[Ankara - MT]

beyler bugün burak'ın doğum günüymüş.. kuru kuruya geçmesin yanaşın şöyle pastaya :) ::wish::::sorcerer

jr.

doğumgünün kutlu olsun burakım. apaçi bölgesi oralar dikkat et kendine :)

hayy hoyyytt iyiki dısarı cıktık gezdik dolaştık sizde tatlı su motocuları evde oturun lak lak lak çene yapın anca çekirdeginizde vardır sizin :mrgreen: bu arada sipariş ettiğim malzemeler yarın gelcek kalıtelisi sizlere sölerim tabi 110 tl ye olan junyorun cantasını 67 tl ye almak cok zevkli oldu :mrgreen: ayrıca bu aksam saganak yagmurda bahceliden cankayaya geldım oldukca zevkliydi pantalonum montum yagmurlugum botum hiç biri su gecirmedi yagmurdan zevk almamı sagladı...ekıpmanlarınızı tamamlayın motordan zevk alın
Gürkan seni unuturmuyuz hiç :)
dogum günü kutlu olsun Burak ama takılmıyo artık hiç buralara

hakkaten kıyafetli olunca (yani ıslanmayınca) yağmurda sürmek çok keyifli oluyor :)

Eeh insafsız Evo..Suratımın hali Erhan abinin çektiği fotolarda bile var. Yani kayıt altında.
Taa oraya kadar gelmişiz bi kere, bizde dönmek istemezdik ama şimdi iyiki dönmüşüm diyorum. İnan Eymir'de bile bişey anlamadım doğrusu ki sizin köy bana tam işgence gibi gelirdi heralde.

Bir yollara girdik ki sorma, tam senin motora göreydi :pale:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:33 PM ----------

hayy hoyyytt iyiki dısarı cıktık gezdik dolaştık sizde tatlı su motocuları evde oturun lak lak lak çene yapın anca çekirdeginizde vardır sizin :mrgreen: bu arada sipariş ettiğim malzemeler yarın gelcek kalıtelisi sizlere sölerim tabi 110 tl ye olan junyorun cantasını 67 tl ye almak cok zevkli oldu :mrgreen: ayrıca bu aksam saganak yagmurda bahceliden cankayaya geldım oldukca zevkliydi pantalonum montum yagmurlugum botum hiç biri su gecirmedi yagmurdan zevk almamı sagladı...ekıpmanlarınızı tamamlayın motordan zevk alın

Yağmur sayesinde Pazar gününün (kırmızı) tozları temizlenmiştir :)

Gençler..,
Şu yaşlı abinize motorcu kıyafetlerinin Ankara' da en uygun olduğu yerlerin ismini verebilirseniz sevinirim..

simdi koca ankaradan haftasonu yedi göllere gitmeye cesareti olan kim se yok ölemi peki öle olsun:mrgreen: ben gidiyorum sabah 6.30 teker döner yolda izde kalırsam yardıma gelin bari :p

Selam beyler..

Fatih dönmedim henüz. Yarın inşallah dönücem.

Erhan abi benim motor Işık Dağına çıktı. Fatihin arkasından girmediğimiz yer kalmadı. Sen gelmemiştin o geziye. Diyeceğim oralara da girerdik ama işte olmadı malesef...

jr.

ya şu sukuyu alın başımdan :queen: sabahtan beri yamağa macesti 400 resimleri gösterip aklımı çelmeye çalışıyor, cıbıfı yerden yere vuruyor. piskolocik harp uyguluyor.

büyütmüyorum kardeşim neden anlamak istemiyorsun. cıbıf motosiklet hayatımdaki hedefimdi. şimdi hedefime ulaştım sen uğraş dur ulaşacağım diye. AYLAVCIBIF HULEN!!

kaleşnikof gibi motor at çamura devir bayır aşağı kaldır gene çalışsın :cat:

ya şu sukuyu alın başımdan :queen: sabahtan beri yamağa macesti 400 resimleri gösterip aklımı çelmeye çalışıyor, cıbıfı yerden yere vuruyor. piskolocik harp uyguluyor.

büyütmüyorum kardeşim neden anlamak istemiyorsun. cıbıf motosiklet hayatımdaki hedefimdi. şimdi hedefime ulaştım sen uğraş dur ulaşacağım diye. AYLAVCIBIF HULEN!!

kaleşnikof gibi motor at çamura devir bayır aşağı kaldır gene çalışsın :cat:

hadi ordan :mrgreen: hedef buysa yaşama uleynnnn :cherry:

jr.

ya git sertaça, gürkana falan motor aldır ne istiyosun benim gıcır gıcır motorumdan. :mrgreen:
kuvvetmiranın dediğinden farklı olarak benim hem hayatımın hem de hayallerimin motoru arkadaş. 50 bin km ye yaklaşınca beni anlayacaksınız. hepinizin motoru değişecek benimki kısmetse aynı kalacak. hem o turink segmenti giriş şeyi :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:51 PM ----------

motosiklet denen meret 5,5 kağıttan fazla etmez diyen adam basitliği ve kullanışlılığı seviyordur. yani cıbıfı seviyordur :mrgreen:. asfaltta "O 403" , arazide "hamır" motoru bu fiyata nereden bulacaksın.

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selamlar..

ne zamandır yazamıyorum.. geçenlerde bi küçük maceram oldu motosiklet ile ilgili, aman bi tanesini görmeden önce telefonda elli kere sorun doğru mu ilanda yazanlar diye..

çok temiz ve düzgün bir makinadır tum bakımları servste yapılmıstır kazası düşmesi kalkması yoktur.her yeri ve motoru çok sağlıklı durumdadır.motorun yanında extra yedek orjinal parçalar verılcektır.

vatandaşın biri yazmış böyle, kalktık bakmaya gittik.. ki telefonda iki üç kez teyit ettim..

yer iki yanı hasarlı..
kilometre orjinal değil en az iki katı..
egsoz pas içinde..
ön arka lastik bitik..
zincir folloş.. öyle folloş ki binilip 100 km öteye gitmeye cesaret edemem.. belki 1-2 kilometre için riske atabilirim ancak..
ekstra yedek parçalar birden fiyata tabi oldu felan..

vatandaşın yanında kız arkadaşı da var. ayıp olmasın diye ses de çıkaramıyorum. bir de alttan alıp geri döndük mecburen. güldüm kendime bolca içimden..

siz siz olun vatandaşların yanına ilanda belirttiği yazıyı alıp öyle gidin.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:27 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:18 PM ----------

ha unutmadan.. makina servis yüzü görmemiş..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:28 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:27 PM ----------

sabahın köründe yardımcı olmaya çalışan metehan abi, işini gücünü bırakıp kalkıp gelen gökhan sağolsunlar..

temizlik ve sağlık anlayışı farklı demekki adamın :)
hem motorun yanında vereceği parçalar için de bedava dememiş..

eğer ilanı götürseniz de bu şekilde bi savunma yapabilirdi adam :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ilanı götürme gerekliliğinin sebebi başka :) adamla telefonda görüştüklerine inanıp 300 km yolu kalkıp gidince.. o ilan sayfasını bir şekilde değerlendirmek lazım..

ankaranın insanı farklı yahu. çamurdan olsun bizden olsun..

hadi yaa.. ben ankaradadır diye tahmin etmiştim :pale:

ozaman özel bi ilgiyi haketmiş o adam gerçektende :pr:

ne zaman geliyosunuz kış gelmeden beklerim bak sınavlar başlamadan gelin :)

bahar da senlik zamanı geliriz kardeşş :) ortalık güzel olur hem sende ayarlarsın ortamı akarız alemlere :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar