[Ankara - MT]

er6 biraz daha acemi motorudur.. yani acemi motoru demek doğru olmaz ama kullanması hakimiyeti güç dağılımı boyutları bakımından daha kullanışlıdır.. tavsiye ederim.. kesinlikle kawasaki sayısını arttırmak gibi bi çabam yok :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:44 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:41 PM ----------

diğer konuda evrene (jr.) katılıyorum diğer markalara bakmaya gerek yok..

er6 biraz daha acemi motorudur.. yani acemi motoru demek doğru olmaz ama kullanması hakimiyeti güç dağılımı boyutları bakımından daha kullanışlıdır.. tavsiye ederim.. kesinlikle kawasaki sayısını arttırmak gibi bi çabam yok :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:44 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:41 PM ----------

diğer konuda evrene (jr.) katılıyorum diğer markalara bakmaya gerek yok..

ya kawasakinin yedek parçası pahallı diolar diğer markalara göre... birde iyi kötü karşılaştırması yapim...
ahaha arkadaşlar aldığım ettiğim yok yaw:) genel kültürüme katkıda bulunuyorum:)

Motosikleti
yok
oo sertaç bırak yalanı abicim tamamdır sende yoldan çıktın artık :queen:

günaydın ankara.

sertaç ben de menim motoru alırken çok araştırma yapmıştım. şimdi sana nacizane fikirlerimi söyleyeyim:

bu naked makinalarda rüzgar çok alındığı için top speed den çok ara hızlanmalar önemlidir. fz6 nım top speed i elbette daha yüksek (98 bg). ama orta devirde torku er6 nın daha fazladır. ve ara hızlanmalarda daha iyidir.

yakıt tüketiminde er6 sınıfının en az yakan motorudur. kullanıma görê 100 km de 3.6-4.6 .

yedek parça hakkında pek fikrim yok. ama 2 motor da sorun çıkarmaz. sadece rütin olarak yağ filtresi, hava filtresi vb.

2. el piyasasına gelince. burada fz6 bir adım daha önde. er6 yı satmak biraz daha zor olabilir.

yasinin de dediği gibi; er6 hataları tolare edebilir. ama fz6 ustalık ister.

benim gönlüm er6 olmanı ister.

evren çantalar iyi olmuş:cat:

sentez, arkadaşların da dediği gibi keeway ya da regal raptor bak bence. diğerlerini pek tavsiye etmem.

Son düzenleme:

jr.

"cbf 150...'bir insanın 4 kağıdı varsa >ne< almalı?' sorusunun evrensel cevabıdır"
mahatma gandhi

hımmm fatihhocama yasine ve emeği geçen herkese (evren hariç eheheh) teşekkürler:) henüz karar vermedim ama naked zaten hoşuma gidio bakalım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:07 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:07 AM ----------

"cbf 150...'bir insanın 4 kağıdı varsa >ne< almalı?' sorusunun evrensel cevabıdır"
mahatma gandhi

tamamen sıkış evren farkındasın dimi:)

arkadaşlar Ank da motosiklet satan mağazalar bayiler nerededir benim gözüme hiç çarpmadı.
Marmaris te filan adım başı varda Ank garip bir şehir hiç görmedim henüz.

150-250 cc lik ilgilendiğim markalar; keeway, regal raptor, bisan, salcano ..
başka önerebileceğiniz marka varsa onları da görmek isterim..
tek bildiğim eskiden Yıba çarşısında satılırdı ama sanırım orda Çelik filan vardır ?

benim motoru satıyım sana sentez buradaki arkadaşların hepsi bilir benim motoru

jr.

"keşke cbf 150yi ben icat etseydim"
bencımin fıranklin

"bir cbf 150 üzerinde hareket halinde olmak, Evren üzerinde zamanın durduğu, kaosun bittiği tek andır"

albırtaynştayn

"hayatım boyunca bu kadar mantıklı bir alışveriş yapmadım"

edım simit

"ferrarimi satıyorum"

mihayel şuğmayer

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:19 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:16 AM ----------

"keşke tank yerine cıbıf üretseydik..dünya avucumuzun içinde olurdu"

adolfhitler..kafasına sıkmadan hemen önce

"cıbıf, avrat, silah"
cengiz han

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:23 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:19 AM ----------

"lam bunu biraz geliştirsek mi?..aklıma bişey geldi"

suzuki CEO'su "tokoya zaymınz"..hayabusa fikrinin kafasında oluştuğu an

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:25 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:23 AM ----------

"ah ulan ah..bektudıfüğçırı deloreyn yerine cıbıfla mı çekseydik?"

sıtevın şıpilböğrk

arkadaşlar Ank da motosiklet satan mağazalar bayiler nerededir benim gözüme hiç çarpmadı.
Marmaris te filan adım başı varda Ank garip bir şehir hiç görmedim henüz.

