19 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:17 PM ----------

gürkanım,fatihim..kilitli cbf selesi, elimle oynatınca boşluk varmış gibi sağa sola oynuyor. selenin tırnakları tam. sıfır motorlara baktım oynamıyor. böyle birşey geldi mi başınıza?

jr.

ayrıyeten ileri geri ve yukarı aşağı da oynuyor. öyle ki, bir konumda selenin önü ile depo arasında yarım santim boşluk bile oluyor.

bu arada eksik malzemeniz varsa, hudson deri, malları nerdeyse bedava dağıtıyor. fırsatçı suku kamyon yanaştırıp malzeme çekiyor :mrgreen: 20 kağıda harika deri kışlık eldiven var.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:24 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:22 PM ----------

işin gıcık yanı sorun yaratması değil. nedenini bir türlü bulamamış olmam. hiçbir sorun görünmüyor. ama bayideki motorlarda sımsıkı. aradan mikrop bile geçemez.

abicim yarım santim dediğin nedir yaw dert ettiğin şeye bak . . şu iki nokta arası kadar falan yani o çok normal bence :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:27 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:25 PM ----------

bayidekinin öyle olması üzerine hiç oturulmamasından kaynaklanır ortaya oturunca arka ve ön kızımlarda yarım santimlik açılma farzdır farz olmasa bile sünnettir:queen:

iyi akşamlar ankara

Eeh insafsız Evo..Suratımın hali Erhan abinin çektiği fotolarda bile var. Yani kayıt altında.
Taa oraya kadar gelmişiz bi kere, bizde dönmek istemezdik ama şimdi iyiki dönmüşüm diyorum. İnan Eymir'de bile bişey anlamadım doğrusu ki sizin köy bana tam işgence gibi gelirdi heralde.

çok geçmiş olsun. ankaraya döndün mü? maçka tarafları nasıl? serkan senin yerinde olmayı çok isterdim.

jr.

gürkanım senin bölüm neydi ya.. o iki noktanın arasını yarım santim ölçmen için monitör yerine duvara projeksiyon kullanıyor olmalısın :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:29 PM ----------

fatih bir el atıver hocam ya olaya

yok hocam bende sorun yok ne kadar boşluk bırakırsan bırak . . şeklinde çıkyo denesene bi :)) yeni bişey keşfettik

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:32 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:30 PM ----------

. .

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:32 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:32 PM ----------

:):mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:34 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:32 PM ----------

için rahat olsun ama benimki de öyle bizim göbeklerin yaptığı basınçtan kaynaklanıyo olabilir :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:34 PM ----------

http://www.hudsonderi.com/pinfo.asp?pid=383 şunlara bi bakın çok güzel

gürkanım senin bölüm neydi ya.. o iki noktanın arasını yarım santim ölçmen için monitör yerine duvara projeksiyon kullanıyor olmalısın :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:29 PM ----------

fatih bir el atıver hocam ya olaya

o boşluk benim motorda da vardı. bence dert edilecek bişey değil. yarım cm ile içeriye yağmur yada başka şey girmez. sele tırnaklarında gevşeme olabilir ama o herkes de olur zamanla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar