kızılbere kardeş merhabadün yiba çarşısına gittim, başkent' e. senin şu renkli güneş gözlüğünden sordum ama kalmamış..başka renkli olanları var, onları da beğenmedim. senin tavsiyenle geldiğimi söyledim, ismi murat dedim..."haa biliyorum, karamurat" dedi adam
buraya sık sık gelir, çayımı içer falan diye anlattı.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:10 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:02 PM ----------
bi ara müsait olduğunda beraber ayna bakmaya gidelim mi murat abi? bir haftasonu?
Murat abi sağolasın, motor süper..Aklımı okumuşsun. :mrgreen:
Fatih Murat'ın motor tamam gibi, gündüz gözüyle yarın tekrar bakıp gerekirse bi kat daha atıp toplıcaz motoru. Sonra da diğer projeye hız vericez..:wiinkk: (Yalnız boya oldukça iyi olmuşa benziyor.Jantları, gösterge çevrelerini ve gidonu da boyucaz inşallah)
Murat abi sağolasın, motor süper..Aklımı okumuşsun. :mrgreen:
Fatih Murat'ın motor tamam gibi, gündüz gözüyle yarın tekrar bakıp gerekirse bi kat daha atıp toplıcaz motoru. Sonra da diğer projeye hız vericez..:wiinkk: (Yalnız boya oldukça iyi olmuşa benziyor.Jantları, gösterge çevrelerini ve gidonu da boyucaz inşallah)

Serkan bu hafta içi ben kalıp için malzame alacağım...hafta içi küçük bir kaç deneme yapalım...pratiğimizi arttırmış oluruz...valla şimdiden haycanlanmaya başladım ayrıca fibere alternatif olan farklı bir malzemede buldum epoxyt diye...oldukça dayanıklı ve hafif bir malzeme imiş ve bize yetecek miktarın tutarıda yaklaşık 180 tl...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:21 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:20 PM ----------
Resimleri gönderir misin?
gececi erhan abi :rendeer:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:35 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:12 AM ----------
iyi geceler türkiye hernerde yaşanıyor ve yaşatılıyorsa :queen:reha mıhtar
İlk fırsatta :cat:
Sağol Erhan abi..Görüşemedik uzun zamandır. Bişeyler ayarlayalım artık.