150-250 cc lik ilgilendiğim markalar; keeway, regal raptor, bisan, salcano ..
başka önerebileceğiniz marka varsa onları da görmek isterim..
tek bildiğim eskiden Yıba çarşısında satılırdı ama sanırım orda Çelik filan vardır ?

Ben jinlun 250cc de tavsiye ederim...

jr.

fatih teşekkür ederim.

jinlunlar tümsekten geçince pegi kırılıyor, virajda dağa tepeye kaçıyor :mrgreen:

er6n ler de hafif bozuk yolda yan yatıyor :p

cıbıf alın cıbıf :mrgreen:

"keşke cbf 150yi ben icat etseydim"
bencımin fıranklin

"bir cbf 150 üzerinde hareket halinde olmak, Evren üzerinde zamanın durduğu, kaosun bittiği tek andır"

albırtaynştayn

"hayatım boyunca bu kadar mantıklı bir alışveriş yapmadım"

edım simit

"ferrarimi satıyorum"

mihayel şuğmayer

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:19 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:16 AM ----------

"keşke tank yerine cıbıf üretseydik..dünya avucumuzun içinde olurdu"

adolfhitler..kafasına sıkmadan hemen önce

"cıbıf, avrat, silah"
cengiz han

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:23 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:19 AM ----------

"lam bunu biraz geliştirsek mi?..aklıma bişey geldi"

suzuki CEO'su "tokoya zaymınz"..hayabusa fikrinin kafasında oluştuğu an

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:25 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:23 AM ----------

"ah ulan ah..bektudıfüğçırı deloreyn yerine cıbıfla mı çekseydik?"

sıtevın şıpilböğrk

:queen::queen: Koptum yaw.

cıbıf için kucuk motor camiyası icin buyuk bir adım..
Neil Armstrong

bende kopptum.. ya abu ne yaratılıcıl bu ne cıbıf sevgisi:p

jr.

"ordular cıbıfları üzerinde yürür"

napolyon bonapart

"tarihi sözler, yıbır tarikatı tarafından değiştirilerek, insanlığı yanlış yönlendirmek amacıyla tarih kitaplarına konulmuştur."
den bırawn

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:06 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:05 AM ----------

fatihim harbi kopmuşsun yazıyı okumakta güçlük çektim, yarıda bıraktım :mrgreen:

Sertaç Fzr 6 derken Fazer'dan mı bahsediyosun yoksa racing olan Fzr 600'den mi ? Her durumda er-6 n ile oldukça farklılar. Bir kere biri 4 (fzr) öteki 2 silindir. Fazer'daki motor r6'dan alınma diye biliyorum. Ben de 600f'den önce Fazer'a oldukça baktım. Genelde yakıt pompasıyla ilgili sorun çıkarır diyolar. (eğer sorun çıkarsa tabi) Bana sorarsan fazer'daki makine er-6 lardan daha iyidir. Ağırlık/güç dengesine baktığında kg başına fazer daha güçlü. (0,1 hp/kg)

Fatih - Yasin alınmayın sakın :mrgreen: (Tamam tamam tork'u biraz daha yüksek Fazer'dan :cherry:)

Son düzenleme:
alınacak bişey yok abi fazer bizim motorumuzdan daha iyi zaten ama sertaç için uygun mu bi de o var ben er6 ile devam edilmesi taraftarıyım.. yani fazer uygun olmaz demiyorum ama er6 daha rahat olur :)

Sertaç Fzr 6 derken Fazer'dan mı bahsediyosun yoksa racing olan Fzr 600'den mi ? Her durumda er-6 n ile oldukça farklılar. Bir kere biri 4 (fzr) öteki 2 silindir. Fazer'daki motor r6'dan alınma diye biliyorum. Ben de 600f'den önce Fazer'a oldukça baktım. Genelde yakıt pompasıyla ilgili sorun çıkarır diyolar. (eğer sorun çıkarsa tabi) Bana sorarsan fazer'daki makine er-6 lardan daha iyidir. Ağırlık/güç dengesine baktığında kg başına fazer daha güçlü. (0,1 hp/kg)

Fatih - Yasin alınmayın sakın :mrgreen: (Tamam tamam tork'u biraz daha yüksek Fazer'dan :cherry:)

olmadı şimdi. çok alındım:queen:

iyi akşamlar arkadaşlar. nasılsınız bakalım? serkan ustam gs 500 modifiyesi ne alemde?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar