Eeh insafsız Evo..Suratımın hali Erhan abinin çektiği fotolarda bile var. Yani kayıt altında.
Taa oraya kadar gelmişiz bi kere, bizde dönmek istemezdik ama şimdi iyiki dönmüşüm diyorum. İnan Eymir'de bile bişey anlamadım doğrusu ki sizin köy bana tam işgence gibi gelirdi heralde.
hayy hoyyytt iyiki dısarı cıktık gezdik dolaştık sizde tatlı su motocuları evde oturun lak lak lak çene yapın anca çekirdeginizde vardır sizin :mrgreen: bu arada sipariş ettiğim malzemeler yarın gelcek kalıtelisi sizlere sölerim tabi 110 tl ye olan junyorun cantasını 67 tl ye almak cok zevkli oldu :mrgreen: ayrıca bu aksam saganak yagmurda bahceliden cankayaya geldım oldukca zevkliydi pantalonum montum yagmurlugum botum hiç biri su gecirmedi yagmurdan zevk almamı sagladı...ekıpmanlarınızı tamamlayın motordan zevk alın
Gürkan seni unuturmuyuz hiç
dogum günü kutlu olsun Burak ama takılmıyo artık hiç buralara
Gençler..,
Şu yaşlı abinize motorcu kıyafetlerinin Ankara' da en uygun olduğu yerlerin ismini verebilirseniz sevinirim..
ya şu sukuyu alın başımdan :queen: sabahtan beri yamağa macesti 400 resimleri gösterip aklımı çelmeye çalışıyor, cıbıfı yerden yere vuruyor. piskolocik harp uyguluyor.
büyütmüyorum kardeşim neden anlamak istemiyorsun. cıbıf motosiklet hayatımdaki hedefimdi. şimdi hedefime ulaştım sen uğraş dur ulaşacağım diye. AYLAVCIBIF HULEN!!
kaleşnikof gibi motor at çamura devir bayır aşağı kaldır gene çalışsın :cat:
hayy hoyyytt iyiki dısarı cıktık gezdik dolaştık sizde tatlı su motocuları evde oturun lak lak lak çene yapın anca çekirdeginizde vardır sizin :mrgreen: bu arada sipariş ettiğim malzemeler yarın gelcek kalıtelisi sizlere sölerim tabi 110 tl ye olan junyorun cantasını 67 tl ye almak cok zevkli oldu :mrgreen: ayrıca bu aksam saganak yagmurda bahceliden cankayaya geldım oldukca zevkliydi pantalonum montum yagmurlugum botum hiç biri su gecirmedi yagmurdan zevk almamı sagladı...ekıpmanlarınızı tamamlayın motordan zevk alın
Gürkan seni unuturmuyuz hiç
dogum günü kutlu olsun Burak ama takılmıyo artık hiç buralara