[Ankara - MT]

Slm millet herkese iyi akşamlar..Salı aksamı Ayvalık yolculuğum başlıyor..kısmet olursa hafta sonunda motoru Ank.getirmiş olacağım..Yolda da bol bol foto ve video çekeriz,kardeşim de artçım olacak..çok sık sayfaya giremiyorum ara ara yazmaya çalışıyorum görüşmek üzere..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
merhaba ankara ben yozgattan ankarayı ziyarete geldim bayrama kadara ankaradayım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoş buldukkk

Motosikleti
yok
günaydın arkadaşlar .. burakcım hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin dikkatli bin motora

günaydın arkadaşlar. şu z750 bir gelse de görsem. çok güzel makina be:cat:. kazasız belasız binersin inşallah.

günaydın arkadaşlar .. burakcım hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin dikkatli bin motora

umutcum cok tşk ederim kardeşim..seninde gsx hayırlı olsun sende cok dikkat et olurmu altındaki makine şakaya gelmez..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:00 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:59 AM ----------

günaydın arkadaşlar. şu z750 bir gelse de görsem. çok güzel makina be:cat:. kazasız belasız binersin inşallah.

geliyor fatih az kaldı yarın akşam gidiyorum almaya..:cat:kısmet olursa pazar günü buluşuruz hava durumuna göre :wiinkk: tşk ederim ayrıca iyi dilekleriniz için:rendeer:

Son düzenleme:
umutcum cok tşk ederim kardeşim..seninde gsx hayırlı olsun sende cok dikkat et olurmu altındaki makine şakaya gelmez..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:00 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:59 AM ----------

geliyor fatih az kaldı yarın akşam gidiyorum almaya..:cat:kısmet olursa pazar günü buluşuruz hava durumuna göre :wiinkk: tşk ederim ayrıca beğendiğin için:rendeer:

hava falan önemli değil. isterse kar yağsın:mrgreen:. yanlış hatırlamıyorsam elvankentteydin. valla ben gelir görürüm. sen de çok dikkatli kullan. o makina hiç şakaya gelmez.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:05 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:04 AM ----------

şimdi biraderin cbfin lastiğini sökücem. bakalım yapabilecek miyim? hadi görüşürüz.

hava falan önemli değil. isterse kar yağsın:mrgreen:. yanlış hatırlamıyorsam elvankentteydin. valla ben gelir görürüm. sen de çok dikkatli kullan. o makina hiç şakaya gelmez.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:05 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:04 AM ----------

şimdi biraderin cbfin lastiğini sökücem. bakalım yapabilecek miyim? hadi görüşürüz.

evet dogru elvankentteyim yakınız en kotu bi optimum yapar yine buluşuruz fatihim :wiinkk: ederim tabi merak etmeyin 9 saat yol gelicem artçım da olacak.maksimum dikkat ile yollarda olacağım..bana özelden cebini yaz fatih yakınız bakarsın ben uğrarım.:cat:Sana da kolay gelsin görüşürüz..

Erhan abi tamamdır. Haber bekliyoruz o zaman..

Burak ben de Eryamandayım. Akşamları muhabbet güzel olur bizim mahallede. Yasin ve Fatih bilir. Sen de takıl arasıra. Motoru getirir getirmez haberimiz olsun.
Dikkatli gel aman. :cat:

jr.

bayram gelse, ankara boşalsa, iş-güç, trafik olmadan gezsem...5 tane dairem olsa..işi gücü bırakıp kira yesem..honda s2000 olsa bir tane de..burnumu paraya silsem :p

bu hafta gezemedim ruh gibiyim. bunun acısını cıkarmam, popomu hissetmeyene kadar motordan inmemem lazım :mrgreen:

Erhan abi tamamdır. Haber bekliyoruz o zaman..

Burak ben de Eryamandayım. Akşamları muhabbet güzel olur bizim mahallede. Yasin ve Fatih bilir. Sen de takıl arasıra. Motoru getirir getirmez haberimiz olsun.
Dikkatli gel aman. :cat:

tamamdır serkan en kısa surede sohbetinizde katılmak isterim..kısmetse cuma sabahı cıkmayı düşünüyorum yola..geldiğimde mutlaka haberleşiriz..:rendeer:

arkadaşlar Ank da motosiklet satan mağazalar bayiler nerededir benim gözüme hiç çarpmadı.
Marmaris te filan adım başı varda Ank garip bir şehir hiç görmedim henüz.

150-250 cc lik ilgilendiğim markalar; keeway, regal raptor, bisan, salcano ..
başka önerebileceğiniz marka varsa onları da görmek isterim..
tek bildiğim eskiden Yıba çarşısında satılırdı ama sanırım orda Çelik filan vardır ?

ey ahali selamlar nasısınız bakem:)

yardımınıza ihtiyacım var:) fzr6 ile er6n arasında bi kıyas lazım bana. açar bakarım bakmasına internetten ama sizlerden yardım almak daha bi işime gelio:)
ilginiz alakanız için şimdiden teşekkürler:)

jr.

sağol abi o senin yakışıklılığın :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:58 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:56 PM ----------

lem dönek kuruyzırcı :p hani tipin değildi neykit motor? ne iş :mrgreen: doğru yolu buluyon sonunda :queen:

sağol abi o senin yakışıklılığın :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:58 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:56 PM ----------

lem dönek kuruyzırcı :p hani tipin değildi neykit motor? ne iş :mrgreen: doğru yolu buluyon sonunda :queen:

ahaha yok yaaa sadece soruorum evren nerden çıkardın şimdi:)

jr.

keeway ve regal için "redline motor" gugıldan aratınız. diğer söylediğiniz markaları önermiyoruz.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar